Puiuti de Randunici 2008 !! (354)
Raspunsuri - Pagina 11
VALENTINA C spune:
Ca tot vorbeati de mancare, eu nu ma mai uit pe Bucataras decat cand arde, ca ma apuca niste pofte...De exemplu, as manca iahnie de fasole cu carnati, dar n-are cine sa mi-o faca..
Si am fost azi in Carrefour, aveam de gand sa intru La mama sa-mi iau, dar am ramas fara bani si era si cam devreme...vreo 11.30...Asa ca daca faceti vreuna, aruncati-mi o portie...
Valentina cu
Matei si
36+ cu Luca; DPN: 3.02.2010
VALENTINA C spune:
Mimo, ma duc sa fac o vizita frigiderului, vrei sa-ti aduc ceva????
Nico, ti-a ajuns copilul acasa? Ce face Matei?
Iar ati plecat toate????
Ma gandeam ca in curand, cam toate veti incepe munca, iar eu nu voi avea cu cine sa mai vorbesc pe aici, cu cateva exceptii...
Noroc ca exista telefonul...![]()
Apropo, Tuchi, a rasarit soarele pe strada ta??
Ramo, ramasesem restanta cu un raspuns: de ce nu-i spui sotului sa-i zica el maica-sii ce te deranjeaza? Eu asa procedez, ca sa nu iasa scantei...
Valentina cu
Matei si
mimonix spune:
Lyvy,Zoze misiune indeplinita! 
Miha 14 kg cu 93 de cm , lung si lat adica 
Nu mai stiu ce sa va mai zic
Doar ca mi s-a stricat masina de uscat
pentru ca o soseta de-a lui Dudelle din aia cu talpa de silicon, s-a infipt intre tambur si masina propriuzisa, a blocat tamburul si s-a rupt cureaua 
Nu va puteti imagina ce panica m-a cuprins 

, nu mai stiam ce sa fac cu rufele ude
Mimu s-a taiat la un deget incercand sa scoata cureaua, curgea sange ca la nebuni, el era in baie si masina bloca usa, eu nu aveam cum sa intru sa-l leg cu ceva la deget 

Intr-un final, cand am intrat era totul manjit de ziceai ca am taiat porcul in baie
M-a luat cu ameteala instant, eu nu suport sa vad sange 
Si tot intr-un final, am redescoperit cosul de rufe , balconul, sarmele care erau prafuite de o mie de ani, carligele la fel 
Copilul s-a pus pe jelit ca ies in balcon fara el dupa ce mai devreme a jelit la usa baii "tata, tata" de ziceai ca a murit 
Ce mai, tragedia secolului, dezastru, apocalipsa ![]()
Si uite asa a mai trecut o zi din viata noastra 
Ma duc ca nu mai pot (de foameee)
(Valen , de ceeee????
Cu ce ti-am gresit?
)
Noapte buna
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
bubu05 spune:
Vali, daca fac eu zilele astea sa-l trimiti pe Alin, ca sigur iti opresc
Mi-ai facut pofta si mie
Iahnie adica boabe, nu din aia batuta, nu? iamiii ![]()
Si Stef tot cat Matei are si la fel, mi se pare dolofanic, sa nu zic ce greu imi e sa-l ridic ![]()
Mai, ce noroc am eu cu baiatul asta mic al meu
, nu se trezeste absolut deloc noaptea, rar cand sa trezit, la canini si atat. Dar culmea, azi-noapte pe la 2 s-a trezit si zicea "apteee", ma bufnise si rasul, ca bause 280 ml la culcare
si m-am dus, l-am mangaiat si l-am invelit si s-a culcat la loc, cred ca visa
ar dimineata la 8 fara un sfert, cand l-am trezit pe Vlad, a facut si el ochi si primul lucru a fost "apteee", frate, cu foamea-n gat
Si iar a lins 280 
VALENTINA C spune:
Ma retrag, va "atac" din nou maine...

Valentina cu
Matei si
kitzy spune:
Is toata intoarsa pe dos 
Sa o iau cu inceputul.
Azi am fost la eco, dupa cum vedeti la semnatura, am avut motiv bine intemeiat
, se vede doar saculetul deocamdata, mi-a dat sa-mi fac bhcg tot la 4 zile, azi mi-a sosit prima valoare, 391,6 si din ce-am sapat pe net, pt 5 saptmani, valorile sunt peste 1000
pai atunci a mea e foooooarte mica 
Si plus ca mai am la activ 2 sarcini pierdute consecutiv si plus ca sunt suspecta de trombofilie si de-aia nu pot tine sarcina, azi mi-a dat tratament cu cetebe, aspenter si arefam, si recontrol peste 2 saptamani, dar valoarea asta mica nu-mi da pace 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) &
5+
Simo27 spune:
Ce-i drept, cred ca sunt singura care inca isi mai da copilu cu ulei
.Aseara asa de greu mi-a fost sa ii fac masaj,sa il uleiesc si ma certa al meu ca inca ii fac ca la un bebe mic,ca ,ce ma fac cand voi avea 2 copii de uns-masat????
si mi-am dat seama ca are dreptate..deci,gata cu uleiul
!
Vad ca Sufletelul ii calca pe urme Barsonelului
.Nu l-am mai masurat dar 92 ii e mic si ii iau hainute 98!
Miha,si Sam a papat ciorbita de pe porc
,sarmale si chiar racitura
,dar niciodata nu i-a fost rau.Se ia de mana cu Andra
Simonetta,bine ca nu are copilul nimic.Credeam ca doar la noi se "poarta" speriatul parintilor...
Oana,harnica ca o albina
Nico,sper ca nu mai are febra Matei
Am arsuri la greu,Micu va avea claia de par
!
Aaaa,Sam numara pana la 10.daca ati sti ce frumos zice
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
sovietica spune:

Ola!
nu am mai apucat sa forumesc, m-a monopolizat familia ![]()
Scrisoare prea detaliata nu poci face ca n-am citit detaliat ![]()
Vad ca incet incet, se da startul la petrecerile de 2 ani 
La multi ani Daciana!
sa cresti mare, sa fii frumoasa, norocoasa si sanatoasa!
Simoneta
, valeu, nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletul tau! Ma bucur ca creste praslea, mare si vanjos sa se faca!
Monix, am citit ca te-ai apucat de dieta, sper ca e cot la cot cu Omu! bafta mare si ambitie! macar altii, daca eu nu imi reagsesc ambitia la capitolul asta. Magic fm rulz! si lui Sasa ii place.
Bitza, eu cum citesc din 2 in 2, ba citesc ca esti la Paris, ba la Cabana schiorilor, dar hotaraste-te odata 
v-ati pupat cu oamenii din metrou de anul nou? ![]()
Clodet
, a inceput sa se rastoarne Karo de pe o parte pe alta? ca grasa mea nooooo- ii e bine pe orice parte o pun, nu ii trebuie sa se intoarca :)
si cate kile are? -noi 7.300 -greaaa, vai de spatele meu!
Mihu, am citit ce si scris de obezi si am vazut pozele. mi-a placut cum s-au motivat ei sa slabeasca. Fenomenale rezultatele. Pacat ca ii numeri pe degete!
Zoze si pentru tine un
ca de la Fulga la Zuzu ![]()
Nici pozici nu am vazut multe, dar am vazut Iris ravisanta de Livi, ca prea ma rodea curiozitatea si m-am lasat data pe spate de ochiosul Nicoletei. Imi dadeam seama ca ratam poze faine din reactiile starnite pe aici.
Noi acum (cica) avem revelionul :)) -Deci Monix, Tonic si cine mai vroia sa vina la mine de craciun si n-a venit, va astept acum la paranghelie de revelion! 

De urat as mai ura, dar nu imi amintesc. N-am apucat sa citesc daca a aflat Gecko ce va livra peste vreo 6-7 luni, de-o fi fata sau baiat.
Geckolina, vreau si eu sa te asigur ca vei iubi bb2 cel putin la fel de mult ca pe bb1. Resursele sunt chiar nelimitate. Stiu ca pare cliseu, dar o iubesc pe Ana pana la euforie!
Mie mi-a fost greu ultimele zile, ca a facut Sasa febra 39 ieri, azi a stat cu 38. Problema e alta! azi a baut sampon
Ma simt crunt de vinovata, pentru prima data de cand am copii, m-am simtit usor depasita de situatie pentru cateva secunde. Ma dusesem sa o culc pe Ana, cu videointerfonul in sufra, tintit pe Sasha. Ei, bine la un mom dat il vad cu un obiect necunoscut in maini, dau ignor vo 5 minute, pana la urma ma duc sa vad ce are, spre disperarea si urletele anei, si atunci a inceput distractia. Era un bidonas inceput, uitat intr-un dulap degeaba sus pus. gura mirosea a sampon, degete bagate pe gat fara rezultat, 2 copii isterici si ma-sa aproape la fel, cu telefonul intre umar si ureche penduland convorbirile intre pediatru, homeopat si sotz plecat in tzara o saptamana. Pana la urma am fost convinsa sa ma calmez, sa ii dau lapte (cand sasa de 2 zile nu mananca aproape nimic, dar am reusit), si sa pandesc reactiile pentru un eventual remediu homeopat.
Partea buna e ca, dupa ce am gustat samponul si eu
sa vad ce gust are, era atat de crunt, incat nu cred ca i-a venit sa bea ca lumea.
No, ma, cat am putut sa scriu 
ma duc sa mai incarc ceva filmulete pt un eventual montaj.
Am citit si m-am amuzat cate vorbesc randuneii
Si pe Sashu imi vine sa mananc ce caraghios spune cuvintele.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Vali, daca fac eu zilele astea sa-l trimiti pe Alin, ca sigur iti opresc Iahnie adica boabe, nu din aia batuta, nu? iamiii Si Stef tot cat Matei are si la fel, mi se pare dolofanic, sa nu zic ce greu imi e sa-l ridic Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
Valentina cu
Matei si
bubu05 spune:
Doamne, Mimo...ce nasol...brrr...auzi, dar tu cat timp tineai rufele la uscat in masina de se uscau de tot? ca eu daca las 1 ora si 40 min mai sunt f. putin ude...ar trebui 2 ore...dar n-am incercat...eu le pun apoi pe uscator in casa sa se raceasca si apoi in vreo ora le strang.

Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)