Puiuti de Randunici 2008 !! (354)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

INCEP PETRECERILE!!!!

La Multi Ani Daciana!!! Sa fii sanatoasa, frumoasa si foarte fericita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

si acum cafeaua si ceai si capuccino si bombocino

si disclaimer...nu stiu ce am la purtator...caci aici eco mai rarut ca-i mai dragut. De aflat aflam peste vreo 4 saptamani la morfofetala (daca binevoieste sa ne arate) asa ca pariurile raman deschise. Indicii eu nu prea am ca ma simt cam tot ca la Patrick (exceptie somnul dimineata, la pranz si noaptea). Naty parca facuse un studiu cu ovulatia si sexul copilului...daca sunt rezultate atunci vreau si eu sa le aflu...ca eu am ovulat pe stanga.
Ca zicea Valentina ca nici saptamanile de sarcina nu si le-a numarat corect...eu am nitel mustrari de constiinta caci, pe langa ca habar nu am avut ca-s gravida, si acum destul de rar imi aduc aminte de porodica din burtica. Cu Patrick in fiecare secunda purtam in gand ca voi avea un purandel, cu orice ocazie mangaiam burtica (sau buricul), ma intrebam cum va fi/ daca ne vom descurca etc...acum nu prea am ganduri, ma iau cu Patrick, ma iau cu omul si uit ca vom creste la recensamant. Sper ca emotia sa apara pe parcurs ca altfel va fi un copil neglijat.

Pe noi sa nu ne puneti la panoul cu insomniaci. Mai are el momente cand o ia razna dar isi spala pacatele in noptile in care doarme bine. Se intampla sa se mai trezeasca noaptea, se da jos din pat, isi ia sticla de apa, deschide usa de la camera lui (care sta intotdeauna intredeschisa), inchide usa de la camera lui (INTOTDEAUNA), face LIPA-LIPA pe gresie si intra triumfator in camera noastra strigand PA-PA (traducere si explicatie: PA inseamna apa si intotdeauna imi arata ca si-a adus si apa cu el, semn ca de la noi el nu mai pleaca), inchide usa, pune apa pe noptiera si se baga intre noi in pat si doarme pana la ziua.

si gata...ma duc sa dorm...ovcourse...ca doar e 9:46 si sunt treaza de 3 ore si deja sunt obosita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani,Daciana!!
Wooww!! 2 ani!! Numai bucurii sa ai,micuto!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI, DACIANA!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani, Daciana!! Sa fii fericita si sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Livi esti grozava cu vointele tale!!

Ariel,sa fiti sanatosi!!

Simo cred ca e numa' buna greutatea Micului! Lasa ca are timp sa se ingrase.Acum sa sada asa,sa nu-ti faca greutati la iesire

Nicoletooo te-ai facut o fashneatza..ceva de coma!!
Mie mi se pare mult mai buna varianta cu paiul/cana/orice recipient fara sugiuc-la varsta asta..
Bravo Matei!!

Ramo e ceva..si socra-ta.. Pune lista neagra la frigider,ca asa nu merge!

gecko-corp galben pe dreapta=fata;corp galben pe stg.=baiat
Eu am ovulat cu dreptul,iar Mihai are ditai putzalaul!!
Sanatos sa fie!
Citeam si eu despre sentimentele mamei la BB 2 si esti in grafic,perfect normala! O sa-l iubesti la nebunie!!(nu pana la nebunie,da?!) Pupici!

Pauza de dimineata,s-a sfarsit! Va pupez!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Matei a facut putina febra de dimineata... Adrian pleaca azi la Sofia... vine maine... cum iau si duc azi si maine copilul mare la si de la scoala??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

SE DA STARTUL LA PARTYYYYYYY

LA MULTI ANI, DACIANA!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Zoze, eu fashneata ma? Ma confunzi . Eu sunt batrana si obosita... sper nu si , nu de alta dar nu-mi place rosul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela
Eu am ovulat cu dreptul,iar Mihai are ditai putzalaul!!

SUBSCRIU

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput