Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *133*
Raspunsuri - Pagina 14
Gianina34 spune:
dyana - capul sus ca asa-i in viata; astia-s oamenii si n-ai ce-i face
cel mai important si mai important este mutzu (care are 9 luni si nu 8 sau is eu bolanda)
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Am fost la piscinaaaaaaaaa. Raresu a fost in elementul sau. SI apropo, de metode se domn...E GARANTAT SOMNUL. Pacat ca am stat doar o jumatate de ora. Deja era lat. Aris, multumesc. Am luat chiloti de la DM. Buni. Bine ca nu a facut kk cat am stat acolo. la balacit Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
am admirat inotatorul
e fff dulcel cum doarme el in brate la mami in apa
unde ati fost? ca pare super OK, mai ales ca parca sunteti si singurei acolo
a degustat apa din piscina? ca noi avem o manie cu limbutitul apei de spalat
avem 9 luni
aris26 spune:
ia sa raspund chiar daca mai am un pic de recuperat ca iar uit ce trebuia sa raspund
pisigri - hmmm io ti-ash povesti, dar imi e frica ca nu am priceput nici eu complet metoda de adormire. ca idee e ceva de genul. il iei in brate, ii canti, il calmezi, ii dai suzeta, jucarie sau paturica preferata, etc. cand s-a linishtit si a inteles ca e timpul pt somn il pui in pat(neaparat copilul sa nu fie complet adormit)stai langa el, il bati pe spate, ii canti..etc si faci din ce in ce mai putin pana nu mai e noive nici de cantece nici de mangaieri si te cari de langa el. cand se trezeshte in perioada de somn superficial, te duci il calmezi loco, ii canti, il mangaii fara sa il privesti in ochi direct, ca el sa inteleaga ca nu e timpul pt joaca, nu aprinzi lumina nu vorbesti. incet incet trebuie sa incerci sa il calmezi doar prin glas de la usa, apoi din afara ushi deschide, apoi din afara ushii inchise pana ce el invata sa se adoarma singur la loc. daca ai nervi si energie spor la treaba. oricum nu trebuie ridicat din pat, decat daca e o perioada de criza si atunci e normal sa recurgi la vechile tale metode.
pisik - se prea poate sa fie teama de separare. cica in perioada asta inteleg ca totul exista si cand ei nu il vad si isi dau seama ca pot prin diverse vociferari sa intarzie separarea de parinti. cat despre cada, spal-o bine cu clor, cif domestos. freac-o pana esti tu cu inima impacata si baga fata sa se zbenguiasca. nu rezista nici un microb in clor. poti chiar cauta o solutie de dezimfectat cu uz spitalicesc daca ai cunostinte in domeniu. dar o sa-ti treaca tie stresul asta dupa ce o sa se tavaleasca Ana prin nisip si prin pamant la vara in parc
floric - ce ma bucur ca v-ati distrat. offf vreau si eu cu piticul
anamaria - de abia astept sa imi spui cum ti se pare
na, ca tot am uitat
25 martie 2009
aris26 spune:
gianina - hahhahhahah si al meu are un fix sa soarba apa din cada. si dupa aia mai si ragaie porcu'
25 martie 2009
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui aris26 gianina - hahhahhahah si al meu are un fix sa soarba apa din cada. si dupa aia mai si ragaie porcu' 25 martie 2009 |
daaa sunt mult mai gustoase degetelele si jucariile asa
dupa ce l-ai spalat si a repetat "operatiunea" nu a patit nimic pana acum de la sapunul din apa?
avem 9 luni
aris26 spune:
ah, Gianina, uite vezi tie uitasem sa iti raspund. chestia cu shhhhhhh. pai exista jucaria numita doodoo, care imita huruiala ce o auzeau ei in burta. de fapta de asta ii calmeaza acest shhh sau un fashait de feon, hota etc
dar ei zic ca isi cam pierde efectul dupa 6 luni. eu jucaria am cedat-o prietenei mele, dar shhhh-ul asta inca functioneaza
asa deci, mi-am facut renume ca stiu toate prostiile dupa piatza
25 martie 2009
cativ13 spune:
daca mai primiti rataciti....Desi am citit tot in fiecare zi, nu am mai apucat sa scriu din motive de trezit copil din somn...exact ce mi se intampla si acum...revin....mami de Silvia Ioana
aris26 spune:
nope, bine sanatos pana in prezent si sa stii ca are o mare dambla sa suga buretul de baie e adevarat ca noi avem apa noatra din pamant. singurul aspect care ma sperie este statia de dedurizare a apei care functioneaza cu pastile de sare. dar probabil cantitatea de apa pe care o bea cu adevarat e mica si sarea din ea este chiar o cantitate neglijabila. de la sapun nu a patit nimic. dar eu am mancat sapun ca atare cand eram copil si...sa zicem ca sunt normala. oricum nu il las sa bea cat ar vrea el, dar tot mai scapa cate o gura, si atunci cand cade mai trage pe nas dar o scuipa in cea mai mare parte
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
daaa sunt mult mai gustoase degetelele si jucariile asa dupa ce l-ai spalat si a repetat "operatiunea" nu a patit nimic pana acum de la sapunul din apa? Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 9 luni http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink |
25 martie 2009
aris26 spune:
pai asta povestim si noi aici si ne plangem de mila si ne incurajam...asta asa...intre doua ture de la patul lor la calculator
citat din mesajul lui cativ13 daca mai primiti rataciti.... Desi am citit tot in fiecare zi, nu am mai apucat sa scriu din motive de trezit copil din somn...exact ce mi se intampla si acum... revin.... mami de Silvia Ioana |
25 martie 2009
Gianina34 spune:
cativ - bina ca ai intrat ca intrasem la idei sa nu fi patit ceva
asa ca treci repede la raport.... cand adoarme bebelina
avem 9 luni