Puiuti de Randunici 2008 !! (354)
Raspunsuri - Pagina 6
mihutza11 spune:
La multi ani Daciana!! sa cresti mare si sa fii sanatoasa!

vaileeeiii cand au trecut 2 ani?? 
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
mihutza11 spune:
When you have an 'I Hate My Job day' try this out:
Stop at your pharmacy and go to the thermometer section and purchase a rectal thermometer made by Johnson & Johnson.. Be very sure you get this brand.
When you get home, lock your doors, draw the curtains and disconnect the phone so you will not be disturbed.
Change into very comfortable clothing and sit in your favourite chair. Open the package and remove the thermometer.
Now, carefully place it on a table or a surface so that it will not become chipped or broken.
Now the fun part begins.
Take out the literature from the box and read it carefully.
You will notice that in small print there is a statement:
"Every Rectal Thermometer made by Johnson & Johnson is personally tested and then sanitized."
Now, close your eyes and repeat out loud five times,' I am so glad I do not work in the thermometer quality control department at Johnson & Johnson.'
HAVE A NICE DAY; AND REMEMBER, THERE IS ALWAYS SOMEONE ELSE WITH A JOB THAT IS MORE OF A PAIN IN THE ASS THAN YOURS!

mai eu nu am din asta, dar oare chiar asa scrie?
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
cami33 spune:
Mihu, esti mortala!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
bitza037 spune:
neata
ce fac fetele????
adat cineva cafea azi??ca nu am fost atenta....![]()
Cuscra, eu stiu ca atunci cand s-a facut sondajul ci ovulatia si sexul copilului la mine nu s-a potrivit.....diseara poate imi aduc aminte sa ma uit si eu in dosar......
...azi noapte te-am visat pe tine si pe Mihai: eram,parca in metrou si ne duceam in parc.....si in timp ce stateam de vorba cu tine ma uitam la tine si-mi ziceam in gand...Ce frumoasa este in realitate, nu inteleg de ce zice ea ca nu este frumoasa.....erai cu parul spirale si machiata frumos si zambeai ...dupa care ma uit si la Mihai si vad exact acceasi grimasa.....si zic si de el (tot in gand) Doamne ce seama si el cu ea......
....legat de trezirile noaptea:Antonia se trezeste o singura data(dar nu mereu) in jur de ora 4 si daca sunt prera obosita sa stau cu ea 5 min sa o adorm si sa o asez la ea in patut, o iau cu noi in pat si doarme neintoarsa......ieri si azi s-a trezit la 7 si am luat-o la noi in pat, ieri dupa ce a baut laptele s-a trezit imediat, azi a mai dormit pana la 8.40......
...si noi ne furisam sa plecam la servici...Zozela la noi nu merge ca plecam la servici si ne intoarcem(desi as prefera asa, poate cand s-o mai mari putin va intelege)...etc...ii explica asta mama cand nu ne vede prin casa in timpul zilei si intreaba de noi....dar sa ne vada plecand face urat rau.....si prefer sa ma furisez decat sa plec la servici si sa o aud de pe scara cum plange.....pai nu mai sunt buna de nimic toata ziua...crede-ma!...chair voriam sa va intreb azi cum porcedati....
Luny....nu pot decat sa 

mi-am adus aminte ca ma intrebai la un moment dat daca Antonia a mancat sarmalele.....nooooo, a ciugulit putin din ele.....oricum de varza murata nu prea eram eu incantata sa-i dau, dar i le-am facut ca mi-era teama ca ne vede pe noi ca mancam sarmale si nu voriam sa ne ceara si sa fiu nevoita sa-i dau ca erau cu carne de porc......
ciorbitza/supa mananca singurica, nu ne mai lasa pe noi sa-i dam(mai resusesc sa mai ii bag si catev alinguri pe langa ale ei)....chair si sambata la Cabana Schiorilor a mancat singura din ciorba de vacutza cam un sfert din castron, pe urma a halit mancarea ei preferata un pastrav la gratar si ma pune asa-i stroc lamaie pe el...si de doua ori dintr-un papanas......dar vreau s azic ca luna decembrie a fost dezatru la mancare.....nu prea a vrut mai nimic....si vina o dau pe caninii care i-au iesit atunci
LA MULTI ANI DACIANA!!!!!!!!!

nici mie nu-mi vine sa cred ca puii nostrii fac 2 anisori.....
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
luny spune:
bitza e minunat ca papa singura!! Muffy n-are nicio chemare inca, bine, de fapt, el nu are chemare catre mancare in general
, poate ca n-ar trebui sa am pretentii sa papa si singur, ci doar sa manance!!..i-am tot dat lingurita, si nu face decat sa scoata mancarea si s-o puna pe masa sau s-o dea pe jos, amuzandu-se copios bineinteles..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
raluca2107 spune:
Salutari!!! Traiesc inca, citesc TOT (ca tot s-au facut sondaje pe tema asata) dar sunt intr-o faza total necomunicativa
, fara motive clare, in butoi cu capul in jos, asa ca pot iesi doar trasa de picioare, dar la kilele mele nu cred ca se risca nimeni
.
Sabin e ok, avem bona noua, inca nu ma exprim referitor la ea, am mai avut una 2 saptamani, daca va povestesc ce facea ziceti ca sunt nebuna ca am tinut-o si atat...ma rog..bine ca am scapat de ea...In continuare suntem top la comunicare non verbala asa ca nu ma bag la traduceri, va pot da o ghicitoare dar e total indescifrabila asa ca o livrez cu traducere cu tot:
mu-mu-ma = acadeaua
nu ma intrebati cat mi-a luat sa inteleg, am mers pe deducere logica de la cu-cu-ca = ciocolata ![]()
In rest totul e pe baza de semne, de lenes ce e. Am fost la gradina zoologica la Piatra Neamt si din 2 animale amarate a retinut utu (ursul) si cerbul pe care nu il pronunta dar da din coarne intr-un mare fel 

.
Am fost de revelion fara el, proasta decizie, pentru ca am venit cu o zi mai devreme acasa pentru ca nu dormea decat cu pijamaua lui tati si cu poza lui mami in brate si noaptea pe la 2 ne cauta prin baie si bucatarie, deci a rupt-o in paispe pe soacra-mea. Normal ca tot revelionul am vorbit numai pe limba lui muu- utu- mau si altele ca prostii, ne-am gandit ce-ar fi facut el pe acolo...asa ca suntem incurabili si urmatorul concediu in doi pe care il vom face va fi in noaptea nuntii lui.
Mai nou dormim iar si cu Briana din motive de monstri nocturni si hoti imaginari, deci dormitorul nostru e un fel de tabara. Tati zice ca va dormi cu fata si in camin cand va fi studenta (macar sa viseze omu'
).
Si ca tot sunt in zona, Mimo, eu nu as intreba fetele daca Teo e provocatoare ci vreo doi prieteni de-ai nepotului
. Na, ca dupa ce te linistira fetele ti-am bagat eu iar mata in casa. Dar e mult de vorbit pe subiectul asta, si pe mine ma sperie, mai ales ca avem si noi destule intrebari intrebatoare deja...
nicol_conte spune:
Neata!
La multi ani Daciana!
Gecko - ma recunosc in simtirile tale la a doua sarcina...o sa-ti revii cu siguranta, n-o sa-ti vina sa crezi in ce hal! 
Nico felicitari pt laptic Mateiului!Si sanatate, Doamne ajuta sa nu fie nimic...sigur e vreun dinte, vreo masea ceva...
Hai sa mi-o laud si eu pe Antonia:
1.azi-noapte a dormit pentru prima data singura in pat, a dormit toata noaptea si chiar nu a cazut din pat,desi ii asigurasem loc moale pe covor...
2.ieri s-a dus glont in baie, a luat olita si mi-a zis "caca" ; am dezbracat-o, am asezat-o pe olita si a facut... pipi...bine s-asa; astept continuarea..
Iar pe Alexia mi-au laudat-o ieri doamnele de la gradi la unison, ca a facut progrese mari, ca vorbeste foarte foarte frumos, ca nu conteneste sa le complimenteze
si multe alte lucruri chiar mi-au marit considerabil pipota 
fug ca striga randunoiul dupa mine sa plecam si eu nici nu m-am imbracat
paaa!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
Inca una si ma duc...
Antonia papa singura de vreo 6 luni, nu te poti apropia cu lingura de ea, iar cand nu mai conteneste cu lingurita, trece la a manca cu degetele
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
bubu05 spune:
'Neataaaaa ![]()
Gata de petrecere???
La multi ani, Daciana
Wow, 2 anisori 
Zoze, ma faci sa rad cu noaptea in cap
, esti zuzu clar
De unde stiti, voi, domne, unde ati ovulat? pe stanga sau pe dreapta
Eu habar nu am 
Mai, Nico, ne tii in suspans cu II...hmmm...eu zic ca e cu ochi
Imi pare rau de Mateiu cu febra...
Ariel, cand citesc cu atatea boli pe capul vostru...ma ia capul...sunteti campioni...doamne fereste...vara macar mai raciti??
Gecko, ma crezi ca si eu la fel simteam?? la inceputul sarcinii cu Stef uitam ca-s gravi
, dar apoi cand burtica a luat proportii si incepea sa miste...nu mai ai cum sa uiti
. La mine abia atunci s-a facut legatura aia...si a inceput sa creasca dragostea
. La inceput eram aeriana rau...la prima sarcina mergeam de zici ca ma spargeam, ce grija aveam de burtica ![]()