Puiuti de Randunici 2008 !! (354)
Raspunsuri - Pagina 4
ariel_7000 spune:
mimo, celebrul alli este frate geaman cu la fel de celebrul xenical. nu iti topeste grasimile deja depuse, ci le elimina pe cele ingerate...daca mananci ceva mai gras, te distrezi copios ziua aia. tre' sa ai muuuuulta literatura la wc
.
uite aici niste info care (sper) te vor ajuta sa te razgandesti:
"Orlistat este substanta chimica activa folosita in medicamentele de slabit care actioneaza pe principiul reducerii absorbtiei grasimilor la nivelul intestinului. In intestin, o enzima produsa de pancreas numita lipaza, descompune grasimile dietetice iar acestea sunt mai departe absorbite in corp. Orlistatul blocheaza practic actiunea lipazei si inhiba descompunerea si absorbtia grasimilor. Asadar, o treime din grasimile care s-ar fi absorbit in intestin, trec direct in intestinul gros si apoi se elimina prin fecale. Ca rezultat, persoana care a luat orlistat poate simti nevoia urgenta de a avea scaun, iar fecalele vor fi "uleioase". Astfel, orlistatul poate determina si scaderea nivelului unor vitamine liposolubile, D, E, K si beta-caroten si, de aceea, pentru asigurarea echilibrului nutritional, este indicata administrarea unor suplimente care sa contina aceste vitamine.
In caz de supradozare trebuie sa se consulte imediat medicul, deoarece nu se cunosc simptomele legate de excesul de orlistat in organism. In cazul in care in dieta nu exista aport mare de grasimi, nu se indica administrarea orlistatului.Inainte de administrarea acestui medicament este necesara o evaluare din partea medicului curant pentru a se determina eventualele probleme de malabsorbtie sau cele legate de functionarea colecistului. In plus, se interzice administrarea orlistatului persoanelor diagnosticate cu insuficiente renale, diabet, tulburari de alimentatie sau care iau alta medicatie de slabire sau ciclosporina"
am o amica care a folosit xenical, cateva luni, a slabit ceva-ceva, insa dupa ce a intrerupt, a pus TOT la loc, plus "bonusuri". in urma tratamentului, analizele i-au iesit jalnice, carenta mare de vitamine liposolubile, pancreasul afectat, plus rezistenta la alte regimuri.
referitor la teo...arata super!!!! in poza aia, nu mi se pare deloc provocatoare, ci asa cum e si anume o fata tanara, plina de viata, care are un simt cromatic super! crede-ma ca nu suportam culoarea aia (violet), insa in combinatia aceea, plus aerul ei de pustoaica, sigura pe ea, m-au facut sa zic wooow! da-i votul tau de incredere, ca asta e cel mai important! 
siiiiii doarme teooooooo!!!! dupace m-a terorizat efectiv 4 zile si 4 nopti, in sfarsit doarme senin si linistit. sper sa nu ma trezesc iar cu el pe la ore mici
.
simo, MICU e foarte bine! nu uita ca teo a avut 2.5 kg la ecografia de 35 de sapt si ai vazut ce surpriza de proportii mi-a facut! picii acum acumuleaza grasime sub pielicica, pe ultima suta de metri. 
lyvy, nu te mai cenzura si da-ne detaliile de care zici. sunt info binevenite. Doamne fereste sa avem nevoie de tratamente, dar e bine sa avem idee despre ele. cat despre efectele adverse, ele difera de la persoana la persoana...eu una, am o "atractie" catre ele. tin minte cand am luat metoclopramid tocmai ca urmaream un efect secundar si anume sporirea lactatiei si m-am ales cu niste ameteli de dadeam in perete in perete si lapte ioc! 
sau cand am facut tratamentul cu cefort....de fiecare data cand imi puneau perfuzia imi dadeam ochii peste cap in direct, de ma culegeau asistentele in pat...iar la sfarsitul lui, am "intepenit". era prin prospect si faptul ca da contracturi musculare severe...asa ca am bifat si efectul asta.
so, unii le tolereaza mai bine, altii mai rau, altii deloc. de ex, teo nu se impaca deloc bine cu klacid-ul...de la el a facut enterocolita psedomembranoasa de nu stiam sa-i mai dam de cap. in schimb nu are nimic de la augmentin, care e mai "tare". sor'sa n-ar absolut nimic! iar eu de klacid sa nu mai aud
....imi vars si sufletul cand il iau. cand am facut pneumonie, luna trecuta, m-a facut terci klacidul ala. dr mea spune ca am facut criza asta biliara si ca urmare a tratamentului ala...asta e! mi-am reparat plamanii si mi-am busit bila...
aseara aveam simptome de viroza iar
. am inghitit rapid zeama de la o lamaie, cu muuuuult propolis in ea, cu imunostim si vreo 3 pastile de septilin, apoi din ora in ora cate 1 influcid, plus fas fas de bioparox (bleahhhhhhh). teo stranuta si mucea si el la greu. l-am bagat rapid si pe el pe influcid, septilin si imunostim, iar azi nu mai aveam niciunul nimic! yupiiii!
in schimb, in seara asta, a facut fiica-mea un pui de febra (38) si avea dureri de gat si amigdalele rosii ca focul. am inceput sa o doftoricesc si pe ea, sper ca maine sa fie ca noua....
si logic, iar a avut muciosi tusitori la gradi
...eu turbez de tot cu chestia asta! mai, nu se mai da concediu medical mamei daca e copilul bolnav??? sau care e faza de sunt adusi atatia copii virozati la gradi, in conditiile in care toata tara asta este in isterie cu gripa asta? 
o faza care m-a distrat, referitor la gripa noua. zicea cineva pe undeva, la misto, ca i-a facut gaina gripa porcina si porcul gripa aviara.
...facea haz de necaz...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
lyvy spune:
Asaa, daca tot nu ma deranjeaza nimeni sa continui, pai ce sa va mai zic...
A, am vazut produse noi la PURE TOUCH, a parut pensula Flat top si alte pensule dragutze , mi-am mai facut o comanda la Lumiere, au niste culori superbe, si se aplica super , mie imi plac http://www.lumierecosmetics.com/catalog/Eye_Pigments-4-1.html
mooaama cat e ceasul, ma duc.....va pup

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
Simo27 spune:
Vali,am scris cat are Micu
,cred ca nu ai citit tu!Ideea era ca dr a zis ca se astepta dupa asa frati mari sa fie si el mult mai mare
,dar na,el e Micu si gata
!
Gand la gand azi:am cumparat si eu trusou nou lui Micu,cate ceva pt nastere,de maine spal si calc hainute...Sam cand si-a vazut hainutele a vrut sa le ia pe el,zicea"bune,bune"
!
Asa,pune-l si pe Sam pe lista neagra
:de 2 ori pe noapte da trezirea
!
Aoleu Ariel dar ce mult a luat in greutate in ultimele saptamani Teo
,bravo!!!!Ei ,sunt linistita mai ales ca iese pe acolo
si e mai bine sa fie in anumite limite![]()
Azi m-am tuns,cam scurt dupa parerea mea
....maine am sedinta la scoala lui David...si viata merge mai departe![]()
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
lyvy spune:
Ariele, dear, tu esti mama imunostimulatoarelor, dar stii ca si ce e prea mult strica
.
Zau ca nu vreau sa mai zic prea multe , si oricum eu tin cu medicatia, atunci cand e nevoie si atunci cand diagnosticul e clar, nu ii inteleg pe multi, ce e cu atata inversunare impotiva multor chestii , a unui vaccin, a unui anume medicament, relatarile unora se bazeaza pe experiente proprii, sau pe experienta "vecinului " si nu pe anii de studii si experienta medicilor care trateaza oameni, ca de aia s-a inventat medicina si medicamentele .Si o substanta actioneaza diferit la oameni diferiti, si gata, no coment.
Sa va faceti bine!!!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
Nicoleta spune:
Naty, eu am inteles si ce zici tu, fireste, si stiu ca si Zoze a priceput
. Insa na, in Franta se gandeau sa inceapa sa propuna mamelor sa alapteze pana la 3 ani, si nu cred ca asa, din lipsa de lapte praf
. Iar eu nu aveam sanii cu probleme de la alaptare, ci de la altele (dermatita de contact, data de pielea mea sensibila, daca iti amintesti aveam dermatita si la 2 degete... ei, nici acum nu am scapat, trebuie timp, cum s-a intamplat si dupa ce l-am nascut pe Stefan. Se pare ca sarcinile imi sensibilizeza a organismul...). A fost bine cat a fost, dar daca nu era dermatita ar fi fost bine si mai departe, asa simt eu. Fireste, nu mai bocesc :).
Nicoleta spune:
Siii, veste buna: Matei a baut cu paiul 240 ml de lapte de vaca simplu, din cana. Inainte mancase niste paste cu branza sarata, dar tot e bine!
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Siii, veste buna: Matei a baut cu paiul 240 ml de lapte de vaca simplu, din cana. Inainte mancase niste paste cu branza sarata, dar tot e bine! ![]() |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
am aparut si eu la ora tarzie...
cred ca mirosul ruladei de curcan a luiluny m-a adus pe crengutza...
ce bunatate
am vazut ca discutati de "crizele" copilasilor...mai multumesc luiDD andru nu s-a tavalit niciodata ,a avut mai demultisor o perioada de incapatanare dar a trecut,acum cand nu-l las sa faca ceva incepe sa planga dar il impac repede cu pupici,explicatii,jucat in parul meu,dupa care este innebunit,de cand m-am tuns nu ma mai lasa sa-l prind,nu ma mai lasa cu cordeluta cu nimic...cand am cordeluta mi-o ia si o pune la el pe capsor..e un dulce
...despre trezitul noaptea..hmm andru de cand cu sarbatorile a inceput sa se trezeasca pe la 4-5 dimineata sa bea laptic...apoi se culca si pe la 7-8 iar vrea laptic..dar nu se intampla in fiecare noapte..in rest doarme f bine dar numai cu mine in pat...si asta o facem de ff mult timp...
despre vaccin nu ma pronunt ca inca nu stiu ce sa fac...dar ca si lyvy am aceiasi parere ..cred ca orice medicament ar putea avea reactii secundare,cum de altfel gasim si pe prospectul fiecarui medicament...asta ar insemna sa nu mai inghitim nimic...in fine parerile sunt multe si nu ma bag f mult in discutie ca nu cunosc f multe date despre asta...
in alta ordine de idei eu azi iar nu am avut lumina pana la ora 17.30
a sunat catalin la cez craiova si cica si maine o sa fie la fel ca fac nu stiu ce ma'sa de verificari..s-a certat catalin putin cu ei si le-a explicat cum sta treaba ca avem copii mici dar ce-i intereseaza pe ei...parca lor le clantane dintii in gura de frig...si iar imi apara niste ganduri negre si-mi doresc sa plec cat mai departe de oraselul meu natal...
si ca tot vorbeati de soacre si mame....bai am si eu o problema si nu stiu cum sa fac sa se inteleaga o data pentru totdeauna...a mea soacra ,nu tot timpul dar se intampla,se gaseste sa vina sa ciuguleasca te miri ce sau sa bea apa exact atunci cand suntem noi la masa ,cand andru mananca si ii atrage atentia si cere si se agita si etc...de exemplu asta seara eram la masa cu randunoiul sia ndru..veni socrela si incepu sa vorbeasca,sa se fataie di'colo colo apoi isi lua un mar si incepu sa manance exact in fata mea si a lui andru,andru bineinteles ca ii ceru(ca deh el e tare pofticios si daca te vede ca mananci ceva imediat cere)iar eu ii zisei,pe un ton mai sever"ca ii dau dar dupa ce mancam mancare" soacra se simti si atunci pleca,isi dadu seama ca gresi,isi da seama dar dupa ce o comite ,de ce naiba nu gandeste inaintea lui andru ,de ce nu previne de ce de ce????..nu o face intentionat ci nu-si da seama...ea nu mananca stand pe scaun la masa ca omu'ci din mana,din picioare numai la masa nu sta..mie nu-mi place chestia asta...te-ai pus la masa ,stai si mananci linistit,fara sa palpai,vorbesti ,bei apa,suc si alte minuni ,mai ales cand e si andru cu noi..am mai zis cum fac eu dar degeaba..se uita ,nu mi se acorda atentie nu stiu
m-am gandit sa fac niste reguli si sa le lipesc pe frigider..credeti ca as parea nesimtita..dar vreau sa-i instruiesc pentru atunci cand andru va ramane cu ei...
hai ca m-am intins....va
si va doresc o noapte linistita
ramo_cata spune:
hai ca am mai googalit putin si mi-am adus aminte de tonic ma bucur ca ati scapat de carcaiasi,ca luki se obisnuieste cu bona ,imi pare rau ca trebuie sa dati afara si multa bafta in afacerea cu francezii
gata acum chiar ca ma indrept spre patutz...

Nicoleta spune:
Ramo, stai asa! Matei nu a baut lapte deloc dupa ce l-am intarcat (si pana atunci iara nu, ca aveam eu destul). Am incercat toate canutele cu cioc (biberon nu mai avea sens, deci exclus), nu a vrut! Eu ma bucur ca a inceput sa bea!