Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *133*
Raspunsuri - Pagina 16
anamariame spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zsuzsu sarbatoritilor de azi fetelor noi iara ne luptam cu ceva si nu stiu cu ce de sambata pana ieri mi-a facut Julia febra 39 cu 2, abia am reusit sa-i scad febra la 37.5-38de ieri nu mai facedr a zis ca e f putin rosie in gat.bun da atunci de ce face asa febra mare?ma gandeam ca poate de la dinti.da poate face asa mare dintruna?eu stiam ca de la dinti poate face max 38.in rest numai nasucul fornaie dar daca incerc sa-i aspir nu iase nimic sau f f f putin si uscatdegeaba ii pun ser fiziologic sa ii inmoi tot nu iese nimicimi da-ti un sfat cu ce sa ii dau ca sa scapam de mucuti?dr nu mi-a dat nici un tratamen nici pt gat ca a zis ca e f f f putin rosu si nu e cazul de tratamentdeJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)poze cu noi |
anamariame spune:
Si la voi merge catastrofal forumul? Ca la mine alte pagini se incarca imediat, dar DC...se raceste cafeaua de dupa-masa asteptand Intre noi fie vorba, cafeaua de dupa-masa e oricum rece, ca e de fapt un rest de la cea de dimineata.Aris, si eu abia astept sa citesc cartea. Eu acum sunt la alta - Totul se intampla pana la 6 ani - pe mine m-a ajutat sa inteleg destul de multe aspecte ale vietii de bebelus. Am mai pomenit pe-aici de ea, dar nu am starnit interesul nimanui Zsuzsu, vezi daca intri rar? Nu am pus-o pe Julia pe lista copiilor care adorm cuminti si singurei Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
iuca spune:
Floric iti multumesc mult ca ai fost sa te interesezi pt mine Unde ati fost la piscina?
zsuzsu incercati cu aerosoli. Ce frumos adoame Julia . Sanatate multa micutei.
denisamada spune:
citat din mesajul lui aris26 auzi, am si eu o intrebare(s-ar putea sa para stupida...ca nu ma pricep de loc) vaccinul asta daca contine virusul, nu se poate sa facem o forma ushoara datorita lui si sa o transmitem copiilor? sau nu exista asa ceva? si eu m-am vaccinat in cativa ani, dar nu am avut gripa niciodata(cel putin nu, in ultimii 10 ani de cand imi aduc aminte clar), eu sa zicem ca nu sunt in categoria de risc, nu lucrez in comunitate, nu circul cu transportul in comun, nu intru in contact cu f multi oameni...dar cei din jurul meu o fac...deci si eu, nu? daca era vorba doar de mine sigur ma vaccinam, dar acum imi e frica pt asta mic si nu stiu cum e mai bine 25 martie 2009 |
Virusul e fragmentat, inactivat. Pot apare reactii adverse, ca la orice vaccin, dar nu vad de ce ar fi mai frecvente decat la un vaccin antigripal pt virus "sezonier" (pe care Inst. Cantacuzio il produce de vreo 30 ani). Poate apare o reactie exacerbata de tip inflamator a organismului la fragmentele virale (de fapt, asta se urmareste, aparitia unei reactii inflamatorii, dar se poate intampla ca ea sa fie mai accentuauta si deranjanta), dar replicare virala nu poate apare. (decat daca ne-am gandi ca virusul nu ar fi suficient de "inactivat")
Marturisesc ca atunci cand am insistat sa ne vaccinam m-am gandit tocmai la protejarea Adelei. Noi suntem adulti, imunocompetenti, aproape sigur am trece cu bine prin infectie, insa daca am aduce-o acasa la ea... cred ca ar fi mai problematic... Imi e destul de greu sa ma gandesc la posibilitatea asta.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
zsuzsu spune:
anamariame
ziceam de febra ca si daca ii dadeam nurofen si dupa 4 ore paracetamol supozitoare ii scadea febra pt maxim o ora dupa care iar o lua razna
acum e bine ca nu mai face febra
noi azi am fost iar la dr la control si la fel nu mi-a zis ca ar fi rubeola- chiar am intrebat-o stiind de voi ca a debutat asa dar a zis ca nu
problema mea e nasucul, ca acum nu mai are febra deci e ok, doar ca e fornaita rau si nu reusesc sa ii aspir nimic din nasuc
deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
zsuzsu spune:
iuca
am incercat si asta deja de 2 ori- si continuam, dar inca nici un efect
deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
Bianca2503 spune:
Salutare!
Am intrat si eu sa vad ce mai faceti si sa va salut. Nu prea am ce sa scriu. Poate doar ca masa de dimineata a lui Vladimir mai nou se desfasoara ca la maimute. Sta in pat si mananca banana. Nu una intreaga dar jumate mananca. Musca din ea ca un om mare. E adevarat, e mai distractiva coaja dar nu e buna la gust.
Bebei bolnaviori, sa va faceti bine repede.
anamariame spune:
citat din mesajul lui zsuzsu anamariame ziceam de febra ca si daca ii dadeam nurofen si dupa 4 ore paracetamol supozitoare ii scadea febra pt maxim o ora dupa care iar o lua raznaacum e bine ca nu mai face febranoi azi am fost iar la dr la control si la fel nu mi-a zis ca ar fi rubeola- chiar am intrebat-o stiind de voi ca a debutat asa dar a zis ca nuproblema mea e nasucul, ca acum nu mai are febra deci e ok, doar ca e fornaita rau si nu reusesc sa ii aspir nimic din nasucdeJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)poze cu noi |
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui anamariame Si la voi merge catastrofal forumul? Ca la mine alte pagini se incarca imediat, dar DC...se raceste cafeaua de dupa-masa asteptand Intre noi fie vorba, cafeaua de dupa-masa e oricum rece, ca e de fapt un rest de la cea de dimineata. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
uite avantajul mamicilor care au reinceput serviciul - avem oricand vrem cafeaua fierbinte (stiu ca-i rasu'-plansu')
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Nu prea am ce sa scriu. Poate doar ca masa de dimineata a lui Vladimir mai nou se desfasoara ca la maimute. Sta in pat si mananca banana. Nu una intreaga dar jumate mananca. Musca din ea ca un om mare. E adevarat, e mai distractiva coaja dar nu e buna la gust. |
foarte tare Vladimir
e copil mare de acum , ce vrei?
de-abia astept si eu momente de astea
da o pozisoara in timp ce..., nu ne dai?
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink