Bobocei de sept-oct 2008 (242)
Raspunsuri - Pagina 8
angelynna82 spune:
Alessia super tare faza cu ochii 
Babytza las ca vor iesi si maselutele celelalte 
Si Crina mai prinde tot felul de mancaruri mai interzise...dar nu pot sa i le iau 
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Nocom spune:
INTREBARE
VOUA CAT V-A VENIT FACTURA LA CORD BLOD CENTER?? MIE MI-A VENIT 10 MILIOANE SI MI SE PARE ENORM, EU STIAM CA DEPOZITAREA COSTA MULT MAI PUTIN, CAM 30 E/AN.... Nu am contractul la indemana, si de aia va intreb... cat trebuia sa vina???
MULTUMESC
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
claudinna spune:
Nocom, sigur este o greseala
mie mi-a venit un milion si un pic
suna-i
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Nocom spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna Nocom, sigur este o greseala mie mi-a venit un milion si un pic suna-i www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Pfiu!! Mi-a mai venit inima la loc!!! maine ii sun! Multumesc mult!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
andreutac spune:
Nocom, si noi tot aprox. 1 milion am platit. E sigur o greseala, au mai adaugat ei un 0
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui Nocom INTREBARE VOUA CAT V-A VENIT FACTURA LA CORD BLOD CENTER?? MIE MI-A VENIT 10 MILIOANE SI MI SE PARE ENORM, EU STIAM CA DEPOZITAREA COSTA MULT MAI PUTIN, CAM 30 E/AN.... Nu am contractul la indemana, si de aia va intreb... cat trebuia sa vina??? MULTUMESC mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
107,10 ron. Stai linistita, au facut ei o greseala.
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet
David Lloyd George
nikolici spune:

SA NE FIE RUSINE, NE-A MURIT BIGHIDEL!!!L-AM ABANDONAT!!!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
angelynna82 spune:
citat din mesajul lui nikolici![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SA NE FIE RUSINE, NE-A MURIT BIGHIDEL!!!L-AM ABANDONAT!!! Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |

de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRINAtat de mare sunt
babymom75 spune:
Nikolici, Tzitziri, multumesc de raspuns. Am reusit sa comunic (in scris) cu Diana, am dat si comanda pe site pt. un sling fix, acum astept sa vad ce-mi zice.
Umarul stang ma doare ingrozitor in continuare, nu pot sa-mi ridic bratul mai sus de 45 de grade fata de axul corpului; sunt ca un olog cu un singur brat.
gaia.nevia spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Nikolici, Tzitziri, multumesc de raspuns. Am reusit sa comunic (in scris) cu Diana, am dat si comanda pe site pt. un sling fix, acum astept sa vad ce-mi zice. Umarul stang ma doare ingrozitor in continuare, nu pot sa-mi ridic bratul mai sus de 45 de grade fata de axul corpului; sunt ca un olog cu un singur brat. Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor _ "Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile." |
Pfff! imi pare tare rau! Dar ce ai patit? Am vazut ca ti-a dat cineva prompt telefonul ei, si nu m-am mai bagat si eu in seama, n-aveam nik in plus.
Arnica gel? Ajuta?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri