Puiuti de Randunici 2008 !! (354)
Raspunsuri - Pagina 7
zozela spune:
Auch,Nicoleta,cat are?! Nu stiu ce sfat sa-ti dau.Eu am iesit cu Mihai,dar pana in 38.2(3)asa..Si doar putin,prin fata blocului.Daca mergi cu masina,banuiesc ca nu-i problema,ca nici nu-l dai jos,nu?!
Sanatate muulta!!
Da ma,tu!! Ash,batrana si obosita..In traducere libera asta inseamna sepsi si rea!!
Nu stiu daca-ti place sau nu,dar io cred ca-ti sade bine![]()
Cami si la voi tot pe invers fu?!
Mihutza eu nu cred ca se face asa ceva,dar tot dau o cautare pa' net,ca prea ar fi de ras!!
Moaaaamaa,Iriinaaa,vazsi cata pipota facui?!

Hai cu pozele alea odata!!
Raluca io nu ma risc sa te trag,dar intorc butoiul invers..si de scos tot te scot
Si noi tot atunci cred ca ne vom face primul concediu in 2!!
Mama ce tabara faceti voi,noaptea!!
Bravo Antonia de Nicol!! Oh,Nicol,cu cata dragoste vorbesti despre comorile tale!!

Hola,Oana!!
Pai mai,asa mi-a zis dr.la eco ca corpul galben e pe ovarul drept
Sa stii ca si eu cred ca e cu ochisori,la Nico,dar ssshhhttt![]()
![]()
gecko,treziiirea!!!
Eu i-am administrat Mihaiului-o portie de zeama de curcan si-o ditai farfuria cu legume diverse+carnita de vita(reteta de la Liana,asta ca stiti pe cine sa stresati
)-a lins strachina,nu alta! Isi baga odata singur,odata lua din lingura mea-de coma a fost!Acum astept sa vaz daca da-n cacare de la atata broccoli mancat nepasat,adunat efectiv de prin tava-imi venea sa-l mananc de dulce ce era
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
bitza037 spune:
Bubule, la mine scrie in fisa de la prima eco pe care parte am ovulat, cred ca aveam 4 saptamani de sarcina daca nu cumva m-a lasat memoria de tot.....
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, DACIANA!!!
infirm si eu teoria cu ovulatia. eu stiu ca a fost pe dreapta, de la ecograf...aveam un asa-zis "chist" pe ovarul drept, care s-a dovedit a fi chistul de sarcina absolut normal, insa primul medic nu prea avea habar ce e ala si m-a pus sa scot ovarul 
oana, NU SUNTEM BOLNAVI!!! eu doar va povesteam ca ne pandea o viroza si ca i-am dat in cap din start. azi si alex era bine, deci i-a folosit si ei "tratamentul" imunizant. m-am gandit sa va scriu ce am facut eu de la primele simptome, in ideea ca poat eva ajuta vreodata pe careva, dar apoi mi-am dat seama ca ce merge la noi poate nu merge la altii si oricum nu am competenta medicala ca sa ma dau cu parerea, asa ca uitati ce am scris. nici nu stiu daca e corect ce am facut, dar am considerat ca daca le dau cateva picaturi din extrase de plante nu le strica. in fine, e doar parerea mea...eu sunt genul care apeleaza la medicamente de sinteza decat cand e cazul,nu de la primul stranut.
referitor la campionatul de bolesnite, da, am avut destule dar usoare, slava Domnului! din cate stiu de la cinoascuti asa e cam la toti care au copii de gradinita/scoala care culeg carcaiasi si imprastie. si pe fondull unei imunitati mai scazute (cum ar fi la bebei sau la cei care au trecut recent printr-o alta viroza), ataca imediat.dr-a de la babes mi-a subliniat ca min 1 luna sa evitam colectivitatile, camerele de asteptare la spitale/cabinete, marketurile....
cat nu a fost alex la gradi a fost ok, cum a inceput iar, cum ne-am trezit muciosi...
. oricum, ma bucur ca am putut stopaa inca din start viroza si ma dau cu capul de pereti ca nu am facut-o si data trecuta, caci VSR-ul ala ne-a afectat serios imunitatea. din pacate e un virus foarte dur, care bantuie an de an in perioada asta si afecteaza cam 90% din populatie, insa putini au habar despre ce e vb.multi il confunda cu "raceala", gripa sau alte viroze.
din cate am vazut eu multi copilasi, chiar si pe crenguta, au avut simptomele lui, de muffy sunt aproape sigura...
cam asta ziceam si cand se vorbea despre vaccin, ca ala te apara doar de H1N1, pe cand bantuie bine mersi alti monstri, dintre care VSR-ul asta chiar e o belea.eu una, decat vaccin, prefer sa "lucrez" la imunizare si intarire ai, parerea mea e ca aici e secretul.
eu stiu ca la mine e scazuta pe fond de stres, nesomn si alimentatie haotica, dar sper ca le rezolv eu si pe astea. deja am inceput sa ma culc mai devreme si sa fiu atenta ce mananc...
la pici, pe langa papa bun si sanatos, le dau si siropele, am inceput curand cura cu immunice, de care zicea si naty, caci mi s-a parut eficient, in contextul in care naty a avut porcina si iulia, care era f sensibila de fel, a scapat sanatoasa.
si cam atat, ca teo distruge casa!
aaaa, azi noapte s-a trezit si ne-a vizitat pe la 1.30.
vad ca a devenit o ora preferata...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Simo27 spune:
La multi ani,DACIANA!!!
Gecko,cred ca faci fata
.Eu la Sam si la asta mic am ovulat pe dreapta si iete ![]()
.
Bravo Mihaitza!mama ce papa 
Ariel,bine ca ati scapat
Sam vrea sa pape singurel dar nu il las eu
..deocamdata!Are o furculita si ligurita speciala pt copii,micuta cu Winnie pe ele si atunci cand ii dau mancare mai pescuieste si el de prin boluri
,dar nu il las singur!
Nico,sper ca e de la dinti febra lui Matei!Daca nu are febra asa mare,du-te..ca doar nu il poti lasa pe Stefan la scoala..off,ce greu iti e

Maaai nici mie nu imi vine sa cred ca vor avea copilasii 2 ani si eu inca unul mic

!
am si eu o intrebare:Dupa baie ii mai dati pe copii cu ulei?????
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
zozela spune:
Simo noi ii facem masaj,dar il facem inainte de baie cu vreo juma' de ora asa si nu cu ulei(n-are importanta cu ce,dar am zis sa precizez)..Apoi il bagam in halat si-i dam drumul prin casa,la joaca
Deci-facem masaj!!
Ari,chill men!!![]()
Tu spune ce faci tu,ca nu strica,doar de-aia suntem pe-aci(ma rog...si de-aia)![]()

Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
Kya spune:
Iaca ma bag si eu sa raspund la intrebari:
Gecko eu am ovulat pe partea dreapta, asa ca sunt conform "cartilor" care zic ca pe dreapa e fata... Eu am asa un feeling ca samburica ta e o titita. Nu stiu de ce, dar asa il vad eu pe Patrik cu o surioara...
Vali cu somnul Sanzianei este in felul urmator
- daca dorm cu ea in pat, doarme neintoarsa 10 ore!
- daca e singura in patul ei, se trezeste pe la 3-4-5 si o aduc in pat cu noi pana dimineata. Nu cere nici lapte, nici apa, doar sa o tin in brate, si adoarme imediat.
Asa ca ritualul nostru este asta: adoarme cu noi in pat, o mut in patutul ei, se trezeste inspre dimineata, o aduc iar cu noi in pat. Nu stiu daca e bine, e rau... dar asa e.
Simo nu o mai dau de mult cu ulei dupa baie. Doar cateodata cu crema pe picioare, cand mi se pare ca e pielea prea uscata.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
raluca2107 spune:
Eu il mai dau cu crema pe Sabin cand imi amintesc...dar cum stau rau cu memoria, imi amintesc rar tare, asa ca s-a hotarat copilul sa isi faca singur dreptate. De vreo 4 ani fac masaj acasa cu o doamna. De vreo 2 ani mi-a luat din ora Briana cate un sfert sa-si maseze si ea coastele, iar de vreo 2 luni, mai nou cand vine tipa de la masaj apare si juniorul, aduce cutia cu crema, isi da pantalonii jos, se pune pe burta si ii arata fetei unde sa-l maseze. E criminal!!! Si uite asa se duce incet-incet si singura mea ora de rasfat.
VALENTINA C spune:
deci, azi-noapte s-a trezit plangand ca avea nasul infundat si nu putea respira cum trebuie. N-a tusit, dar se simteau secretiile in nas
. L-am tinut in brate si intr-un final a adormit pana azi dimineata la 7.30. Si s-a trezit cu niste muci grosi si albiciosi...
Ma intrebati cum nasc: naturel, la fel ca si prima data![]()
Valentina cu
Matei si
36+ cu Luca; DPN: 3.02.2010
VALENTINA C spune:
deci, azi-noapte s-a trezit plangand ca avea nasul infundat si nu putea respira cum trebuie. N-a tusit, dar se simteau secretiile in nas
. L-am tinut in brate si intr-un final a adormit pana azi dimineata la 7.30. Si s-a trezit cu niste muci grosi si albiciosi...
Ma intrebati cum nasc: naturel, la fel ca si prima data![]()
Valentina cu
Matei si
36+ cu Luca; DPN: 3.02.2010
luny spune:
simo mufa la masaj nu prea a stat, dar cu crema i-am dat, in ultimul timp cel putin, ii dau, de la dermato ne-a recomandat Uriage ca are pielea cam uscata..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!