Puiuti de Randunici 2008 !! (354)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Miha, saracutul..poate de-aia a plans, ca simtea ca nu-i e bine la burtica...oricum, eu zic ca e bine ca a vomat, poate se linisteste acum...poate niste ceiut neindulcit sa-i dai...
Stefu a mancat ciorba de porc, la fel doar zeama, fara carne si mai era acrita si cu zeama de varza si n-a avut nimic.

M-ati facut curioase cu masuratul si cantaritul...dupa baita il execut si eu

Zoze, am terminat si ciorbita, mai, chiar am fost harnicuta azi Lauda-ma gura Frateee, ce barbat ai tu acolo Vlad avea 16 kile la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI DACIANA...ptiuuu ce repede am trecut la petrecerea de 2 anisoricresc puiutzii nostri cresc...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simonetta, adineauri ma uitam la poza de la avatarul de mess si il admiram pe praslea , scumpul de el, ce grasan s-a facut Gand la gand, vroiam sa intreb de tine

Na ca l-am masurat, are 86 cm si 12,6 kg. Pare indesat ca e si mai pitic adica mai mic decat ceilalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

La multi ani ! puiut Daciana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Mimo, da te rog un forward la mesajul ce ti l-am trimis si catre
Zoze, ca nu stiu ce am facut cu el si nu am acuma timp sa il mai scriu odata. Merci mult, nu vreau sa raman datoare.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

simonette ma bucur ca e bine piciul si a fost o alarma falsa, te cred ca te-ai speriat tare..ce frumos creste!
clodute voi cum mai sunteti?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

sa dau si eu cateva raspunsuri:
- eu nu stiu pe ce parte am ovulat;
- Andra mananca singura de f mult timp.. daca ma apropii sa ii dau eu ma impinge cat colo, rar se intampla sa imi arate ea lingura sa o hranesc, asta cand are ceva in mana de care e tare preocupata.. in shimb tati are voie sa ii dea oricand..
- si eu o mai dau cu crema dupa baie, dar nu in fiecare zi.. cam de 2-3 ori pe saptamana..

Raluca tare Sabin cu masajul!
Nicol bv pt fetele cuminti si destepte.. off ce te invidiez pt olita..
Miha sorry de intamplare!
apropo de porc Andra a mai mancat sarmale, gratar dar nu a avut nimic niciodata.. cine stie.. o fi ea asa mai nesensibiloasa
Simonette uff ce sperietura!

eu nu am unde sa o cantaresc.. de masurat o masor si eu cand o culc.. macar atat sa vad cat e..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

daciana
LMA primului "nostru" nascut, sa creasca mare, sanatoasa si fericita
urare pentru toti puiutii

sunt maricei puiutii nostri

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

La multi ani,DACIANA!!!
Maaai nici mie nu imi vine sa cred ca vor avea copilasii 2 ani si eu inca unul mic! Nici mie!!!!!
am si eu o intrebare:[u]Dupa baie ii mai dati pe copii cu ulei????? u]Nu-l mai dau cu ulei de pe la 6 luni, cred...

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Valentina cu Matei si 36+ cu Luca; DPN: 3.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Tocmai cand voiam sa laud forumul ca merge si el mai bine, ca incepu sa faca figuri

Mimo, iti dai seama ca ciorapii i-am vazut primii, dar m-am facut ca nu-i observ, ca nu-i mai port, ma strang rau sub burta..Asa ca mai asteapta cateva luni si te intreb eu mai multe despre " dansii".

Miha, tocmai am spus ca avem 12,6 kg, dar nu stiu cati cm, ca ar trebui sa-l tintuiesc sa stea sa-l masor.

Simo, apropo de ulei, azi am luat pt Luca si mi-am amintit ce mult ii placea lui Matei la masaj in primele luni...Dup-aia, a inceput sa misune si nu mai statea deloc...

Si daca va intrebati ce-o fi cu mine la ora asta, aflati ca n-am somn neam...il astept pe Mircea, sa vad daca e in forma si poate ma adoarme el...

Zozeee, 16 kile??????? Si mie Matei mi se pare rotunjor...

Azi am suflat la muci de mi-a venit rau... Acum doarme, sper sa nu se mai trezeasca plangand...

Valentina cu Matei si 36+ cu Luca; DPN: 3.02.2010

Mergi la inceput