Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

anca asa ma gandec si eu, ca fara anumite reguli nu reusesti sa faci nimic, dar tare mi-ar placea sa aplic metoda Deliei si lucrurile sa mearga de la sine, fara conflicte si fara prea mari ingradiri.

Marina 27 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

babyangel nu stiu de ce mai vreau un carucior :)))e o pasarica:)

si eu ii voi face toate vaccinurile recomandate aici, nu am spus care pt ca difera probabil denumirea...oricum se fac peste tot la fel aici, deci nu trebuie sa ma interesez eu, imi spune pediatra, cum a fost si la ivan

despre mancare, nimeni nu e mai rau ca mine, pun pariu :)
mi.am tras si plame cand nu manca, la propriu :))) deci o luasem razna rau, pana cand am ramas gravida si m.am linistit cu nervii si mi.era si greata, asa ca daca ii este foame mananca, daca nu nu
dimineata ii pun pe masuta lui micul dejun daca.l mananca, ii dau biscuiti pe urma sau ce vrea el, daca nu vrea, la revedere, mancam la pranz
oricum rar ii ofer ceva, il las sa.mi ceara, se agata de frigider cu picioarele in aer :))) sau imi spune ce vrea si ma duc si.i fac
de cand nu ne mai stresam cu mancatul s.a ingrasat 1 kg - mi.a stat mintea cand am vazut, degeaba inainte manca mai mult, ca sa vroiam eu si stateam cu mancarea dupa el, nu inaintea deloc la kg
de foamne n.o sa moara cu mancarea in casa

(la 4-5 luni nu bea lapte-singura lui mancare, si intr.o noapte dupa multe refuzuri, l.am pus in pat si mi.am tras 2 palme de nervi! e de ras , si acum radem cand imi aduc aminte, dar atunci plangeam ca disperata) m.am invatat minte singura, cel putin la faza asta

roxana 29 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Nemary - tocmai vroiam sa-ti raspund ca sunt consemnata la domiciliu de sot, pana la 18.00 seara, pt ca ii vine azi casca de motor, si tr sa fiu acasa sa o primesc.
Din fericire tocmai a venit, asa ca poate ma urnesc dupa ce mananc. Chiar sunt curioasa ce gasesc.
Daca ajung iti zic. .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Babyangel -- sa ne intelegem: faptul ca nu vb cu el nu e o CONSECINTA, este o pedeapsa. O consecinta este ceva ce se intampla in mod natural, nu impus de parinti. Adica daca nu mananci ti-e foame, aia e consecinta. Daca nu mananci, treci la tine in camera 15 minute, aia e pedeapsa. Diferenta dintre AP si celelalte metode este ca eu nu profit de faptul ca sunt mai mare ca sa ii impun niste reguli, ci las copilul sa suporte consecintele faptelor sale.

In ceea ce priveste regulile, daca nu vrea sa mearga la culcare (rar se intampla, pentru ca noi am inceput de mici cu rutinele iar culcarea nu a fost niciodata o lupta, pentru ca au dormit cu noi cat au vrut, apoi i-am mutat in camera lor treptat si am stat cu ei cat au avut nevoie) ii dau de ales sa faca alte lucruri in pat (sa citeasca o carte, sa ma bag cu el/ea sa ne dragalim, etc). Daca nu vrea sa mearga la culcare si eu ii zic culca-te sau iti iau nu stiu ce, vom ajunge la o varsta la care copilului nu ii va mai pasa de pedepsele noastre si va face ce va vrea, sau se va ascunde.

Cand ii cerem copilului ceva, trebuie sa fim pregatiti ca el, uneori, sa ne refuze. Egalitate, mai putin in chestiile care ii fac rau. La fel ca si cu sotul. Ca daca ii spun lui o data hai la culcare, ca maine intarzii la serviciu si el imi zice nu, ca mai vreau sa ma joc pe calculator, nu o sa ii zic daca nu vii acum, nu mai facem sex o saptamana, nu??? Il las sa decida - asa si copilul.

Daca sunt aplicate de mic si constant aceste metode, copilul este foarte cooperant. Se simte important cand ii explici de ce vrei sa faca asta sau asta si cand ii respecti cerintele.

Sunt indragostita de aceasta metoda. Numai ca, din pacate, merge mai greu impreuna cu sistemul de invatamant din Romania, care este foarte strict si nu se permite neascultarea.

31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

cu somnul, pana acum cateva luni dormea la pranz, ii spuneam hai sa ne culcam si venea fara probleme, ma tinea de mana si in 5 minute adormea, cand nu a mai vrut ,nu l.am fortat, acum fara somnul de la pranz ajunge un pic nervos spre seara, dar se culca fara probleme in jur de ora 10

acum despre mine si taica.su - cand il cert eu, leo il pupa si.l consoleaza si invers, nu suport sa fim amandoi suparati pe el si suntem de acord la asta, asa vreau sa fie si mai incolo, daca nu.l voi intelege eu sa.si gaseasca intelegere la taica.su si invers, sa nu creada ca nu poate vorbi cu nici.unul
n.am citit nicaieri chestia asta si nu spun ca asa e bine:) doar ca mie asa imi place sa procedez cu el, nu il las suparat nici eu, nici Leo

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Iar merge greu forumul! Uitasem sa schimb semnaturica azi intram in sapt 31. la capitolul somn si eu stau f prost de cateva zile nu mai dorm noaptea cum trebuie. MA trezesc la o ora 2 ma intorc pe partea cealalta apoi incet ,incet adorm si tot asa si de pe la 5 si ceva 6 nu mai pot dormi.

Delia13 [('') 31+ David Andrei

http://good-times.webshots.com/photo/2459492880105762323diMtVb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

IOANA 28 - Mai lucrezi? Asta intreb de control pentru mine ca ar trebui sa lucrez si mi-e teama de diluanti. Vad eu cum fac, poate inlocuisc cu acetona macar.

Cristina +24 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC
Yaia, merci ca te gandesti la piciorul meu, de cateva zile a stat mai cuminte asa. Noaptea dorm de 2 luni cred cu perna mare sul intre picioare (salamul dintre noi cum ii zice sotul) si mai nou si cu o alta pernita mica si mai moale sub burta. Am observat ca daca exagerez cu umblatul si cu statul in picioare pac se umfla. Incerc sa ma manajez, dar este si teribil de cald la mine si umeed!sarcina usoara!

Usturoiul este totusi tolerat, bine ca puteti manca, mie imi face sete mare de tot si apoi am o gura cu un gust sa nu mai stiu ce sa fac sa scap.
De la sotul meu am invatat sa gatesc cu usturoi dar niciodata sa-l las in mancare, lasa doar gustul fara mirosul si regurgitarile pline de "savoare", doar il calesc la inceput apoi se scoate neaparat.
Daca se fac sosuri cu aroma de urturoi niciodata nu las corpul, doar un pic de suculet.

Castelana, eu nu vorbeam de perna DINTRE picioare, ci de cea de SUB picioare. Sa mai explic o data: pui 2-3 perne si iti cocoti piciorul cu pricina PE turnul de perne si dormi astfel incat piciorul sa fie mai sus decat trunchiul tau. Ce faci cu celelalte perne, e treaba ta si a sotului!

La mujdei asta e ideea, ca trebuie sa mananci usturoiul pisat, asta e sosul, usturoi pisat cu apa. Dar pentru gust, miros etc. de dupa, ei stiu un truc mai simplu: o cana cu lapte! Nu ramane nici urma de usturoi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

na mi.ati facut pofta pana la urma, tre sa ma duc sa.mi fac mujdei cu cartofi prajiti

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Buna Burtoaselor!
am vrut sa intreb pe fetele cu bb2 sau bb3 cate kg ati luat pana acum. Eu in ultimele 7 sapt am luat 4,8 kg si de la inceputul sarcinii 3,9 kg tinand cont ca am slabit aproape 4 kg la inceputul sarcinii. Maine ma duc iarasi la control sa fac testul de toleranta la glucoza, si cu ocazia asta eco si ascultare inima bb. Am fost azi la control si dr zice ca am luat prea mult in greutate, sa fiu mai atenta la mancare si chiar si la fructe. Sper ca maine sa-mi dea vesti mai bune.

Anca29+ cu si Lucas 4 1/2 ani

Mergi la inceput