Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *133*
Raspunsuri - Pagina 15
Floric spune:
Gianina, te astept la Braila. Intr-adevar eram singuri. Totusi, ne-am dus la ora 9 jumate. Crezi ca multi nebuni sunt in Braila care sa mearga la ora aia la piscina??? Si oricum nu e mare ingramadeala la clubul asta, decat in we. De gustat...a gustat dar cel mai tare a fost prima data cand a intrat in apa ca baga mainile in apa apoi in gura. Deci a fost pe "probatelea".
Mie care imi este frica de apa spun...mai vreau la balaceala. Vreau sa va spun ca Raresu doarme nemiscat de la 11. Oricum in masina i-am dat un bibe de cereale si e satul si obosit...sa vedem cat doarme.
Aris, ce tare e faza...cu apucaturile strumfului.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Gianina34 spune:
floric - deci am mai taiat o piscina faina de pe lista
aris- cum a reactionat bebele la cerealele date seara? ca parca spuneai ca ai facut o noua incercare
la noi agitatia de seara de acum cateva zile/nopti nu a fost de la cereale.... probabil de la dinti; ca am continuat sa-i dau si nu a mai avut "efecte adverse"
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink
Gianina34 spune:
chatonel - ce mai faci? te-ai insanatosit?
te rugaaaam sa-ti mai bagi nasul pe aici
avem 9 luni
aris26 spune:
gianina - a fost ok, chiar f ok. eu am senzatia ca la noi criza de ridicat a cam trecut...sau ma rog e pe final. se poate sa fi fost si dinti ca doar nu am avut pauza mai mult de o saptamana de cand iesea unul de tot inceapea urmatorul sa strapunga. habar nu am dar vad ca e ok asa cu cereale mai diluate, date cu biberonul cand e rupt de oboseala, pt ca el altfel nu bea nimic ce seamana cu laptele la gust. sau or fi astea care ii plac...habar nu am dar deocamdata merge
25 martie 2009
zsuzsu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Da, deci cam majoritatea avem probleme cu somnul. Din cate imi amintesc eu, doar Sophiphi si Ana lui Pisik adormeau singurele. Mai e cineva? Ca Ana s-a razgandit |
si Julia asa adoarme- singurica
la mine nici nu vrea sa adoarma in brate- eventual la taicasau
eu cand vad ca ii e somn o pun in patut ii dau o jucarioara ce o tot mangaie si suzeta si baga singura somn
deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
zsuzsu spune:
sarbatoritilor de azi
fetelor noi iara ne luptam cu ceva si nu stiu cu ce
de sambata pana ieri mi-a facut Julia febra 39 cu 2, abia am reusit sa-i scad febra la 37.5-38
de ieri nu mai face
dr a zis ca e f putin rosie in gat.bun da atunci de ce face asa febra mare?
ma gandeam ca poate de la dinti.da poate face asa mare dintruna?eu stiam ca de la dinti poate face max 38.
in rest numai nasucul fornaie dar daca incerc sa-i aspir nu iase nimic sau f f f putin si uscat
degeaba ii pun ser fiziologic sa ii inmoi tot nu iese nimic
imi da-ti un sfat cu ce sa ii dau ca sa scapam de mucuti?
dr nu mi-a dat nici un tratamen nici pt gat ca a zis ca e f f f putin rosu si nu e cazul de tratament
poze cu noi
zsuzsu spune:
ah, si am pus la semnatura pozele de la craciun si revelion- ca am ramas in urma cu pozele puilor
poze cu noi
Gianina34 spune:
zsuzsu - imi pare tare rau sa aud ca iarasi aveti probleme
eu as incerca osciloccocin cate 1 tub de 2 ori pe zi
poate este prea uscat aerul si prea cald - se poate ca de la astea bebelusii sa faca febra mai maricica
altceva nu-mi trece acum prin minte ce te-ar putea ajuta
poate mai intra cineva repede si mai vine cu o idee
avem 9 luni
Gianina34 spune:
daaaa, acum am vazut si pozele zsuzsu - tare mai sunt dulcei ( mai ales cand se balacesc, si cand dorm care si cum)
avem 9 luni
zsuzsu spune:
gianina la noi chiar nu e f cald, adica sunt 21 de grade
si tot timpul am pe calorifer apa pt umezirea aerului
acum urmeaza sa imi cumpar un aparat pt umidificarea aerului
poze cu noi