Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

greenfrog - imi pare bine ca bebelul tau e grasunel. Legat de cealalta problema eu cred ca o sa fie bine. Mergi si mai cere o opinie. Oricum e bine ca e foarte dezvoltat si sunt sigura ca o sa se remedieze lucrurile pan al nastere.

Am pus la semnatura cateva poze cu ce hainute avem pt bebelina si mai gasiti pe acolo poze din Bucovina.

e in burtica +32 Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Neata si de la mine! Intr-un inal am terminat de citit de la ora 7. Multumesc tuturor pt urarile frumoase.

IRINABOBE-elicitari pt bebe grasun si sa stea la mami in burtica mai mult de 34 sapt.

ELLA- pai se putea sa nu dau eu tortulet de ziua mea? Am postat dimineata si probabil ca ai sarit peste, dar urarea a fost tare frumoasa.

HONEYBABY- si eu stiam ca dk mama mananca usturoi si ceapa cand e gravida bebe se obisnuieste cu gustul si atunci poti manca fara prob si cand alaptezi. Eu mananc de cand ma stiu si ceapa multa si usturoi si sotul la fel asa ca.... presupun ca o sa-i placa si la baiat

OANAIACOVITA- ce poze am vazut fotomodeala nu gluma, nu tu sunculite, iar burtica..... e tare dragalasa tuguiata

VLADI- ce m-am amuzat de cum ai povestit tu aniversaea celor 30 de ani. Super tare! imi si imaginam cum erai pe partie

BORDEANCAVIO- sanatate multa sa te faci bine mai rpd. Eu ma bucur ca pana acum nu am racit .Oare sa fie din cauza ca mananc f multe portocale , fructe cu vit C in genaral?

CORIMAMI- felicitari pt bebelina grasuna. sapt viit o sa stiu si eu cat a mai crescut

HONEYBABY-stiu ca s-a discutat acum multe capitole despre sacuetii cu samburi de cirese, dar nu am fost pe faza. Pt ce ziceai ca sunt? Ca sa ma duc si eu sa iau de la Dm.In legatura cu fierul eu iau Sorbifer si acid folic apoi beau un pagar de fresh de portocale sau mananc kiwi stiu ca se absoarbe mult mai bine fieru dk e luat cu vit. C, deci dk poti sa-l iei cu fructe care contin f multa vit C.

FREEDELIA- esti prima care stie data la bebeu. felicitari Pe 2 martie e nascuta si soacra-mea.

Am vazut in poze la cineva ,dar nu mai stiu la cine termomentru pt bebe de la Dm si vroiam sa stiu cat costa dk e mai ieftin.

SI ACUM INTREBARE: ce stiti despre temometrele cu infrarosu? Sunt mai bune pt bebei ca mi-a zis cineva ca asa ar fii

Delia13 30+ David Andrei

http://good-times.webshots.com/photo/2459492880105762323diMtVb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

Mai devreme spuneam ca mai aveam o curiozitate.. mi-am amintit-o: mie mi se pare normal ca in clipa in care se naste un copil sa i se faca in maternitate o fisa medicala in cae sa se specifice data, ora, greutate, scor apgar, vaccinuri facute, medicatie daca a fost cazul etc., fisa pe care sa o primesti la externare si sa o duce la medicul ce va supraveghia copilul.. nu am auzit pe nimeni sa spuna ca a primit asa ceva... exista o astfel de procedura sau doar mie mi s-ar parea normal sa fie? adica cred ca sunt amanunte despre copil importante ce trebuiesc stiute, iar mama poate nu retine toate cele din cauza emotiilor si a altor factori... adica eu una ma gandesc ca voi avea un carnetel la mine unde voi trece toate aceste date in cazul in ae procedura nu exista

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 31+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

i se face acea fisa si o primesti la externare. medicul de familie chiar ti-o va cere atunci cand va lua copilul in evidenta.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 28+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

BLUEKIDOO - Eu ii voi face bebelul toate vaccinurile obligatorii (sunt altii mai destepti decat mine care au ajuns la concluzia schemei impuse de vaccinuri, deci nu ma bag peste profesia altora, ma refer la oamenii de stiinta).
Pe langa astea, lui Dami i-am mai facut in timp cateva. Spre exemplu cel pentru Hepatita A (cand a mers in colectivitate) si cel antipneumococ (pentru pneumonii).

Astea nu erau obligatorii, deci am optat eu pentru ele cand a fost nevoie.
In rest, le-a facut pe toate la timp si am respectat schema de la stat.

Cristina +24 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

delia bravo pt a treia cezariana! La noi nu multi medici au curajul sa faca o a treia cezariana!
In leg cu cresterea copilului, eu am fost foarte docila si d-asta nu prea stiu cum s-o abordez. Am zis ca mama e cea mai buna prietena a mea si a fost dintotdeauna, dar asta am pus-o pe seama felului meu de a fi, mai ascultatoare si intelegatoare, dar si a mamei care a stiut cum sa ma ia. Intr-adevar asa ii spun si eu fetei ca mami nu poate sa-ti dea ceva care sa te imbolnaveasca!!!! Despre somnul la pranz totul e ok, nu-i tb nimic, nici macar poveste si mami langa ea, cum se intampla seara! Doar seara e pb!!!
Mari mercic pt raspuns!
Anca o anunt ca in 5-10 minute facem nu-stiu-ce, dar nu intotdeauna coopereaza.

Marina 27 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui rmkristine

delia bravo pt a treia cezariana! La noi nu multi
Anca o anunt ca in 5-10 minute facem nu-stiu-ce, dar nu intotdeauna coopereaza.

Marina 27 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Marina e normal sa nu coopereze mereu pt. ca e micuta (4 ani si un pic) . DAR stabiliti de comun acord consecinta faptului ca nu doreste sa coopereze (de ex. 4 minute nu ii mai adresezi nici un cuvand, nu ii mai raspunzi la nici o intrebare, o ignori pur si simplu). Trebuie sa ii spui cand expira timpul consecintei.
Ideea e ca daca incepi de la varsta asta sa fii riguroasa si consecventa in aceste reguli marunte, vei reusi sa te intelegi maitarziu cu ea asa cum iti doresti.

Oricum, nu te astepta sa fie mai usor odata cu trecerea timpului, ca nu se va intampla daca nu va fi invatata cu anumite "reguli ale case".

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Legat de termometre mie imiplac cele clasice si, desi, s-au scos de pe piata, eu le consider in continuare tare bune.

Da, sunt bune si cele cu infrarosii, dar si celelalte sunt la fel de bune. Problema este de interpretarea, ca da diferente mari de temperatura de la o zona a corpului la alta si de duce in erori tocmai cand esti mai grabit sa afli un raspuns clar.

Toate sunt bunute si toate au parti bune si parti slabe.

Nu exceleaza vreunul.

Cristina +24 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
yaia eu mujdei il fac simplu acum , doar pisez usturoiul si pun apa un pic , inainte sa fiu gravida il faceam cu smantana, maioneza, iaurt etc, acum ma gandesc cat mai simplu mai bine, nu stiam ca si asa poate dauna ficatului

Eu doar simplu il mananc si il ador, dar doar cu cartofi prajiti, pui sau intr-o anumita reteta cu peste. Nu prea il folosesc altfel.
Dauneaza ficatului in cantitati prea mari, dar mancat in cantitate normala, e foarte bun, e un aliment care contine un antibiotic natural si e foarte eficient in raceli si gripe, ajuta la o mai buna circulatie a sangelui, are multe beneficii. Doar ca nu trebuie facute abuzuri, cu orice, de altfel (exceptie poate face ciocolata!)

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Hello

Multumesc celor care mi-au raspuns la intrebarile despre ameteli si fier

GreenFrog - sper sa fie o eroare in diagnosticul tau.. E bine ca se poate retrage.

Anca - la 16-18 sapt ( cred) cand am facut analizele hemoglobina era ok , doar fierul era mic . Acum inca nu am facut analizele. Trebuie sa ma trezesc intr-o dim la 7. Sa vad si cum reusesc, ca eu si la 10 inca ma scurg pe pereti.

Roxana esti tare cu carucioarele tale. Ar trebui sa pui de o afacere cu carucioare unde sa oferi si consiliere etc.

Delia13- pernuta cu samburi este pt colicii bebelunei. Se incalzesc la microunde si se pune pe burtica. Caldura se elibereaza treptat si ajuta la calmarea durerii. Am vazut pe la alte odisee ca e foarte laudata .
Daca nu o sa fie multumita bebeluna de ea o folosim noi.
Termomentrul de baie , am luat eu de la DM 5 sau 6 Ron. Oana parca zicea ca a luat termometrul pt bebe de acolo.

La educatia partea cu educatia cred ca la noi or sa iasa scantei mari de tot.
Ies si asa la Honey care e un catel foarte ascultator dar incapatanat.

Denisa, 28 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Intrebare: dar nici reteta nu-mi poate elibera cea de la Vulturu? Sau tb sa ma duc la dr din Ct, pana in acele 6 luni? Aveti ideie?
Pupici!
..si somn usor, fara treziri.
Noapte buna!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 26+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

daca nu mai este medicul tau de familie atunci nu-ti poate da nimic.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 28+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput