Puiuti de Randunici 2008 !! (354)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Eram precisa...dar am verificat pe prima pagina..

Iti dai seama ca eu la data aia voi fi varza cu carne...sau musaca...
Dar s-ar putea sa fiu asa si mai devreme...Vad ca m-a luat o durere de spate ca la ciclu..O fi?????

Valentina cu Matei si 36+ cu Luca; DPN: 3.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

aoleu, Vali, nu-mi da emotii ca mai ai nitel de dospit
..no, acu serios, mi-ar face o mare placere sa dau cafeaua de dimineata live, undeva pe 6-7 feb, sunteti invitatele mele!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Aoleu,Valen,vezi ca nu-i tocmai dragut sa nasti la 36 de saptamani..Nici pentru tine,nici pentru BB.Baga un nospa si lateste-te in pat,musai la orizontala

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

baietii mei s-au apucat de jogging seara..idee preluata de la Zoze au iesit de vreo 45 min, si nu mai apar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Da mai Cleme,avem pe-aci niste personaje de te doare mintea Si cand te gandesti ca pana acum vreo 2-3 ani era liniste si pace Pustii au crescut si s-au manelizat,batranii s-au dilit bine..Of,of..

Nico,deci nici relocarea nu ne scapa! Moaamaa,ichipuie-ti cum ti-ar sade cu 3 puradei in ograda,gainile cotcodacind pe langa voi,Labus() gudurandu-se,iar tu sa stai in hamac si sa-i privestiAh..scuze,s-ar putea sa fi gresit visul-asta era al meu

Valen e atat de dulce Matei!! Cata sclipire in cap'sorul lui!! Sa fie sanatos!!

luny,e foarte bine.Acum ne-am intors si noi din parc,baietii sunt la balaceala,iar eu ar trebui sa pregatesc feonu' si hainele.Ups!! Va zic repede cu baia-Mih,cum vede ca spala Dan cada,incepe sa-si traga de tzoala,striga baiiie,baiiie,nu se linisteste pana nu-l dezbracam si-l bagam la apa

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Zoze, totul este ca in visul meu, mai putin gainile... Dar asta va fi la tara, nu in Bv... ca nu ne permitem.

Mergi la inceput

maine gudinde are un examen, sa scoatem si noi niste agitate ptr ea!
zoze la fel si Mufa cu baia e suficient sa curaga apa la cada, ca nu scapam pana nu e introdus la apa!

Doamne, bune-s clatitele astea cu mac, zau!!Vali, trimite rpd omu' ca-ti dau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gudinde, bafta muuuulta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gudinde bafta...D-zeu sa te ajute si sa fie alaturi de tine

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

am intrat sa va
sunt lesinata de oboseala. maine avem bilantul pe 2009 si este a 8-a oara cand eu scriu materialul. am ajuns scribul oficial, se schimba directorii (asta e al cincilea de cand lucrez eu acolo) si tot eu scriu bilantul
dar maine-s gata... si vine evaluarea de 6 luni pe proiect (va spuneam eu de al doilea job)
greu inceput de an

mai, luna trecuta mi-a venit CM prin 14. de cand cu tratamentul luat imi venea cam la 28 de zile deci sanse sunt de bb2. inca nu m-am mobilizat sa iau un test. da' ma mai gandesc si ca s-a speriat (CM-ul) de atata munca

Luca e bine, n-a parut sa mai aiba nimic in afara de faptul ca azi nu tare a avut chef de mancat, ceea ce-i atipic pentru el. poate se resimte totusi. aaaa, si cere multa multa apa

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput