Puiuti de Randunici 2008 !! (354)
Raspunsuri - Pagina 16
Simo27 spune:
Gecko
,ai dreptate cu Micu,asa e!Important este ca e bine,si cum spuneai sa mai stea acolo in burtica.
Eu la 36 de saptamani,azi implinite
,ma simt in forma,desi Micu face tumbe,impinge.Cred ca ai putea duce un examen cu brio,sa nu iti faci griji de somn ca acum e perioada insomniilor,cel putin la mine asa e:abia adorm,noaptea ma tot trezesc si merg la baie
si apoi ma trezeste Sam cerand Aptee
.Deciii,ma gandesc ca peste 4 ani poate,voi avea si eu o noapte linistita
!dar asa am-am obisnuit cu programul asta ca nu ma scol deloc obosita,si nici nu tanjesc dupa un somnic....
La noi iar a nins....nu mai am masina ca al meu a vandut-o![]()
!
Deseara mergem la Dixtractie.va 
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Luny, eu imi aminteam de febra cu pneumonia. Sau nu avut febra? La viroza de dupa... Cat a tinut febra? Cate zile? |
a fost ceva, dar pana in 39..poroblema mare a fost insuficienta respiratorie..febra de dupa spital a tinut 2 zile, dar nu-s cazuri similare cred..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zozela spune:
Salutare!! Iar v-a turuit ciocul
...
Ma bucur sa o zaresc pe Catalina(tuchita)
!! Fir-ar!! Trebuie sa rasara mai,trebuie!! Daca pot/putem ajuta cu ceva,striga!! Avem asa: bate
,instrumente de tortura
,flori
,pupici
,imbratisari
si dragoste
!!![]()

Simonette,felicitari pentru grasunelul dulce!
Uf,ma bucur ca e sanatos puiul!! Nu ne-ai spus despre reactia baietilor cei mari,despre tine-cum te descurci?!

Haideti fata ca are oasele grele,puiul meu.Jur ca nu arata grasan
Baietii se subtiaza curand,si se durduliaza fetele,asa ca..al meu e precaut![]()
Sarutmana Mimo si Livi!!
Mihutele,Clodute,Cleme,luny-haha ce haios e Muff![]()
Mateiasul sa scape de muci! Valen eu raman pe craca si dupa ce incep munca
Sunt conectata!
Nebunia mare e dimineata cu tratamentul,vizita,recoltari..Dupa 2 e liniste,in majoritatea timpului,asta daca nu-i cineva pe ultima suta,nu da kkrea in careva sau n-au ce face si vor sa le masori tensiunea
Iar noptile..sa tot ciripesc,dac-oi avea cu cine..
Vai Mimo,ce dezastru fu la voi!!
Bine ca le rezolvasi pana la urma..
kitzy,nu te panica!
Uite-are dreptate gecko,toate motivele alea,pot da valoarea asta Bhcg-ului. Daca la urmatoarea testare,creste valoarea,e ok
La mine,la 5 saptamani nu s-a vazut decat un saculet gol.Abia la 7 saptamani a aparut si Mihai in el-si arata mic,de 5 sapt
Uite cata baietul am acum!!
Felicitari pentru sarcina!!Doamne-ajuta!!Curaj!!

Simo si noi tot marimea 98 cumparam!!
A inceput si Mihai sa numere singur.L-am surprins numarand mingiutele-uuunuuu,ddoooouuuaaaaa,teeeii,paaattuu..Eu-ciiinci.El-shasheee,eu-sapteee,el-ooot,nnoouuuua,dzetzee
Exact asa le lungeste,am murit de ras.
Uite-o si pe Soooviii!!
Wow!! Am citit cu sufletul la gura,patzania.Bine ca nu s-a intamplat nimic..Uff..Sanatate Shashului,roz-tzie
si pupicioi duulci,dulci,don'shoarei!!
Miha,hai cu testul II!!!

Vanessa dulcicaaa!!
Ramo!
Gata ciorba,gecko?!
Si eu tot de perisoare am mesterit,plus o musaca de cartofi cu ciperci si carne tocata de..porc![]()
Eu la prezicere nu ma bag,dar ti-as dori o fetita.Cred ca ti-ar sade bine.De-i baiat,sunt sigura ca nu-i problema,haine sunt,experienta..din plin,si-o veni si pasarica mai tarziu asa,numai buna de rasfatat si dragalit![]()
Ah,uitasem,ador sa te citesc,as ciripi rau cu tine
,dar nu ne potrivim in orare
Puuupici!!
Mda..vecinii de la parter isi lasa cainele prin scara blocului si ala latra la luna din capul lui.Ma duc sa-l strang de gat,ca nu se mai poate
N-am terminat aci..Va pup!
zozela spune:
Mi l-a trezit
Il ucid pe afurisitul ala de stapan
Sanatate Mateeei!!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
mimonix spune:
Aveati nevoie de "musca-n lapte?"
Hai ca pana il omoara Zoze pe proprietarul latratorului , ma bag si eu in seama pe aici!
Intai despre noi: Cine era treaz si se jelea pe la 4 dimineata?
Mdaa, macar de data asta m-am abtinut si n-am mai zis nimic despre somnul lui de noapte si tot s-a intamplat! Ce ti-e si cu superstitiile astea
Ne-am distrat pana la 6 cu coate si picioare in burta si mangaieri tandre
Bineinteles ca nu stiu de ce, n-am nici ce-a mai vaga idee !
Ziceati de masele: Dudelle are deja ultimii premolari de sus aparuti si habar n-am de cei de jos, poate ca astia or fi acum la rand de se trezeste noaptea
Dar nu-i devreme, iata ca avem deja setul complet! Nu "noi", el ! Ca la mine s-au dus de mult molarii si partial premolarii
Si ca tot a venit vorba, simt ca lucrarea mea dentara straveche nu e in regula si se cere schimbata .Pe langa ca arata cum arata, mi s-a inflamat si gingia si vad ca nu-i mai trece si am o senzatie ciudata ca ceva nu e ok acolo
Dar cum niciodata nu-i momentul, acum inainte de vacanta de schi clar nu e! Ca sa nu mai vorbim de criza economica
Va rog, scoateti agitatele si urarea aia "dintii sa fie mine" macar pana mai la primavara !
Despre uscator vesti proste: piesa trebuie comandata si vine abia saptamana viitoare, deci pauza de spalat (ca de gatit oricum era) ! Nu de alta dar daca le intind afara acum oricum se usuca saptamana viitoare
Ce am aflat interesant si va spun si voua (ca poate patimiti si voi cu asta) e ca exista o solutie speciala pt curatat masina de spalat . O au ei , la service, si o aduc la cerere! Eu am masina din aia cu incarcare verticala si se imbacsesc cauciucurile alea din cand in cand.... No, deci asteptam!
Acum vorbesc si cu voi ![]()
Zoze cum sa para gras mai? Pai Dudu chiar arata mai rotofel dezbracat decat Mihai, cred ca depinde mult de oase dar si de inaltime! Sper ca l-ai kilarit pe latrator ![]()
Tuchi de groaza ce zici tu acolo cu banii si cu vaccinul! Te cred ca e frustrant si ca naveta pe timp de iarna e si mai frustranta :pleci noaptea, vii noaptea
Dar poti macar din cand in cand, in fapt de seara , sa mai bagi cate un tuchism si un pahar de vin rosu! Poti? Ti-ai luat bilete la ACDC?
Gecko daca tu o declari cu atata usurinta "Mazda" eu cred ca simti contrariul
Ce-o fi sa fie, numai sanatos , frumos, destept sa iasa
Sper ca a iesit buna ciorba , ca dadusi startul la meniul zilei de forum
: musaca 

Ariel sa-ti spun ce-am inteles eu de la Gecko
Ca e normal sa fie copilul mic virusat des, copilul mare mergand la gradinita! Lucru care se intampla mai multor copii aflati in aceeasi situatie. Doar ca voua, cu tot cu nenumaratele tratamente antivirale si de marire a imunitatii si cu alimentatia super naturala, vi se intampla la fel de des ca si celorlalti sau chiar mai des.DECI...ori imunostimulatoarele si antiviralele n-au niciun efect suplimentar si deci mai bine nu te mai stresezi, ori au efectul contrar celui scontat ca parca prea des se intampla. Ori poate schimbi ceva in alimentatia copiilor ca poate o avea vreo legura (zic, desi nu stiu eu aproape deloc ce mananca copii tai
) In tot cazul, daca vrei o idee geniala (eu numai din astea am
) cauta sa te faci unic importator de teste din alea "viral/bacterian" despre care povesteste Nicoleta si care nu exista in acest moment in tara noastra. Eu ma inscriu pe lista de cumparatori prima !
Bineee...eu mai am o teorie "personala" cu adusul carcaiasilor de la gradinita si cu amestecul copiilor bolnavi cu sanatosi plus transport in comun, dar Alex e prea mare acum si tu esti prea fan al gradinitei aleia ca sa faceti o schimbare !Fug
sa nu ma nimeresti 
Ma duc sa mananc doo oo fierte tari 

Ce foame mi-e 
Numai musaca am in creier 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Simo27 spune:
Ca mi-am adus aminte:Vali,nu avem inca nume pt Micu
,ca am hotarat sa ii punem numele in ziua in care se naste,sa vedem si ce sfinti sunt in ziua respectiva ...nicidecum nu e secret.
Aoleu,Zoze ce aiurea..si Sam e tare sensibil la latratul lui Labus,nu il mai iubeste deloc
.
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
bubu05 spune:
Adjudecat, musaca si la mine
oripe seara ori maine ![]()
A inceput "Tanar si nelinistit"
, de cand eram in liceu tot mai e filmul asta
N-ammai vazut de mult...fug sa vad ce s-o mai fi intamplat...
Zozelici, multumim pt. pupaturi, o sa le dau grasunei
Imi pare rau ca s-a trezit Mihaita...
Nicoleta spune:
Este o usurare sa aflam adevarul dupa atatea
si atatea studii conflictuale despre nutritie.
1.. Japonezii consuma foarte putine grasimi si sufera de mai
putine atacuri de cord decat romanii.
2. Mexicanii consuma multe grasimi si sufera de mai putine
atacuri de cord decat romanii.
3. Chinezii beau foarte putin vin rosu si sufera de mai
4. Italienii beau mult vin rosu si sufera de mai
5. Nemtii beau foarte multa bere, consuma foarte multi
carnati si grasimi si sufera de mai putine atacuri de
cord decat romanii.
CONCLUZIA: Mancati si beti tot ce vreti. Se pare ca faptul
ca sunteti romani e ceea ce va omoara.
zozela spune:
Ma seaca oamenii astia!!
Bai,cum poti sa lasi latratorul sa-si faca de cap in scara blocului?! Daca ati sti cum rasuna-te scoala si din morti
Cei de pe afara,maidanezii,nu-l deranjeaza,dar asta..Se aude ca ecoul in pestera
Mimo am lesinat de ras citind despre cele doo oo-asta l-a invatat Dan pe Mihai.Daca il intreaba cate oua are sau cate a mancat
,Mihai raspunde:doo oo!!
Ma inscriu si eu pe lista viral/bacterian,la pozitia 2.Desi nu am avut asa mari probleme,imi pare minunat la casa omului!
Of,Simo,si Labus face probleme?!
![]()
Da,Nico,cred ca asta-i problema!Bine ca ai plecat de-aci!
Sau..faza cu relocarea nu tine?!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
cleme spune:
Kitzy multa bafta iti doresc!
Mimo dintii sa fie cu tine!
(ce ma distreaza expresia asta!)
Zoze, ce vecini nesimtiti! eu cred ca faceam un scandal monstru, desi nu prea sunt genul dar mor cand vad atata nesimtire!
Diana are toate maselele! Dar tinand cont ca ea are dinti de la 3 luni era de asteptat. Mai trist e ca, de cand au inceput sa-i apara a reinceput sa bage in gura tot ce prinde, un obicei de care scapase. Si da, si ea se trezea noaptea din cauza lor si a facut chiar si temperatura.