Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *45*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Uve bine ai revenit,ce bine ca ati scapat de colici!Chiar ma intrebam ce mai faci.Dar asa repede va ies voua dintisorii?
Danasi Monikus multumim frumos!
Din cate stiu eu motul se ia doar la baietei....

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Danuta, dupa cum spuneam si mai sus, m-a lasat puiul sa dorm 4 ore jumate. E fantastic. Sper sa-l tina minunea ca tare bine e. Anuta a papat bine din cate am inteles asa ca au disparut piticii nu?

Angelli bine ca s-a rezolvat cumva si ai putut sa te odihnesti. si pe tine si pe "sef".

Oricum, Rares acum doarme la mine in brate ca altfel nu vrea ziua si numai asa mai pot sta la o vorba cu voi.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza fetili!

Alex f scumpa Alessia in rochita de la botez, de-abia astept s-o studiez mai bine si inc elelalte poze

Maria sa traiasca tati de Piski!

Suede la multe lunite lui Mihnea si multumim de tratatie!

Miha ma bucur de vestile bune de la voi ceva poze?

Luci ce ai mai facut cu capsa aia?

Nela tu pastreaza-ti starea de spirit si ce daca Ana nu e de acord cu tine

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Monikus, Angelii sa va fie de bine somnicul sa speram ca e un semn ca vin si nopti mai bune pt voi

Uve-got-mail bine ai revenit cu vesti pe la noi..dar de ce v-au zis sa faceti eco de sold, e vreo problema sau asa, de rutina??

eu m-am apucat sa citesc primul capitol din odiseea noastra

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Buna dimineata!

Hepilica si Raluca intotdeauna mi-au placut oamenii care nu se lasa cu una cu doua invinsi de probleme, va imbrasisez cu drag.

Hepilica vad ca si mandra ta face mofturi la mancare ca o domnisoara ce tine la silueta, la fel ca si a mea. Noi la 3 luni si 3 saptamani avem 5980 si s-a nascut cu 2900, asa ca nu suntem departe de voi, insa a mea are si mese mai ales pe seara cand papa si 240, dar si mese ziua cand nu vrea mai mult de 60, per total nu papa decat vreo 650...si eu am reusit sa trec peste si sa o las in pace.

alex - felicitari pentr botez. sa stii ca eram tare curioasa ce vei spune dupa.... citisem postarile tale, stiam ca aveti botezul la sfarsitul asta de saptamana, iti vazusem si pozele si mi-ati placut tare mult. in descrierile tale despre allesia mi-am dat seama cat de bine o regasesc pe maia mea, iar in descrierrile despre tine - m-am regasit pe mine .
da, a fost asa...o apropiere virtuala.... imi placeti tare mult.
foarte dragute pozele si toaletele allesiei

ref. copil : sa stii ca si eu inainte imi faceam griji ca mananca prea putin, ba avea perioade cand papa exagerat de putin urmate mai apoi de perioade "bune". era deja o ciclicitate. dar cu toate ca imi dadeam seama de asta, tot timpul ma panicam ca nu mamanca atunci cand urma perioada de mofturi si tot timpul ma ingrijoram si spuneam ca tb sa merg la doc, poate ii fac niste analize, poate ii schimb laptele...apoi iar urma perioada cu papa mult. asa ca fiica mea m-a "educat" in asa fel incat acum stiu sa ii inteleg si perioadele bune si cele mai putin bune. mai ales ca niciodata n-a existat vreun simptom cat de marunt care sa ma determine sa cred ca are vreo afectiune. e un copil cu un tonus foarte bun, vesela, echilibrata...

eee, daca aleesia papa si 240..trebuie sa o felicit . maia abia ieri a stabilit un nou record de 210 la o masa si asta pt ca a sarit masa de la 11-12 pt ca a avut un somnic mai lung...

ref perseverenta: raluca stie ce inseamna sa duci o lupta cu viata.
noi am asteptat-o pe maia 8 ani. au fost 8 ani cu sperante, dezamagiri, esecuri, bucurie, tristete, revolta, regrete, asteptari, iluzii... toate acestea le-am experimentat in uriasa noastra dorinta de a avea un copil. ani de zile am stat prin clinici si spitale, am indurat tratamente, proceduri umilitoare, fiv-uri esuate, medici peste medici...
nu stiu de unde atatea resurse, atata putere. sau poate stiu. cred ca acum stiu. dorinta de a da nastere, dorinta de a deveni parinte, instinctele materne pe care orice femeie le are..., dorinta de a-i implini un vis sotului meu. imi doream atat de mult si pentru el sa avem un puiut. visam la clipa in care ii voi spune: "sunt insarcinata"...
nu te poti resemna, lupti si mergi mai departe. te ridici din nou si din nou...
a fost o lunga perioada de entuziasm urmat dupa fiecare incercare de... regrete. ma durea sufletul atat de tare... / nu puteam face nimic / ma simtem incapabila, eram atat de marcata..., dar parca totusi nu puteam trai in linistea gandului ca nu mi-a fost dat sa devin mama.

...si o luam mereu si mereu de la capat.

si uite ca s-a intamplat o minune, DD a fost alaturide noi si ne-a trimis un puiut minunat si pentru asta ii multumesc in fiecare clipa si o voi face toata viata mea. e greu sa iti imaginezi ce simte o femeie cand nu poate ramane insarcianta...

ce sanse aveam sa raman insarcinata dupa atatia ani de incercari, dupa toate tratamentele, interventiile, procedurile?

Dumnezeu este cel care a fost alaturi de mine, alaturi de noi. printr-o minune de la Dumnezeu, eu am ramas insarcinata. chiar o minune tinand cont de istoricul incarcat si nefericit.

daca tot am devenit atat de melancolica acum, sa va spun 2 vorbe si depre momentul nasterii.

si da, o voi spune tot timpul pentru ca nu vreau sa uit nicio secunda acele clipe - ce simte o femeie cand isi aude, vede, simte, miroase pentru prima oara pruncul. atunci cand ii este scos din pantec si pus pe piept. O, Doamne, este cel mai minunat lucru din lume. sunt clipe unice.

maia a inceput sa planga imediat ce medicul a scos-o din burtica (am nascut prin cezariana). am auzit-o, am inceput si eu sa plang, ea plangea, eu plageam in hohote si ma uitam in directia ei in timp ce neonatologul ii facea manevrele. l-am intrebat plangand: "e bine?". Si el mi-a spus "da, este totul in regula", apoi a adus-o si pus-o pe pieptul meu. Eu nu ma puteam opri din plans, mi-am pus obrazul pe pielea ei finuta, iar ea a tacut cand mi-a auzit vocea, cand m-a simtit. ii spuneam cat de mult o iubesc si ce mult am asteptat-o. "bine-ai venit draga mea, te iubim atat de mult" - astea au fost primele mele cuvinte la intalnirea cu copilul meu. iar tati statea la usa salii de operatie si privea pe geam emotionat cum draga noastra fetita, Maia noastra iubita, a venit pe lume. tati a asistat la nastere si a vazut cum a venit pe lume puiutul nostru. clipe unice si magice.

gata...ca ma apuca iar plansul...de data asta de fericire .

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Multumim Selen.
Stiu ca si noi o sa facem eco de sold,dar e de rutina...

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

M-am bagat si la cap.44 ca vad ca am fata de comitet si inca doarme!

Am vazut ca discutati despre paturici sau alte chestii cu care sa doarma bebeii, noi momenan cu avem nimic preferat de dormit, insa avem o omida pe care cand o vede moare de placere, se joaca cu ea pana adoarme...si eu ma gandeam la un pledulet ceva, insa nu gasesc nimic sa mi se para ok.

Mada te inteleg perfect in legatura cu micile probleme pe care le ai cu mama, sunt cam in aceeasi situatie, dar ajutorul lor este de nepretuit, cel putin asa gandesc eu acum, desi am zile cand imi vine sa fug mancand pamantul.

Fug ca s-a trezit mandra, sper sa revin mai tarziu si sa fiu la zi!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Na ca n-am avut ce face si am mai aruncat un ochi aici inainte sa fug la madra si m-a apucat bocitul.

Hepilica te imbratisez cu mare drag....un si o de la noi!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Am vazut ca discutati despre paturici sau alte chestii cu care sa doarma bebeii, noi momenan cu avem nimic preferat de dormit, insa avem o omida pe care cand o vede moare de placere, se joaca cu ea pana adoarme...si eu ma gandeam la un pledulet ceva, insa nu gasesc nimic sa mi se para ok.

alex - gand la gand. chiar vroiam sa te intreb de omida de unde ati luat-o? o vazusem in pozele tale si mi-a placut tare mult. cred ca si maiei i-ar placea si as vrea sa ii cumpar. imi dai te rog cateva info?

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Hepilica trebuie sa spun ca m-a trecut un fior asa citind vorbele tale ca sa nu mai spun ca m-am pus pe bocit. Tare ma bucur ca Dzeu v-a rasplatit pt atata chin cu o fetita minunata. Sa va bucurati de ea.

Prin ceea ce ai scris m-ai facut sa ma gandesc si eu la nasterea puiului. Poate ca a venit timpul sa scriu si eu povestea nasterii. Sper sa ma lase personajul principal.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion

Mergi la inceput