Puiuti de Randunici 2008 !! (354)
Raspunsuri - Pagina 13
ramo_cata spune:
nico mi-am dat seama dupa ce am trimis mesajul ca voi aveti probleme cu lapticul 

si sanatate mateiasului..cum se mai simte?
beii chiar ca nici eu nu stiu pe ce parte a fost bebele
nici eu nu-l mai masez cu ulei dar dupa baitza,nu tot timpul il masez cu lapte de corp...hiii si ce-i place,pune si el degetelul pe gaurica pe unde curge laptele si apoi isi da pe fata,pe maini,picioare..imi da si mie pe fata![]()
si andru mai mananca singur dar trebuie musai sa stau langa el,mai bine zis sa stea el pe piciorul meu,la mine in brate...manuieste f bine furculita,cu lingura se descurca putin mai greu,adica juma'de lingura e pe masa si juma' in guritza...dar atunci cand ii dau ciorbita ,de fapt la fiecare masa are si el tacamul lui,ii dau si eu mai ia si el...in mare eu sunt ff multumita de cum mananca si cum se descurca cu linguritele/furculitele...ma bucur ca e si pofticios,daca te vede ca mananci ceva vrea si el...singurul lucru pe care nu-l mai manaca e oul,decat in ciorba il mananca in rest sub nici o forma..
mimo
si sa trec la capitolul slabit... vezi ca am trimis un mail pe randunici despre cum sa slabesti mai repede![]()
![]()
..brrr mai mimo imi pare rau pentru mimu si pentru amsina de uscat...
mihap eu nu mai stiu cat cantareste si cat de lungan mai este andru...cat de curand am sa-l bag la o repriza de masuratori
..mai si eu i-am dat ciorba de amestec de porc cu vita ,i-am dat si sarmale,i-am dat si varza si foi de varza de la sarmale si nu a avut absolut nimic(astea le-a mancat de sarbatori,ca toata lumea am facut excese
)...o data nu cred ca-i grav...poate ca a mancat ciorbita cu pofta si deaia i-a cazut greu la stomacel...
si sper sa aveti o noapte linistita..aaa si vreau sa-ti zic ca eu ,de cand cu varza la murat,acresc ciorbele numai cu zeama de varza..andru nu are probleme cu burtica,doarme bine noaptea,nu este agitat...
zoze
16 kile...ce sa zic sa fiti sanatosi si sa papaciti la fel de bine ca si pana acum
simonette bine ca-i puiul sanatos..
si sa auzim numai de bine
valen sanatate si voua
off ai naiba de mucisori..hmm si eu tot asa procedez![]()
le-a zis,si soacrei si socrului ,dar degeaba...uita frate ,inca nu sunt obisnuiti cu unu mic in casa,ei au fost mai dezorganizati,fiecare a mancat cand a vrut...la ai mei era regula..cand se servea masa,cel putin cina,eram toti prezenti..mie asa imi place...ziua nu am porbleme ca-s singura si nu ma deranjeaza nimeni dar seara ,cateodata nu tot timpul se mai gaseste sa se fataie,manance etc...
kitzyoff imi pare rau..hai ca poate o sa fie bine
sovi la multi ani ...nu mi s-a intamplat niciodata sa bea andru ceva dar cred ca as fi fost la fel de panicata ca si tine...off ai mare grija,stiu ca-i greu cu 2 puiuti..dar ai mare grija
si abia astept sa vad pozele cu dolofanica mica
bubu superba lochita si nepotica...iar cu bunatatile

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
m-am
putin si am revenit dar vad ca v-ati bagat la
...
mai stau putin sa-mi beau lapticul fierbinte si apoi ma duc langa baietii mei...randunoiul e obosit , ca mai acu' o juma de ora veni de la fotbal plecat de la ora 20...fotbal care se incheie cu o berica,vinisor..trai pe vatrai nenica...
vleau si eu iesiri nocturne...
ramo_cata spune:
Somnoroase pasarele
Pe la cuiburi se aduna
Se ascund în ramurele
Noapte buna!
v-am 

..pe maine...sper si-l rog pe DD sa am lumina ca daca nu, nu stiu ce fac....in puii meiii de nesimtiti..... gata pa pa...
gecko spune:
am vrut sa bag somnul de dimineato-amiaza
dar vad ca nu s-a prins de mine...nu stiu de ce ca de somn mi-i somn
.
Asa ca mi-am facut inca o cafeluta...va dau si voua
si ceai si capuccino si bombocino
, bag o poveste scurta si dupa aia ma apuc de o ciorba cu perisoare
So, mi se pare mie sau chiar avem unanimitate la prezicatoare
...codite spuneti...apoi Mazda sa-i fie numele
.
Si ziceti ca sunt si relativ normala in gandire si-n simtire
...eu sper totusi sa-mi revin...ca nu vreau sa apar pe la stiri ca mi-am uitat copilul in masina
sau te miri pe unde. Am citit-o si pe vikinga, cu sentimentele si trairile la al treilea
...parca nu e rau deloc...mai vedem...nu zicem hop pana nu sarim parleazul
.
Kitzy, nu te panica si te macina. Poate sarcina e mai mica decat ai calculat tu, poate ai ovulat mai tarziu, poate nenea spermatozoid si tanti ovul s-au intalnit mai tarzior...o valoare B-HCG la varsta asta nu spune mai nimic...trebuie in evolutie vazuta. Si apoi...o sarcina e lunga...daca te macini si de zdrobesti de acum cum vei ajunge pana la 40 de saptamani? Fii cu incredere, cu optimism si cum Doamne Doamne v-a trimis-o pe Diana sigur va avea grija sa va asculte rugile si va trimite si o surioara/fratior pentru ea. Voi trebuie sa fiti doar rabdatori si cu bratele deschise
.
Simo, pai ce minune de baiat ai tu acolo? Cum sta el la masaj si la uleiat? Pai eu de la 8 luni ii schimb pampersul din mers
, tot de atunci nu ii chip sa stea locului daca se simte la popoul gol...si tu vrei chestii din astea fine? Oricum, pe principiul "ce tie nu-ti place altuia nu-i face" eu nu suport sa fiu masata
, unsa cu leshii
...asa ca nici copilului nu i-am facut din astea
...singura crema i-a fost Sudocremul la dorsala
.
Iar cu Micu
...nu-i baga pe toti prin sablon...important e ca are peste un 2500...mai si creste pana iese afara si apoi importanta e si durata de stat la caldurica...cu cat sta mai mult cu atat se va adapta mai bine la viata extrauterina...indiferent de greutate. Ajunsa cu cerclaj la peste 36 de saptamani (si fara sa te menajezi ca la carte
) este absolut minunat.
Si acum intrebare (tare multe intrebari am in ultima vreme
): Cat de in forma va simtiti pe la 36 de saptamani? Ati fi capabile sa fiti in fata unui eveniment important, concentrare, emotii, bla, bla
? Ca as avea un examen cam pe atunci si nu stiu daca sa ma inham sau nu
...ma rog, la ce somn am acum nu m-as inhama nici sa ma spal pe dinti dimineata
.
Raluca, ca de tare multa vreme ma tin sa-ti spun ceva. Tii tu minte filmarea cu extazul Sabin-ului la primirea bradului? Ei bun, il vizionez...acum vreo luna
, in birou, pe laptopul meu. Barbatul alaturi butonand laptopul lui. Aude sonorul si baga un ochi curios. Incepe cu intrebarile: "Al cui e?" "Al Ralucai de la Bacau.", "Da e mai mare, asa-i?", "Pai doar cu o luna mai mare ca Patrick.", EL: "Eh, dar se vede ca e avansat baiatul
" Eu surprinsa: "Cu ce?" El: "Pai nu vezi ce vocabular dezvoltat are
". Asa ca Raluca, lasa flacaul in pace, caci in opinia sotului meu faptul ca aproba spunand DAAAA il trece automat la categoria AVANSATI
. Iar la categoria animale...la noi tot ce e cu patru picioare e PUPPY (exceptie pisica care vad ca fost scurtata sarmana de la PICICA in octombrie la PIA de vreo 2 luni incoace
) si tot ce are aripi este QUACK-QUACK (MAC-MAC-ul ratei in engleza
).
In rest, ca si Sanziana Kyei cred, cate 2 litere pentru un cuvant
, PA=apa, NA=banana, BI=biscuit, MI=milk, un suflat de nas plus NA=masina
, SHU= shoes, HA=hat, BU=boots...cam asta ii e vocabularul
Ariel, parerea mea e ca nu ati avut putine boli in ultimul an...si cu siguranta nu s-au manifestat banal. Nici nu indraznesc sa va compar cu Patrick (care intr-un an inafara de Panadol si nitzel Nurofen nu a papat nimic, nimicuta) ci va pun comparativ cu Sebi si Ilinca ai Tuchitei.
Ia o foaie de hartie si trece, pe episoade, tot ce a primit Teo in ultimul an...antitemice, antitusive, antiinflamatoare, antibiotice, anti, anti, anti plus toate curele de "crestere a imunitatii" (oscillo, infludo, immunice etc etc...ca eu le-am pierdut urma dar asa am trait cu impresia ca tot la doua luni ai mai gasit o solutie minute) si vezi ce iese. Nu mi-as dori sa te superi pe mine...dar asta este impresia mea ca, cu cat iti doresti tu mai mult sa traiesti in armonie cu natura, fara chimicale, fara sinteza, departe de conspiratiile firmelor farmaceutice cu atat ajungi sa fii nevoita sa apelezi la ceea ce tu consideri daunator.
no gata, nu mai scriu...astept sa vad daca mai vorbeste ariel cu mine si apoi mai continui...
luny spune:
hello!
kitzi in primul rand felicitari pentru sarcina!
si curaj, osafiebine, o sa vezi, ia-o usor, intai faci tratamentul, vezi ce ti se spune data viitoare..sa ne tii la curent!
sovi ohooo, tare Sashul, a baut sampon
..sper ca sunteti bine acum!
apropo, eu am un nr de urgente toxicologice, se refera exact la genul asta de cazuri, daca vrei sa ma cauti pe mess sa-ti dau!
mimo se repara fata masina aia, nu? se schimba cureaua si redevii o doamna!
..mai nasol de Mimu si sangele pierdut
![]()
gecko eu m-am simtit super ok toata sarcina, pana in ziua in care am nascut
..la 36 saptamani, faceam fata la orice, dar era primul copil![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
voi observati un "obicei" aici sau va dati ca nu stiti nimic?????
Cum indraznesc in cate-o dimineata sa dau mai mult decat cafeaua...mai bag si eu o opinie, o barfa, o susoteala...cum taceti toate malc
.
Ce sa pricep
...ca va inchid gura
? ca pun punctul pe "I" si nu mai e nimic de spus
? ca va suparati si nu mai vorbiti cu mine
?...sau ca scriu "povesti de adormit randunicile" si, in ciuda cafelei, va bag pe toate la loc in pat??????![]()
gecko spune:
HA, ca intre timp indrazni sa deschida ciocul luny
...mai, si eu am fost perfect functionala cu Patrick...dar uite-ma acum, de dimineata fac ture pat-calculator...pampersul pishorcos al copilului inca troneaza in living unde l-am schimbat
(apropo, pauza de aruncat la gunoi ca ma paraseste omul)...de doua zile nu am pus masina de vase in functiune
...de lene...si blidele imi umplu bucataria
...asa ca sunt total pe dos.
tuchita spune:
Buna dimineata!
Multam de cafeluta, Gecko!
Eu sunt de garda azi, asa ca ma asteapta niste ore lungi!
Soarele inca nu a rasarit pe strada mea,inca e furtuna, dar privesc cu optimism spre ziua de maine.
Asta ca sa nu imi vina sa plang cand ma uit la fluturasul de salariu pe care tocmai l-am primit!
Mi-au luat 500 de lei pe luna decembrie...adik 2 garzi le-am facut DEGEABA!
Si in plus,ma simt agresata de gripa noua si de faptul ca ma obliga statul sa fac un vaccin!
pai teoretic nu au cum sa presteze un act medical fara consimtamantul meu, nu?
Si, inca una si ma duc la treaba.....in presa de la noi se scriu niste asa mari tampenii....am o pacienta ajunsa vedeta fara voia ei.....nu stiu daca e cazul sa zic mai multe ca sa nu mi-o iau!
Va imbratisez pe toate!
luny spune:
gecko hai ca esti de coma, doar nu te suparsi si tu
'ca mine' acum vreo saptamana...
Stai bre, ca la inceputul sarcinii, pana pe la 4 luni, si eu dormeam pe mine, peste tot, oriunde, in orice pozitie, nonstop
..dupa vreo 16 saptamani, mi-am mai revenit, usor asa, pana nu mai aveam nicio treaba, actiune sa fie!
..si noaptea nu aveam somn, nu de dureri, discomfort, ci insomnii pure
..a, da, plus arsuri, in trim 3..
Iubirea mea,
luny spune:
tuchi
apasat..chiar ca e de rahat ce se intampla..![]()
Iubirea mea,