Puiuti de Randunici 2008 !! (354)
Raspunsuri - Pagina 12
sovietica spune:
Valentina, ce putin mai ai pana la marea intalnire 

Miha, slab la 13 kile? Sasa n-are nici 12, si nu il consider slab. Mananca destul de bine, energie kklau, sanatatea e buna (mai putin febra de ieri :P).
chiar, maine il voi cantari.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
VALENTINA C spune:
Kitzy, Doamne ajuta..Chiar nu stiu ce sa-ti zic de valorile astea, dar nu cred ca sunt batute in cuie...Eu am facut o singura data la Matei si daca mi-a iesit peste 0 am stat linistita si n-am mai repetat-o...Hai ca poate de data asta o sa fie bine...
Sovi, LA MULTI ANI!!!!
Simo, il pui pe Sam sa-l maseze pe cel mic si ai rezolvat problema...
Apropo, la nume nu v-ati hotarat sau e secret? Si m-am uitat in urma si n-am gasit cand ai zis ce greutate are Micu'.
Acu chiar plec...
Valentina cu
Matei si
36+ cu Luca; DPN: 3.02.2010
mihatp spune:
am mai bagat un ochi inaite de somn, scurt, nu m-am putut rabda
kitzy o
si
, o sa fie bine!
vali stiu, ca te-am "citit" in mesajul lu' mimo, de aceea i-am multumit ca te-a adus la "suprafata" ca nu apucasem sa citesc in spate. si stai asa ca ai companie, si inca cata! poate vin si eu ca CM mai are 2 zile sa vina, daca nu, il declar nul!
sovi
, ce stres si la tine! cate stiu sa faca!
simonette
, ce bine ca e bine!
fetele toate...
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
mimonix spune:
Soviii rasu plansu 
Sper din suflet ca n-a baut mult, oricum pana acum ar fi avut ceva :voma , arsuri, plansete....cum nu zici de asa ceva inseamna ca totul e ok , Doamne ajuta! Un an nou fericit iti doresc cu multe impliniri si bucurii!
Simo are dreptate omu' tau, gata cu unsul ca e mare baiatul 
Bubu tu nu ai posibilitatea sa reglezi masina functie de materialul hainelor? Ca asa functioneaza, alea de bumbac gen prosoape / lenjerii se usuca mai greu ...cele de sintetic mai usor si dureaza mai putin...deci depinde ce program selectezi probabil la masina de spalat pentru ca functie de ala se seteaza si durata de uscare. A mea, fiind separata, are si senzor de umiditate si "baga" pana nu le mai simte ude . Oricum dureaza mai mult de doua ore de obicei! Incearca sa speli si sa setezi apoi uscarea separat, dupa spalare , pe programul ala mai lung (pt bumbac, cel care are si temperatura cea mai mare de spalare)
Kytzy eu iti tin pumnii sa fie bine de data asta! Eu poate spun prostii dar am o prietena care tare s-a mai chinuit intr-o situatie asemanatoare (avea un sindrom fosfolipidic) si a facut clexane zilnic toata sarcina...dar repet, sa dea Dumnezeu sa vina un fratior sau o surioara si pt Diana fara probleme!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
bubu05 spune:
Vali, parca zicea Simo ceva de 2,8 kg plus/minus 400 g, daca am retinut bine ![]()
Soviiiicule, ce dor mi-a fost de tine! Uite un pup mare
Si mai, aveti grija mare cu sticlele, eu v-am mai zis de 2 ori, cred!!!! nu mai lasati jos sticle cu diverse, ca nu se stie si Doamne Fereste! iar daca le aruncati la gunoi legeti-le intr-o punga! Plizzzz! Eu am oroare rau de astea!
Nepotica mea mica se rostogoleste la greu pe ambele parti, pe 19 face 4 lunite
si e si ea grasunica, chiar o sa va arat ca am o poza de la sf. Ion, ca si ea e Ioana
. S-o intreb pe sora cate kg are ca nu stiu...
Nico, special pt. tine
si nu numai
http://www.bucataras.ro/articole/3375/cofetaria_demel_din_viena.html
Pentru cafeluta de dimineata ![]()
Mimo, e interzis pt. tine!!!!! ![]()
mihatp spune:
inca un
si la mimo, ca a fost greu incercata
sovi, cand ei s-au dat cu parerea nu-l cantarisem inca, era numai ochiometric. mie nu-mi pare slab, eu il vad nici gras, nici slab, numa' bun. le-am aratat pe grafice unde se situeaza si s-au linistit. ce sa-i faci automatismele populare functioneaza
.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
mihatp spune:
aaaaaaaaa, si pt simo, am uitat de cand nu-l mai uleiesc
bubu
, mare dreptate!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
kitzy spune:
Multumesc de raspunsuri fetelor, ma duc sa ma bag in pat ca-mi explodeaza capul deja 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) &
5+
bubu05 spune:
Kitzy, iti tin pumnii sa fie bine bb! Doamne ajuta! si linisteste-te!
Mimo, la mine programul de uscare imi arata doar minutele, cat dureaza, nu si la ce temperatura le usuca...de fiecare data sunt la fel de fierbinti...nu stiu...cred ca daca le-as lasa 2 ore s-ar usca mai bine, o sa incerc...
Miha, eu iti pumnii sa-l declari nul
Puiu' mic cum e? s-a linistit? stiu ca exista metrocopramid sirop pt. copilasi si daca vomita mult se poate da, dar doar daca zice medicul...
bubu05 spune:
Ia uitati aici ce scumpicica in rochita pe care i-am luat-o cadou de ziua ei 
http://good-times.webshots.com/photo/2123168440102227597wsUEPX