Puiuti de Randunici 2008 !! (354)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, imi amintesc si de voi, cat ati tras. La noi e relativ bine, febra nu a trecut de 39,2, cat am reusit eu sa o masor. Si el nu tuseste, nu ii curg mucii, dar simt ca are ceva secretii si nasul infundat. Am inceput sa ii dau Sinupret. A, inca ceva, ii curg balutele, sta cu mainile numai in gura, ce o fi mai iesind?? Deja randul 2 de masele?????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nico, chiar aseara ma uitam in agenda si am vazut ca lui Vlad i-au iesit ultimele masele la 2 ani jumate...nu stiu daca ies asa devreme...poate o fi o viroza...

Mergi la inceput

Bubu, si lui Stefan i-au iesit mai tarziu, dar balutele astea abundente si masajul gingiilor... la el se asociaza eruptiile cu virozele si iese un cocktail... exploziv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pai la Mufa atunci, a fost virusachele luat dn jegul de spital, cu febra peste 40 si atat!! a, da, mai avea tusea inca, de la pneumonie, dar era alta mancasre de peste..el a facut doar febra mare, cu extremitatile reci, frisoane..si greu de doborat..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta
Deja randul 2 de masele?????????

Al doilea rand de molari apare la varsta de 20-30 luni, deci e posibil Sanatate multa puiului

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

M-ati luminat si pe mine , ca tot ma intrebam ce o avea al meu de a inceput iar sa muste (aseara a muscat-o pe Briana din senin de picior de s-a invinetit instantaneu ) si sa geama noaptea prin somn (ma gandeam ca l-au invadat si pe el monstrii Brianei). Or fi deci tot ceva masele??!!!

Mergi la inceput

Luny, eu imi aminteam de febra cu pneumonia. Sau nu avut febra? La viroza de dupa... Cat a tinut febra? Cate zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Multumesc mult de raspunsuri fete cucuiete
Adevaru-i ca am citit atatea valori pe net, de nu mai stiu cum ma cheama si fluctuatiile sunt foarte mari pt saptamana 5, deci, poate ma lamuresc mai mult pe luni, cand ma duc pentru tura 2 de intepat.
Gecko saptamana de sigur a 5-a, mi-a confirmat dr, pe calendar ies 5 saptamani si o zi si ecografic 5 saptamani si 2 zile, deci tot un drac e.
Dar vb voastra, osafiebine, oricum ar fi, acum nu eu decid, ci soarta.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) & 5+

Mergi la inceput

Cami, deci asa... UF!!! speram sa fie mai tarziu, ca ma omoara vírozele astea care se mai si complica, unele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

o strigare, la guresele care apar sau nu apar...:zozeee, claaaau, steeelaa, lianaaa, natyyyy,mihaaa, blankaa, vioooo(oare este ok, nu a vorbit nimeni cu ea??), puccaaaaaa
si inca una ptr cineva mamide2copiifrumosi, care-i nitel deprimata, iesi d-acolo si scrie aici..ne transmite ca-s reduceri peste tot in oras, si la copii...ar fi asa buna o tura de shopping

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput