Puiuti de Randunici 2008 !! (354)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Bafta Gudinde, sa scot si agitatele

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

MIIha, iti tin pumnii! Sa fie mai ales ca in nume!!

Ma duc la dus, si apoi nani, sper sa avem o noapte mai buna decat aseara... Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

nico, m-ai inveselit

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Miha .

Veti rade, dar eu chiar fierb 2 oo. Si apoi nani-nani-puisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Gudinde, hai mama ca se poate!
Inteleg ca Luny da de baut? Eu vin si sper pana atunci sa-mi admirati si silueta
Pup randunimea ca mi-e varza creierul, mi-e somn si foame

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Nooo, ca m-ati provocat!
Intai cu MIIha Bafta si asa sa fie !
Apoi cu cei doi Matei:unul curatat si altul care face analogii de nume, locuri si persoane
Nu stiu daca v-am povestit, dar de revelion am fost la parintii lui Damian. Fara Dudelle, pe care l-am adormit regulamentar! Si cum am intrat in casa, Damian a inceput sa se uite printre picioarele noastre, in spatele nostru....si zice: Badiii???? Am ramas socata sa constat sa si el facea exact ca Mateiul de Valen analogii intre noi si copil, il cauta pe Vladi zis Badii Badii in schimb nu reuseste sa puna masinile la masini si animalele la animale pe doua planse de puzle diferite, le tot amesteca Intr-un final le-a invatat pe de rost si a scapat de exercitiile de logica : oaia langa capra, pisica langa catel si tot asa....ce atata cu roti si cu picioare, cum imi bateam eu capul

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Dragi mamici,

Imi cer scuze ca postez off topic la voi. Vreau sa va spun ca s-au deschis bazare la sectiunea "Ajutor umanitar" a forumului, mai multe persoane avand nevoie urgenta de bani pentru a le fi salvate vietile sau pentru a continua tratamentele necesare.

Alexandra
Alex
Alina Donescu
Bogdan
Emma
Robi
Pentru copii

Deci va invit la bazare, poate gasiti ceva sa va placa sau sa va trebuiasca!

De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru aceste bazare.

Orice ajutor, oricat de mic, conteaza!

Va multumesc tuturor celor care ati facut donatii si celor care intentioneaza sa ajute!

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

sa indrznesc sa va dau si azi cafeaua?

no, luati de la mine: cafea, ceai, capuccino, bombocino

ariel, pai de aia va compar cu Tuchi si ai ei...ca situatie e similara, si asa mi s-a parut mie ca voi ati tras-o mult mai tare si mai des decat ei desi tu te-ai concentrat foarte mult pe metodele de crescut imunitatea. Si pana la urma chiar as putea sa o compar pe Alex in primul an de gradinita cu Patrick in anul asta. Din ce zici tu, nu v-ati plictisit nici atunci cu bolile...pe cand noi am avut intr-un an de zile doar vreo 4 zile absente (2 stiu ca sigur au fost complete si cred ca in vreo 2 zile l-am luat mai repede) de la gradinita pe motiv de copil bolnav. Aproape ca sunt inclinata sa zic ca soarta ti-e scrisa in frunte (sau in genom) si ca daca iti e dat sa stranuti la fiecare adiere de vant atunci o faci indiferent de cat te protejezi.
Si stii prea bine ca eu sunt departeeee de a recomanda antibioticul pe post de tic-tac sau de fapt orice alt tratament ce i-a mers bine vecinei de la 6 si vanzatoarei din coltul strazii.
Doar ca asa m-am sesizat eu (habar nu am de ce) cand ai spus ca ati dus-o lejer cu bolile in anul ce a trecut...nu am realizat ca faci comparatie cu cazuri cu adevarat grave de pe aici de pe forum.

Mergi la inceput

si acum sa revenim la oile noastre (sau berbeci)

sa va zic si din minte desteapta "tot vede, tot analizeaza, tot proceseaza, tot copie" a lu' Bestione.
Intr-una din zile gasesc copilul la noi in dormitor calarind masa de calcat rufe (masa pliata, scoasa de el de sub patul nostru). Ma crucesc eu cum de a ajuns s-o scoata de acolo dar il las in plata lui multumita ca baremi nu-mi mananca ficatii cu altceva.

Cateva zile mai tarziu, amandoi prin living, televizorul mergea in gol...la un moment dat sunt niste imagine cu surferi pe ecran. In urmatoarea secunda Patrick o ia la fuga spre dormitorul nostru strigand de zor "Mami, mami". Merg si eu sa vad ce arde....cand colo, Patrick se intinde pe burta pe covor langa pat, scoate masa de calcat de sub pat, se urca pe ea si se apuca de surfat. Atunci m-a lovit revelatia ca ce facea copilul meu in urma cu cateva zile.
De unde a percutat el, cand a avut el timp sa-i analizeze pe surferi habar nu am...e adevarat ca sunt surferi la ocean...dar de putine ori l-am dus pe Patrick chiar pe marginea oceanului sa-i poata zari...si de fiecare data a fost prea preocupat cu altele (nisip, apa)...nici nu am crezut ca i-a remarcat.

E bine de stiut totusi, sa nu il duc prin locuri pe unde se face bungee jumping

Mergi la inceput

si ca sa vedeti ce mi-am amintit eu acum...sigur trebuie sa ma duc sa ma controlez la un memorolog, caci am tendinta sa uit pe moment lucruri importante...si sa-mi amintsc de ele dupa una-doua saptamani...sigur acolo, undeva, ceva scurt-circuiteaza si arde filamentele

deci, adrianadana, scaun la 2 zile eu nu l-as numi constipatie. Cu atat mai mult cu cat spui ca Daria e bine si nu pare sa o deranjeze. Constipatia ai putea-o lua in calcul la sa zicem mai putin de 3 scaune pe saptamana, cu dureri la defecatie, cu fisuri anale (sangerari) datorita efortului. Deci sa intervii medicamentos nu este cazul. Daca chiar iti sta pe cap situatia atunci poti lucra la regim (chit ca avand si tu in casa o berbeaca nu stiu cum te vei descurca)...poti insista cu sucul de prune, cat mai multe lichide in general, cereale...chestii din astea...mai babesti

ca tot sunt la partea "medicala"
sovi muica, ce facusi? Oh, stai linistita...ca bota nu e ca dat iama Sashone in sampon...ca toate o putem pati (Doamne ajuta sa nu ) dar...sa luam faptele cronologic. Deci gasesti copilul cu samponul in gura...tu femeie singura acasa cu inca o porodica in grija...si ce cugeti tu...ca, daca si "curiosul" asta mic de sampon mancator si grasunica porodica sunt in grija mea, atunci hai eu adulta sa dau si eu o limba pe substanta...sa vad ce gust are...sa vad ce efect are...ca poate asa o fac lata. Acum nu zic ba...ca ma gandesc ca nu pun astia in sampon acid sulfuric sau verde de paris...dar grija, grija...nu mai experimenta astfel de anchete atat timp cat esti singurul supraveghetor a 2 purandei mititei

Mergi la inceput