Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *45*
Raspunsuri - Pagina 5
Ellenuta spune:
fetelor, dar ce este cu uka? nu a mai intrat de mult timp. stiti ceva de ea?
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
lutoniana spune:
"Sotia Printului Paul de România, Lia Lambrino, a nascut, astazi, la vârsta de 56 de ani" si voi va mai plangeti babetelor ?
Mada am lucrat azi toata ziulica la o capsa si apoi mi-am pus-o. Adica am fost cu capsa pusa de lunea
Ma duc acum sa ma culc poate maine va fi cerul mai roz si cu mai multe buline.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
MangaGirl spune:
bon soire madamelor,
de 3 zile incoace tot incerc sa recuperez ultimul capitol si sa scriu. am si uitat ce am citit la capitolul precedent. raluca esti pe baricade, ca nu stiu. sunt in urma cu un capitol jumate.
ieri s-au terminat si pliculetele cu feboarbital si in seara asta, dupa ce a adormit super bine la 9, s-atrezit la 10 si de atunci nu reuseste sa adoarma. a supt titi, degetul mare care a dev enit o adevarata problema pentur mine, cearfasurile, suzeta doar a mestecat-o ca asa stie el...si nimic, nimic. se tot freaca cu capul de o parte si alta, ca un stergator, l-am gasit cu patura in cap toata efectiv si tot nimic. are insomnii. nici nu stiu ce sa-i mai fac, dar m-as duce eu la culcare si nu am cum ca el nu doarme.
sper ca sunteti bine. dau o bere, un tort si o papadie ca azi (11 ian) e ziua lui Sergiu. in sfarsit a mai facut si el un an. ne auzim dimintea. pupam fetele
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
crocodana spune:
seara buna,
Luto esti mortala ca de obicei...cum erau eu mandra si pe culmile fericirii de netul meu mobil....pac...a picat routerul....vreau sa va zic ca doua seri cat a mers super...eram online cu parintii, cu fratii, la baita de seara si din orice colt al casei...sper sa- l repare tati in seara asta...
Crisbebe 2 dintisori...oau ! Ce flacau mare!
Nela ce frumos adoarme Strutza ta...la noi trebuie impins boucerul pe covor inainte si inapoi...cu ceva viteza ca sa fie printesa multumita....cum ar zice mama...ne-am facut-o cu mana noastra...si ea adorme oricum la vreo 4 5 ore dupa baie...adica mai prind un alaptat...de la 3 dim la 12.....nu stiu cum sa o fac sa adoarma dupa baie....pur si simplu nu stiu..am incercat tot...mai putin sa o las plangand dar asta nu vreau...pupam cu drag cheliuta haioasa foc!!!
Cristina uite www.magiun-sonimpex.ro/produse_si_servicii.html" target="_blank">aici firma care produce magiunul , e super! Tot la ei pe site gasesti si magazinele de desfacere...eu il iau de la mega image -ul de langa cora....probabil nu ai fost foarte clara...
si uite ce bun este
Super initiativa ta cu intalneala...abia asteptam poze!!!
trimit si revin
, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl sper ca sunteti bine. dau o bere, un tort si o papadie ca azi (11 ian) e ziua lui Sergiu. in sfarsit a mai facut si el un an. ne auzim dimintea. pupam fetele MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 www.mariaciubotaru.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Ce tare ai fost, Maria!
Multam de tratatie, eu iau si o bere, si-o felie de tortut, si-o papadie (asta din urma sa mi-o asez frumos dupa ureche).
Buna dimineataaaaa!!
Azi se anunta o zi interesanta: e soare, frumos, sotul pleaca imediat la munca, Ana pare intr-o zi din acelea, "bune"...ce sa mai, trai pe vatrai!
_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
LA MULTI ANI pentru Sergiu!
NelaM spune:
Dana, stii ca am incercat si eu cu bouncerul odata, ca citisem la tine, sa vad daca ii place strutzei. La noi problema e ca avem parchet numai si nu prea merge asa tras, mai ales in viteza.
Cu adormitul dupa baita, nu ai incercat sa ii faci baie mult mai devreme decat ora obisbuita, sa vezi cum reactioneaza? Poate este unul dintre acei copilasi pe care baita pur si simplu nu o relaxeaza, ci din contra, o mai agita.
_
NelaM spune:
Cuvantul cheie din mesajum meu anterior era PARE... Ana PARE intr-o zi buna, ca vad ca incepe sa vocifereze pe mai multe voci, din ce in ce mai ridicate... Sper sa ma insel si sa fie totusi intr-o zi in care sa ii pot intra usor in gratii.
Selen, ce draguta e Ebru. Mai si ce si-a facut la obrajor, mititica. Noroc ca se vindeca foarte usor si nu lasa nici un fel de urme... Si Ana e tot timpul zgaraiata pe fata, nu stiu cum reuseste.
Si am vazut-o si pe Anna a lui Elle, ce draguta este, incep sa ii se contureze trasaturile din ce in ce mai bine. O frumoasa.
Am vazut si pozele lui Alex, tare cuminte mi s-a parut bubulina la botez. Sa iti traiasca proaspata crestina!
_
Mama_si_pisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Cu adormitul dupa baita, nu ai incercat sa ii faci baie mult mai devreme decat ora obisbuita, sa vezi cum reactioneaza? Poate este unul dintre acei copilasi pe care baita pur si simplu nu o relaxeaza, ci din contra, o mai agita. |
Exact!
Crocodana, te îndemn sa mai jonglezi putin cu programul fetitei, nu lasa sa se instaleze aceasta rutina. Încearca baia în timpul zilei si o reducere treptata a activitatii, luminii, zgomotului spre seara, când îi dai sa pape si apoi o adormi (în brate, în leagan, pe pernuta, la sân, cum stii tu ca functioneaza, nu încerca sa schimbi tot acum si metoda de a o adormi). Bafta!
Nela,
crocodana spune:
Elle ce frumos sta ciresica pe burtica si ce zambet are!
Selen ce mi-a placut cum isi manevreaza ea suzeta! Super tare ! E dulcica foc!
Miha , merci frumos....trebuie sa trecem cumva la cada ca deja facem inundatie atat de tare ne place sa dam din picioare in apa!
gata, cu tati in echipa am reusit sa o adormim si ne-am antrenat si muschii....
nela ce dragut ca ai incercat..trebuie covor pt nebunia noastra numita "impinge bobul" ..si forta in brate
mami am incercat sa ii arat ca e noapte..poate nu am insistat suficent..si e adevarat nu m am gandit ca baitza ar putea sa o faca mai activa....acum o luna o faceam devreme pe la 7 jumate 8 si tot nu conta....acum ne invartim cumva si in cerc ca ea doarme ziua pana la 12 1...ar trebui sa nu o mai las atat dim....dar sunt si eu franta....
, de Ama
crocodana spune:
a si mi-am insusit si critica cu pozele...una era doar asa de semnatura...insa pun curand si eu cateva mai noi...
noapte buna si dovlecei cuminti!
, de Ama