Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *133*
Raspunsuri - Pagina 13
Pisik06 spune:
GEANINA, olita mea este OK baby, am luat-o de la baby expo. Nu cred ca ar cadea Micsunica in ea, mi se pare destul de stramta.
Nu stiu de unde am putea sa ne stim, eu am terminat liceul Iorga in 99, facultate am facut Comunicare, am lucrat la radio vreo 3 ani...
Poate de la cursurile de la first bebe? ati fost pe acolo in timpul sarcinii?
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
petrean spune:
neatza...
documentandu-ma vis-a vis de "gripa porcina"am aflat ca duin cauza ei au murit in 1800 milioane de oameni..deci asa cum a spus si Anca..gripa aceasta exista..de mult
si..mai ceva legat de aceasta gripa..stiti ca OMS a schimbat definitia pandemiei....in urma unor cazuri din mexic??
Astept surpiza
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
anamariame spune:
Da, deci cam majoritatea avem probleme cu somnul. Din cate imi amintesc eu, doar Sophiphi si Ana lui Pisik adormeau singurele. Mai e cineva? Ca Ana s-a razgandit Si noi am avut distractie aseara, a adormit la 9 dar a venit taica su acasa si musai sa se trezeasca, doar nu il vazuse de dimineata. A urmat distractie vreo ora, dupa care frecatul la ochisori. Nu a vrut sa adoarma nici leganata, nici in patut, nici in brate...intr-un final am adormit-o in fundulet. Incercati si voi, poate tine. O tineam in fund, dar la mine in brate, cu piciorusele de o parte si de alta a taliei mele. Se intelege ce vreau sa spun, nu? Ea tot bolborosea acolo si cand o vedeam ca isi freaca ochisorii o lipeam de mine. Intr-un final si-a lasat capul pe pieptul meu si a adormit dusa. Din pacate la 23 si ceva Dar privesc si eu partea buna: astazi s-a trezit la 9:30 Aris, am comandat si eu cartile, abia astept sa ajunga.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
dyana27 spune:
salutare fetele
eu am o stare mai de cacao asa, am aflat ca au mai angajat pe cineva in laboratorul meu, unde deja erau 2 fete adus in locul meu (asta in conditiile in care 6 ani am lucrat COMPLET SINGURA si cu succes absolut tot); eu stiu ca se incearca din rasputeri sa ma elimine din peisaj..... dar parca m-a durut cam tare sa aflu chestia asta; imi iubesc enorm munca, dar mi-e greata de oamenii cu care lucrez si nu pot sa traiasca de mine
PRIMUL CRACIUN
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
Pisik06 spune:
ANCA, o sa incerc sa o las libera, doar ca Ana nu e asa autonoma ca bb3, adica ea daca nu isi face somnu face urat rau, nu adoarme oriunde si oricum, chit ca pica de somn.
Ma bucur ca revenit. Asteptam povestile legate de Vero, sa stim ce ne asteapta
ANAMARIAME, da, Ana adormea singurica. Bine, intr-un final si acuma cred ca tot asa adoarme (exceptie aseara), ca cu cat incerci mai tare sa o adormi tu cu atat face mai urat, nu ii place deloc sa fi langa ea cu intentia de a o adormi. Adica da, ok, sa ne jucam, sa ne tragem de par, sa conversam in brate, etc. dar nu sa dormim
Pozele noastre
Pisik06 spune:
Legat de vaccin: noi am vb cu mai multe persoane avizate - farmacisti, doctori - si raspunsul lor a fost ca ei personal nu se vaccineaza, ca ceea ce se face acum este o propaganda pt ca s-au bagat multi bani de la minister si rezultatele nu justificau acesti bani, ca vaccinul nu e suficient testat si ca este f ieftin. Eu redau doar ce mi s-a spus, nu sustin ca e si adevarat.
Noi nu ne vaccinam
Pozele noastre
Floric spune:
Neatzaaaaa!!!!!!!
Multumim de cafelutza. Buna, calda, aburinda.
Am fost la piscinaaaaaaaaa. Raresu a fost in elementul sau. SI apropo, de metode se domn...E GARANTAT SOMNUL.
Pacat ca am stat doar o jumatate de ora. Deja era lat.
Aris, multumesc. Am luat chiloti de la DM. Buni. Bine ca nu a facut kk cat am stat acolo.
Ana, si Rares se incadreaza cu adormitul singur, de fapt, se incadra ca are vreo sapt de cand oscileaza ba in bratze, ba mangaiat, ba singur.
la balacit
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Gianina34 spune:
pisik - nici de colo-nici de colo (noi suntem in bucuresti de 4-5 ani) oricum , mai studiez
sasha - ma bucur mult ca ai reaparut; chiar se simtea lipsa mesajelor tale de la miezul noptii
am comandat si eu cartea lui aris si de-abia astept sa-mi vina sa dezbatem/aplicam ce-i acolo
anca_nicolae - nu ne lasaaa, mai bagati nasul pe aici cu vre-o istorioara ceva
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink
millie spune:
Buna
Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009
Gianina34 spune:
pupacim sarbatoritii de astazi:
Amalia Maria,bebe de Silvia4
Rares,bebe de Alina27
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009