Puiuti de Randunici 2008 !! (354)
Raspunsuri - Pagina 8
bubu05 spune:
Nici eu nu-l mai masez cu ulei de mult, pe Stefu. Ne masam doar la nani, pe spate, ce-i placeeee, imediat inchide ochii si adoarme ![]()
Nico, pai daca te duci cu masina si nu-l dai jos e ok...n-ai ce sa faci, trebuie sa iei baiatul de la scoala...of...
Mai, nu stiu daca la eco a mea scria pe ce parte e bebele...hmmm...m-ati facut curioasa...
Ma duc sa calc niste rufe si sa mai spal niste geamuri 
Nicoleta spune:
Febra 39. Nu ma pot duce cu masina ca e in aeroport. SI chiar si daca era acasa, nu puteam, nu se gasesc locuri de parcare pe langa scoala... e departe o parcare mai libera. Am rugat pe cineva, o cunostinta, desi cu jena mare, ca nu ne stim decat din vedere... Si a fost foarte draguta, a zis ca ma ajuta, il ia pe Stefan si mi-l aduce. Matei nu mai are febra, a mancat tot pana acum, are foarte putine mucozitati in nas, nu ar putza rosie. Nu stiu ce ar putea fi (poate o viroza de-aia ca a Sofiei sau o boala a copilariei).
Sper doar sa fie ok peste noapte, atat cat se poate, ca nu am otet. Ne descurcam cumva...
mimonix spune:
Scrisorica profesionista
:
Incep cu Zoze care mi-a inchis ieri "usa-n nas"
te prind eu pe tine
si sa vezi tu
Tare m-am amuzat la discutiile despre alaptat, cu si fara scaunel si carte de citit
Pentru mine e o mare necunoscuta alaptatul, ma simt ca si cum as avea un handicap cand vine vorba despre asta
N-am avut "trairea" desi am avut lapte dar multumesc lui Dumnezeu ca am avut celelalte trairi la maxim si-mi mai trec complexele ![]()
Naty eu cred ca incet incet trebuie sa incepi sa-i faci cu mana "pa" la plecare, chiar daca va plange de doua-trei ori acolo
Altfel copilul poate va crede ca fugi de ea, Doamne fereste! Sau cine stie ce traznaie ii mai trece prin cap si incepeti jocul de-a "v-ati ascunselea", ea o sa-si faca o "grija" din a te pazi sa nu dispari sau poate mai viseaza noaptea ca ai plecat
Bafta!
Mihu interesant ce povestesti tu acolo despre grasii americani si programele lor de slabire
Cum fac astia biznis nene din orice
Adevarat ca trebuie sa si consum cumva energie, sa fac sport....dar asta eu cred ca e cam rezolvata cu Dudelle, problema mare e ce si cand mananc la mine ( a se citi dulciuri noaptea
) TETIU, oricum 
Valen spor la bagaje si "curaj gaina"
Ce dulce Matei cu "uca cioapeii"
Ce-o fi in caputul lui, maa
Mie nu-mi vine sa cred ca Matei are doar 12,6 kg , Dudelle a "implinit" 14
Sanatate multa ca inteleg ca iar tuseste! Iar cu tinuta Teodorei draga, ma asteptam sa apreciezi ciorapii colorati
Lyvy sunt cu ochii pe PM , astept cu nerabdare 

Ariel merci pentru documentatie, am zis ca nu le iau , gasisem deja o sumedenie de contraargumente.Din pacate! Si cu tinuta fiica-mii , sa vezi ce te pandesc eu cand creste Alex sa vad cum o s-o lasi tu imbracata pe frumoasa ta
Sunt aici, Big Brother
In ce priveste imunizarile, esti capo di tuti capii, spaima carcaiasilor ! Te si vad cu toate sprayurile la brau si granulele in buzunar, pregatita mereu de atac
Ramo eu una as arunca in aer electrica aia a vostra si odata cu ea si pe soacra fatzaitoare 
Tonic bafta cu francezii aia, ca e mare bataie de cap cu concedierea oamenilor si multe energii negative se vor mai degaja daca se intampla 
Gecko ce dulce Patrick cum se muta el noaptea cu "toate acareturile" 
Daciana La Multi Ani galusca draga ! Sa fii sanatoasa si fericita!

Nicoleto recunosc, doua liniute ti-ar mai lipsi 

Bitza, Bubu, Luny daca nu va luati curcanii si racii si caracatitele si Cabana Schiorilor de aici
nu stiu ce va fac 
Raluca:-)))]
Cum ma urmatorul concediu in doi in noaptea nuntii lui Sabin 
Pai atunci trebuie sa stai pe-aproape, ca se scoala porumbeii obositi si trebuie sa le servesti micul dejun ! Ca la ce casoaie v-ati facut, sa fiu copilul vostru eu nu m-as muta niciodata de acolo
Am ras de m-am prapadit imaginandu-mi cum dormiti toti ca-n tabara
si cum se maseaza Sabin pe burta
Cat despre colegii nepotului...hmmm....ce-ai vrut sa spui ? 
Nicol felicitari pentru progresele fetelor 
Noi mai avem mult si bine de asteptat ![]()
Simo nici vorba de masaj seara, n-ar staaa 
-------------------------------
Despre noi, nu mare lucru...eu a treia zi de regim
din care decurg avantaje multiple : nu mai gatesc si dorm mai mult 
Sper sa si slabesc
Sa va spun ce motivatie mi-am gasit (in afara de pantalonii de schi care nu ma mai incap
) : Magic FM
Frateee, ce muzica au astia, mi se inmoaie corasonul...mi-e dor de primavara, vreau sa fiu tanara, sa zburd iarasi pe campii ![]()
![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
bubu05 spune:
Asaaa, am terminat rufele, erau putine, am terminat si geamurile
erau si acum pictate cu fulgi de zapada
si ce frumoase sunt acum
Mai am in plan sa fac o ciorbita de pui...dar mai sau nitel, ca apoi o fac repede...
Nico, ce bine ca ai rezolvat, bravo ![]()
Mimo ce caracatite, fata?
eu n-am mai pus link aici, dar daca tu intri singurica, hi, hi, ce sa-ti fac? ![]()
natynic spune:
LA MULTI ANI DACIANA! Doamne, incep sa faca puii 2 ani! Urmam noi 

Imi merge numai Mozilla...
Nico, fara febra!
Simo, cu crema o dau pe Iulai poate o data pe luna, desi ar trebui mai des ca tot "uscata" e, ca Mufa...
Si gata, Iulia vrea "afaa, pa!' asa ca revin
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
lyvy spune:
LA MULTI ANI DACIANA!!!!

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
mihatp spune:
-ici randunici
un sfat va rog, ca nu m-am mai cinfruntat cu situatia asta...
a "picat" Luca la 7, plangea fara oprire, se pare ca de somn, caci cum l-am luat in brate cum a inchis ochii si s-a lasat pe brate, ca un bebe. l-am culcat ca nu aveam ce face. din experienta voastra ce urmeaza? stau toata noaptea la joaca cu el? se trezeste sa manance? nu si-a mancat masa de seara si nici lapticul.
ma streseaza situatia, ca parca ma vad inventand jocuri la noapte
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
mihatp spune:
am aruncat un ochi de la seviciu, dar n-am avut timp sa si raspund. Luca e dintre cei care se trezesc noaptea de 1-2-3-4-... ori. daca se trezeste prima data la 1 mai e cum mai e, dar daca o face pe la 3 e fresh ca ziua si urmeaza cam 2 ore de alergat prin pat, uneori chiar camera.
mimo, chiar eram curioasa de ce masurari mai sunt la puiuti. am zis ca el are 89 cm si 13 kg. poate mai ziceti si alte randunici. ca ma bat ai mei la cap ca-i prea slab
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade