Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *45*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Meli sa ma scuzi te rog..am vaut ca m-ai intrebat, dar am uitat..scuze..
nu stiu cum se numeste patuica, sau cum sa intrebi de ea in magazin..firma este Nattou; este de dimensiune mica aprox 25/25cm, dintr-un material tare placut la atingere si in centru ei este un cap de oita/maimutica; noi am luat-o din Ungaria; sper ca ti-am fost cat de cat de ajutor
ce tare! zici ca esti in sesiune,nu? cafele si fumuri la greu...ce vremuri!
Andra maine se face intalnire intre mamici (plus puiuti) la Cristina acasa..de pe la 11 dimineata..s-au anuntat deja vreo 4 fete; vezi ca pe mailul comun este nr de te al Cristinei..sun-o! cu siguranta se va bucura sa mergeti si voi! (cica pregateste tiramisu si alte nebunii)

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna fetele,

M-am vaccinat si eu si sotul.Suntem amandoi ok,deci ca sa nu va stresati,va recomand cu caldura.
Puiul era super somnoros,asa ca l-am pacalit si am intrat sa va dau mesajul.
Ma duc si eu la somn,ca azi a fost cam matait si m-a obosit!
Va pup,ne vedem maine!
Noapte buna!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

andruska intalneala e la Cristina acasa cu paste si tiramisu si cu copilasii din dotare.
Vezi ca e activa Miha74 ca cica merge si ea....trimite un PM pt numarul de tel si baga mare ca eu imi frec mainile pt niste pozici cu bebelusi in grup

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Andra, intalnirea este maine dimineata pe la 10.30-11.00 la mine acasa.
Daca vrei sa vii da-mi un telefon sa iti spun adresa. Eu m-as bucura sa vii! (si stau si linistita, ca nu e sotul acasa de dimineata sa te vada )
Fetelor, tiramrisul ala nu cred ca a iesti cum trebuie. Adica la gust e superbun, dar crema e destul de moale. Nu i-am pus gelatina ca nu scria de asa ceva in reteta Ellenutei, si cred ca rau am facut.
Oare mai am vreo sansa sa se mai intareasca pana maine? Daca nu, o sa mancam tiramisu din pahare, pe post de crema cu piscoturi.
Tocmai a pus sotul un film, asa ca ma bag langa el. Daca mai sunteti pe aici cand se termina, vin si eu la povesti!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

gata mi-am facut si eu manechiura ca sa ma dau mare maine la intalnire si am mai citit din urma.

croco- eu de vreo doua saptamani am bagat-o pe Iris in cada mare, si foflosesc un suport luat de la metro (acum 2 ani) cu vreo 20 de lei. e foarte fain, l-am folosi si cu Matei pana la un jumate. asa arata: http://www.universultau.ro/products/177

cat despre vaccinuri, lui Matei i-am facut Prevenar, la 3, 5 si 7 luni, dar cu Iris am zis sa o intepe doar o data dupa 1 an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Sunt pe la jumatatea cap.43 dar imi pica ochii in gura de somn, iar la mine se doarme deja de o ora, asa ca va las cateva POZE de la BOTEZ si va urez Noapte buna!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna

v-am spus ca revin ..

raluk felicitari pentru micul crestin! ma bucur ca ati trecut cu bine peste botez!

hepilica eu cred ca voi sari peste cereale cu anna .. cel putin in lapte. voi folosi dimineata in fructe 7 cereale de la milupa, eva e fan al acestor cereale.

croco ce pletosica frumoasa si dulce e ama!

angeli imi pare rau ca te chinuie piticul .. incearca sa-i dai lapte praf completare la culcare seara sa vezi cum merge. hai sa-ti spun ceva .. o prietena de la clopotei a patit cu fiul ei la fel .. nopti agitate, trezit des, urlete .. ei nici prin cap nu i-a trecut ca baiatul nu se satura .. era setata de san 100% si atat .. ei, dupa ce s-a produs un click in cap, i-a facut lapte praf seara, l-a lins desigur si a dormit linistit bebelu cu o trezire .. deci .. trage concluzii .. si eu sunt pana in panzele albe ptr alaptat dar .. in conditiile astea, conteaza mai mult psihicul tau ..

delia ai putut face vaccinul chiar daca alaptezi?

criss ma bucur ca alexul e baiat cuminte!

andra pupa elle lunguta sophie! si anna tot 66 cm avea la 3 luni ..

apropo .. noi am trecut la pampers nr 4.

nela pupam cheliuta frumoasa de anita!

suede imi gasesc putin timp si de gatit .. eva se joaca prin casa (dar stau cu ochii pe ea caci face nazbatii multe) si anna .. traiasca ocean wonders de la fisher price e o minune la casa omului ..

danutza nu-ti mai face griji, daca ana e multumita, nu plange, se joaca, faca kk si pipi, totul e ok! nu fugi la formula ca vin cu shalpul dupa tine, da?

cristina a iesit tiramisu? stiu unde stai! cunosc si eu pe cineva care sta acolo.

mihaela tin pumnii sa rezolvi repede cu maseaua ..

selen pupam zgariata mica si frumoasa! si tu cu maseluta .. imi pare rau!

dana ce bine ca ai reusit sa ajungi la prietena ta! ma bucur ca e optimista si vrea s-o ia de la capat!

gata cap trecut .. urarra

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Vaaai, ce tare cu intalneala!! Mi-ar placea sa vin. Am doua probl: ora timpurie si faptul ca maine programasem pe la 12 sa ma duc sa rezolv si eu in final cu indemnizatia...si tre sa merg la asist sociala si tocmai in sect 5, la somaj. In fine. Nici nu stiu ce mai am de facut cu toata dracia asta. M-au zapacit de tot. Dar ma tenteaza asa de tare sa viiin. A...si mai e o mica probl. Ca e departe si tre sa vin cu bebitza sg. Restul fetelor stau aproape?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

selen, lullaby pe langa alte calitati, sunt si un pic "poeata" .. glumesc, dar mai ma pocneste cate o inspiratie din asta cateodata ..

monikus asa e .. seamana tot mai mult cu eva. si eu speram ca macar una sa semene cu ta-su .. vise, taica, vise ..

luci pupa elle falcutele si ochisorii aia superbi ai lui gogo! am cantarit-o la 3 luni si avea 7660g ... oricum, ma rupe la maini ..

andra multumim!

danutza s-a zbarlit pielea pe mine .. deja a aparut odisee sept-oct 2010 ..

alex ma bucur ca totul a fost bine la botez! felicitari pentru mica crestina! ce cuminte si frumoasa a fost printesica la botez si la baita .. si ce hainute superbe!!

cristina ai batut albusul spuma sa stea batz? si frisca tot batz trebuie sa stea .. lasa ca o sa fie bun oricum, sunt sigura! gelatina nu se pune la tiramisu.

miha cei trei muschetari!

sunt la zi!!

fetelor, eu nu stiu cand si cum mai intru zilele urmatoare ptr ca joi e ziua evei si vom face party acasica. deci voi munci din greu la pregatiri si voi alerga dupa diverse chestiute .. nu-mi vine sa cred ca are deja 2 ani .. vobeste de rupe, intelege tot, e o domnisoara in toata regula ..

va pupacesc!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Binenteles tot la ore din astea apar
DANUTA ma bucur ca te-ai linistit in legatura cu Anuta si ca ai vb cu prietena ta
KAWAICHAN sper sa treaca maseaua si febra
SELENE e o frumoasa Ebruska si cu zgarietura pe fata,are niste ochii superbi
NELA am vazut-o si pe cheliuta ta,vezi ce bine ca nu ai romani prin preajma ca ti-ar fi sarit in cap ca cum ai tuns-o inainte de mot...e o frumoasa
CRISTINA nici eu nu pun gelatina in crema de la tiramisu si nici frisca,iese moale dar pana dimineata e tocmai buna de mancat,sa aveti distractie placuta maine
ELLENUTA am vazut-o si pe Anna,e o frumusica si face niste mutrite de iti vine sa o papi
ALEX sa-ti traiasca crestina,am vazut si poZele a fost o frumoasa si tu la fel
MIHA ,wow ce fata mare ai sa foloseasca deja epilator,ma bucur ca am mai citit despre voi si ca sunteti bine
MARY m-ai simti si tu din cand in cand viata de studenta nu?ma bucur ca esti plina de energie si tine-o tot asa
LUTO ce-ai mesterit tu mami azi de nu ai fost asa activa?
Oare MONICA ce face?sper ca e bine si ea si Dragoselul
Eu ieri nu am mai intrat ca m-am jelit toate ziua, a luat tata baiatul afara si apoi l-au tinul la ei pana seara...mama a venit si a dormit tot la mine,nu vb decat ce e legat de baiat si atat,nu am putut sa-i zic sa se duca la ea ca banuiesc ca tata a batut-o la cap sa doarma la mine si nu am vrut sa-l supar ca si-asa el sufera cel mai mult din certurile noastre.Azi am facut curat toata ziua(ca sa-mi treaca supararea),am terminat pe la 9,am facut o baie si acum am terminat de recuperat.Va multumesc din suflet pentru incurajari,asta e astept sa faca baiatul mai mare si sa pot ramane eu noaptea cu el.
Va ma bag si eu la somn ca sunt franta

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput