Puiuti de Randunici 2008 !! (354)
Raspunsuri - Pagina 17
Nicoleta spune:
Zoze, ma doare deshtu ma, de cat am scris. Al meu a venit aici cu contract pe un an, cu posibilitatea de prelungire. Dar vom vedea, vremuri schimbacioase sunt si aici, intentia noastra nu e sa emigram (abia astept sa ne facem casuta aia la tara, deci noi ne vom intoarce, oricat de stupid pare).
Si ori aici, ori in tara, tot de atac de cord vom muri, doar suntem romanasi...
VALENTINA C spune:
I-am pus copilului Apa Ab ( Harap Alb ) sa termin de citit...![]()
Azi-noapte a adormit repede si singur, nu s-a mai trezit decat la 6, a baut lapticul si s-a mai trezit la 9. A mai tusit de cateva ori, dar n-a mai fost asa infundat ca in noaptea de dinainte...
Asa ca azi n-am fost la gradi, probabil nici maine...
Si cum n-am iesit afara din cauza mucilor+ tusei, am spalat impreuna cu copilul geamurile..A fost de un real ajutor...![]()
Sa va spun doua chestii care m-au uimit azi:
- citeam Peter Pan si pe prima pagina era imaginea din "Londa" (Londra) pe intuneric. I-am spus ca e "ig" ( frig) la Londra si ca acolo sta "Comin" ( Cosmin, fratele meu). Si cand reluam pagina, il intreb: Cine sta la Londra? - Comin si Aina ( Cosmin si sotia lui Alina). A facut singur asocierea, fara sa-i spun eu..
- a ajuns la dulapul de pahare in "butichie"( bucatarie) si a gasit "pitu"( spirtul); l-a aratat si a zis "matatzi"( masaj) si "ata"( asa), aratandu-mi cum i-a facut tati masaj cand a fost racit...
Gecko, la 36 saptamani eu ma simt in forma, numai sa nu fie ceva de alergat/stat mult in picioare...In rest...e ok ![]()
A aparut "pinu" ( spanu) in poveste ...![]()
Valentina cu
Matei si
36+ cu Luca; DPN: 3.02.2010
VALENTINA C spune:
Si inca una, ca mi-am adus aminte: avem o carte cu jocuri si cantecele in franceza, din care i-am cantat Frere Jacques de mai multe ori ieri si azi. De dimineata tot zicea "dome-vu" si nu-mi dadeam seama ce zice
...Zicea "dormez-vous" si cauta cartea...

Valentina cu
Matei si
Nicoleta spune:
Vali, istet Mateiul! 
Matei a facut caca si a iesit din scutec. I-am zis: Hai sa te curat, iar a fugit in baie si a venit cu matura si mopul! 

(Eu "curat" pe jos, pe el il spal! Daca am zis de curatat, era musai cu instrumente!!)
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Matei a facut caca si a iesit din scutec. I-am zis: Hai sa te curat, iar a fugit in baie si a venit cu matura si mopul! ![]() ![]() (Eu "curat" pe jos, pe el il spal! Daca am zis de curatat, era musai cu instrumente!!) |

Valentina cu
Matei si
luny spune:
| citat din mesajul lui VALENTINA C I-am pus copilului Apa Ab ( Harap Alb ) sa termin de citit... Azi-noapte a adormit repede si singur, nu s-a mai trezit decat la 6, a baut lapticul si s-a mai trezit la 9. A mai tusit de cateva ori, dar n-a mai fost asa infundat ca in noaptea de dinainte... Asa ca azi n-am fost la gradi, probabil nici maine... Si cum n-am iesit afara din cauza mucilor+ tusei, am spalat impreuna cu copilul geamurile..A fost de un real ajutor... Sa va spun doua chestii care m-au uimit azi: - citeam Peter Pan si pe prima pagina era imaginea din "Londa" (Londra) pe intuneric. I-am spus ca e "ig" ( frig) la Londra si ca acolo sta "Comin" ( Cosmin, fratele meu). Si cand reluam pagina, il intreb: Cine sta la Londra? - Comin si Aina ( Cosmin si sotia lui Alina). A facut singur asocierea, fara sa-i spun eu.. ![]() - a ajuns la dulapul de pahare in "butichie"( bucatarie) si a gasit "pitu"( spirtul); l-a aratat si a zis "matatzi"( masaj) si "ata"( asa), aratandu-mi cum i-a facut tati masaj cand a fost racit... ![]() Gecko, la 36 saptamani eu ma simt in forma, numai sa nu fie ceva de alergat/stat mult in picioare...In rest...e ok A aparut "pinu" ( spanu) in poveste ... Valentina cu Matei si 36+ cu Luca; DPN: 3.02.2010 |
wau, e ff tare Mateiul, ma declar fan!!!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Azi a rupt manerul de la frigider 

S-a agatat de el si a tras..Asa ca deschidem frigiderul din lateral, cu mare grija![]()
![]()
Valentina cu
Matei si
VALENTINA C spune:
| citat din mesajul lui VALENTINA C Azi a rupt manerul de la frigider ![]() ![]() S-a agatat de el si a tras..Asa ca deschidem frigiderul din lateral, cu mare grijaValentina cu Matei si 36+ cu Luca; DPN: 3.02.2010 |
Ca sa nu mai fii fan...
Valentina cu
Matei si
VALENTINA C spune:
Mi s-a facut un dor de voi..
Cand ne mai vedem ?????nici nu mai stiu cand ne-am vazut ultima data....
Valentina cu
Matei si
luny spune:
poate in jurul datei de 9 februarie??..ce ziceti?..![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!