Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *45*
Raspunsuri - Pagina 6
monikus spune:
Neata,
Sa inteleg ca s-a intamplat si minunea asta, ajung si eu sa dau o cafea. Nu imi vine sa cred. Se vede ca piciul meu creste si ma mai lasa cateodata si pe mine pe forum.
Croco, tare imi pare rau ca doarme aiurea copilasul. Eu zic, ca si fetele sa incerci sa ii faci baie mai devreme, pe la 4-5. Poate merge. Bafta.
Alex, tare frumusica e mandra ta si mai e si cumintica pe deasupra. Felicitari si sa va traiasca mica crestina.
Mada, imi pare rau ca inca nu s-au rezolvat problemutele cu mama ta dar sunt sigura ca vor trece.
Luto, ia o gura de cafea si de aer curat ca sa iti sara "capsa" pusa ieri. Se simgte cand nu esti tu pe forum.
Manga, sper sa isi regleze piciul cumva somnul. Si noi mai avem probleme din astea dar e drept ca inca nu am incercat nici un medicament pt somn. Oricum, am observat ca daca il fortez ziua sa doarma mai mult, e mai linistit seara si doarme mai bine.
Miha, ce copilasi mari ai. Sa iti traiasca.
Nela, eu nu as avea curaj sa il tund pe Rares la cheliuta. M-am indragostit de parul lui. Toata lumea zice ca are aproape un an cand vede asa un par. Cei de la munca mi-au zis ca ei nu cred ca e copilul meu. . Oricum Anei ii sta tare bine cu cheliuta din dotare.
Delia
Va pe toate si va doresc o zi minunata.
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion
suede spune:
Buna dimineata,
Azi e zi de mare sarbatoare ,fiul meu implineste 3 luni.
Asa ca va invit pe toate la , a se citi tort si .Daca mai doriti si altceva,astept idei!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
suede spune:
Alex sa va traiasca papusica crestinata!Am vazut poza numarul 23,in care era mai mult decat incruntata ,aduce cu fiul meu cand nu-i convine ceva
Maria la multi ani pentru Sergiu.Ati facut petrecere?
Elle esti tare!
Botez (poze noi):
uve_got_mail spune:
Neata si de la noi si pentru ca nu am mai intrat de mult va urez un an nou fericit , plin de impliniri si de fericire!
Suede, la multe lunite, sa fiti sanatosi si fericiti!
Noi am mai scapat de colici dar au inceput durerile legate de dintisori, o mai calmez noaptea cu Calgel..., dar tot nu doarme; adica trebuie sa fac tot posibilul sa o tin treaza de la ora 17:00, pt ca daca doarme o juma' de ora, pana la 3 dimineata nu mai adoarme; isi roade pumnisorii si saliveaza de ma sperie iar eu sunt tot rupta de oboseala. Azi mergem la CMU unde are abonament mai nou sa ii facem eco la sold, dr zice ca asa se face pana la 4 luni
Monikus, va pup, sper ca lucrurile stau mai bine si la voi!
Elle, ce grasuna e frumoasa ta!!!! Amea la 3 luni avea 6100g si 62cm
Raluk, sa va traiasca crestinul!
Mada, nu stiu ce probleme ai cu mama ta, dar acum cand vad pe propria-mi piele ce greu se creste un copil...vad altfel lucrurile in relatia cu mama si gur se va rezolva
mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2863553040104955882JsCEaJ
suede spune:
Monikus nici nu stiu daca-i bine sa-l tunzi pana la un an,el este baietel si pana la luatul motului nu stiu daca e bine..
Dar de fapt,fiecare face cum doreste....Eu n-o sa-l tund pe Mihnea,el oricum si-a schimbat parul cu care s-a nascut si nici nu este foarte pletos .
Iar faza cu ,,nu este baiatul tau e tare"
Botez (poze noi):
alex25 spune:
Buna dimineata!
Sunt la cap.43, sper sa va ajung cumva din urma...si chiar dc sunt intarziata, tot am cate ceva de zis:
Dana, vaaai ce rau imi pare de prietena ta, te inteleg perfect ca nu iti gasesti cuvintele, insa e important sa fii alaturi de ea.
Tarta de la Ikea, Doamne cu ce am gresit, ca acum in curg balele pe tastatura, sunteti sadice frate!
Hepilica si Raluca intotdeauna mi-au placut oamenii care nu se lasa cu una cu doua invinsi de probleme, va imbrasisez cu drag.
Eheee, si mie imi cade parul de m-am ingrozit acum cateva zile, eu am mai avut asa perioade si inainte de a ramane gravida si a functionat super bine samponul de la Kerastase pentru caderea parului, cred ca tot la el voi recurge.
Iulika, ai o mandrete de flacau, sa iti traiasca!
Hepilica vad ca si mandra ta face mofturi la mancare ca o domnisoara ce tine la silueta, la fel ca si a mea. Noi la 3 luni si 3 saptamani avem 5980 si s-a nascut cu 2900, asa ca nu suntem departe de voi, insa a mea are si mese mai ales pe seara cand papa si 240, dar si mese ziua cand nu vrea mai mult de 60, per total nu papa decat vreo 650...si eu am reusit sa trec peste si sa o las in pace.
Elle, cred ca a fost super tare la petrecere, abia astept sa ajung la poze!
Gata 43-ul, la 44 cred ca revin mai tarziu ca nu am facut nimic de azi dimineata si piculina da semne ca se trezeste.
Ma bucur ca va plac pozele de la botez, sunt doar cateva facute de tata, dar la sfarsitul saptamanii vin cele profi, abia astept!
Va pup, sa aveti o zi minunata!
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Zicea cineva ca mandra mea pare tare cuminte in pozele de la botez si nu s-a inselat. In biserica nu a pland decat foarte putin mai ales ca nasicile foarte tinere au cam avut mari emotii si le cam tremurau mainile. Cand a bagat-o in apa a tacut brusc, dar se vede clar in poza ce incruntata si suparata era cand a scos-o, ea ar mai fi vrut putina baitza! La restaurant a stat intr-un mega zgomot de la 3 pana la 11 si nu a plans deloc, a papat de 2 ori, a tras 2 reprize de somn si un kk si mie imi era mila de ea din cauza muzicii, dar a fost ok pana la urma.
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Dana15 spune:
Buna dimineata!
Multumim Monikus pentru cafeluta! ce face flacaul?
Suede sa creasca mare si sanatos Mihnea!
Urari de bine si pentru taticul cretzului buzat..ce draguta ai fost Maria ,cu tratatia in care ai inclus si un fir de papadie..dar nici Nela nu a fost mai prejos..auzi la ea, si-l pune dupa ureche..super!
Alex felicitari pentru botez! mi-a placut tare mult rochicioara Alessiei! te asteptam la povesti;
Ralukule nici nu stiu daca te-am felicitat pentru botez..o fac acum..sa fie intr-un ceas bun (oare estenimerit sa zic asa?!). te pup cu drag si abia astept sa vad pozici
mai Luci, deci tu ai avut probleme ieri cu capsa si m-ai lasat numa pe mine sa ma plang??!! offf..sunt pe mess (invisible), la dispozitia dumneavoastra
ce tare faza cu sotia Printului Paul! nu am stiut! ma bag si eu imediat pe un ziar online ;
zilele trecute am vazut-o pe femeia aceea, din Bucuresti, care a a facut FIV la 60 si ceva de ani..nu mai stiu cum o cheama si nici nu am prins reportajul de la inceput..o invitasera cei de la Antena 1 pentru ca micuta implinea 5-6 ani (fetita este superba! niste ochi si un nascuc); parerile sunt impartite referitor la acest subiect..eu vroiam numai sa spun ca ascultand-o pe mama, aveam impresia ca vorbeste o femeie de vreo 30 ani, care a nimerit din greseala intr-un trup de 60 ani (60+)..mi-a facut placere sa o ascult!
in alta ordine de idei mai este cam o ora pana se intalnesc mandrele cu puiutii! cred ca or sa sughita toate, la cat ma voi gandi la ele..si bineinteles, ca si Lucia, astept si eu pozici cu bebelacii aliniati pe o canapea
a...am vazut-o ieri pe Anna, ciresica draga! are ea acolo o poza care m-a dat pe spate..zambeste asa, smechereste!
spor la pregatiri Elle!
o salut si pe Miha cu familia ei frumoasa..asa deci, Laura si-a luat epilator?! wow! grozav!
mai fetelor, sa va mai multumesc inca o data ca m-ati linistit care cum ati putut referitor la alimentatul Anei...fata este minunata, insa eu o mai iau pe aratura din cand in cand..azi noapte a mancat de doua ori (la 1 si la 4:30..in conditiile in care a adormit la 11; nu are rost sa mai spun ca am fost tare fericita sa-i aud scancetul si sa o pun la san, iar ea, micuta, sa traga cu nadejde..fie si numai 4-5 min!)
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Monikus nici nu stiu daca-i bine sa-l tunzi pana la un an,el este baietel si pana la luatul motului nu stiu daca e bine.. Dar de fapt,fiecare face cum doreste....Eu n-o sa-l tund pe Mihnea,el oricum si-a schimbat parul cu care s-a nascut si nici nu este foarte pletos . Iar faza cu ,,nu este baiatul tau e tare" Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 Botez (poze noi): http://family.webshots.com/album/576090801denWPx |
Suede si la multi ani lui Mihnea. Si eu stiam ca nu e bine sa tunzi copilul pana la 1 an la taiatul motului. Acum nu stiu daca e doar o superstitie dar .... Oricum, la noi am tot asteptat sa cada parul pt ca toata lumea spunea ca o sa cada dar pana acum nu a dat nici un semn. Noi avem par pana si pe urechi asa ca eu inca sper sa cada, daca nu, imprumutam epilatorul de la fata Mihaelei. Glumesc. Nu il voi tunde. Dar am o nedumerire, chestia cu taiatul motului se face numai la baietei sau si la fetite? Habar n-am.
Uve, ma bucur ca sunteti mai bine cu colicii. Sila noi e mai bine. Acum intervine personalitatea lui bebe care plange mai nou cand se plictiseste si vede ca nu mai e in centrul atentiei ca doar tre sa mai si manance si sa se duca la baie masa. In orice caz,tot raul spre bine. Imi pare rau ca voi deja experimentati dureri de dinti. Noi inca nu. Sa vedem cum o fi atunci pt ca eu de-abia ma odihnesc acum. Multa sanatate va doresc.
Asta noapte am reusit performanta de a dormi 4 ore jumate. Nu s-a mai intamplat de foarte mult timp. Sa vedem cat il tine si performanta asta.
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion
angelli spune:
Daca am inteles bine va intalniti acasa la Cris,woaaaaw imi imaginez cati bebei pe metru patrat!Ce frumoooooos!
Eu am fost la spa(dormitorul personal) adica am dormit 5 ore legate, pentru mine este ca o excursie in Maldive somnul asta(sunt din ce in ce mai usor de multumit)Nicholasul meu a papat aseara un bibe cu lapte formula, era sa inghita sticla cu totul, trebuiai sa tin bine de tot de ea.Lapte in tzitzi cateva picaturi, deci faza cu stresul si odihna sunt reale, trebuie sa rilex(liliac).Am trimis sotul dupa galactogil si vitamine iar pe el il trimit undeva daca ma mai enerveazaFitzosul meu mic prefera un singur tzitzi nu stiu de ce si nici eu nu am mai insistat asa ca acum arat ca Pamela Anderson de pe marte, un tztitzi da unul ba, sper ca asta e problema sa incerc sa o remediez.
Cu diversificarea nu stiu ce sa zic, eu as vrea sa incep cu ceva cereale seara, am vazut unele care se fac fara lapte, sa ii dau cateva lingurite apoi tzitzi, asta incep pe la 5 luni jumate.Am vazut unele hipoalergene de la Topfer.
Fug ca ma cheama seful
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)