Bobocei de sept-oct 2008 (242)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

alessia, am fost la Talal ca ma tot batea vara-mea la cap sa ma duc sa-mi dea niste analize sa nu ma culc pe o ureche, bla-bla...adica sa merg cu copilul si la alt pediatru, alt unghi din care priveste lucrurile, control de rutina, nu pt ceva anume...eu am tot amanat..
acum o luna a avut amigdalita si asha am ajuns la el
el a zis ca o sa ne dea niste analize cand e sanatos, sa vedem cum e, ca suntem inalti si el va creste inalt si deci si nevoi mai multe...asha am ajuns sa facem analize...si iata-ne aici
momentan nu are altceva decat o usoara anemie si o lipsa de calciu

Lumi, cum le daddeai osteocare?? cat, adica?

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Buna fetelor!

Asa cum zicea si Claudinna si eu si sotul meu suntem f bine dupa vaccin... am avut doar o stare de somnolenta imediat dupa vaccin si a usturat putin imediat dupa intepatura... In rest pana acum toate bune si nici un semn de raceala.

Ref izolat copii (Lumi)... si eu si Claudia stam nas in nas cu copii pe ideea ca vaccinul nu are nici un efect asupra lor fiind un produs facut din bucati de virus mort ... chestie pe care mi-a spus-o si pediatra Sorinei si a spus-o si Cercel de nenumarate ori la TV...

In rest... speram sa fie bine in continuare si sa fi facut o alegere buna desi majoritatea sunt contra vaccinului.

toata bobocimea.

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi!
Ticker Sorina Gabriela

www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/rusuand13/6/" target="_blank"> Votati-o pe Sorina la concursul Duracell !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

alessia CU ochi, nu DE LA ochi!!!!!!!!! Esti o figura!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

..hai ca-s pe jos de ras...vezi..daca nu citii bine...sunt batuta-n cap... Doamne...nu pe ameteala aia cu ochi..o astept in februarie...adica atunci incerc..sa vedem...

Doamne..hai ca-s o mareee figura....orbu nu vede..da..le potriveste...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Claudinna..am inteles...pai mi toti au anemie..si lipsa de calciu...Osteocare..eu ii dadeam Serenei..2 lingurite/zi...asa e recomandat..nu trei..doua...la Calciu Visol..ii dau trei...

Mergi la inceput

Claudinnae bun Osteocare,..il recomanda si Talal....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui alessia2005

Claudinnae bun Osteocare,..il recomanda si Talal....

pai el ni l-a dat

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Pai...ma gandeam eu...e specific lui..dar e bun..se asimileaza bine..fata de altele...

Mergi la inceput

Mamaaaaaa.fetelor..ma apuca acum..o stare de voma..de numai pot..va las..

Va zic de pe acum noapte bunita..sa aveti o seara linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

babytza intalnirea de asta vara nu era martea sau........sau m-am dus cu capu' de tot???...in fine nu conteaza.....iar in legatura cu intalneala, ai dreptate cu virusii astia nenorocoti, care umbla ei peste tot ...dar ma gandesc ca am putea sa facem un efort sa gasim un loc mai retras (nu stiu unde ar putea sa fie asta) sa ne putem vedea, acum cat se mai poate, pina nu incep toate fetele serviciul....ca dupa aia...cine stie......
In legatura cu pastilutele homeopate, DA as vrea sa-mi spui cam ce contin, si tie de ce iti este frica sa ii dai lui David mai multe zile la rand???

Kllemi, la inceput ne intalneam joia la restaurant. Era frig afara si copiii erau micuti, stateau mai mult la orizontala la nani si la tzitzi
Apoi in vara, erau intalnirile martea in IOR. Stii tu bine ceva, dar nu tot
De pastilute iti scriu dupa ce culc puiul ca acum ma fugaretse prin casa, as sta o ora sa scriu tot si nu vrea sa gresesc ceva
De alea calm forte nu mi-e frica, adica nu in sensul ca nu am incredere in pastile. Ma refer doar la faptul ca nu as vrea sa ii dau prea des si nu asa imediat. chiar daca sunt homeopate, pana la urma tot pastile sunt....Insa cu siguranta diseara ii dau, ca se simte si la el ca a avut o noapte groaznica, cu treziri multiple...a fost foarte marait toata ziua.

Anca imi pare tare rau de boticul printesei Sper sa nu va ramana semn

Lumi si la noi se intampla cam la fel si tot de vreo 2 luni. Insa pot spune cu siguranta ca la noi coincide cu perioada in care au inceput sa se umfle gingiile la maselute. Tot de atunci nici nu mai papa mancare , e doar pe lapte si biscuiti Acum , de cand au inceput sa sparga, a inceput si el sa mai pape cate ceva. Si noi tot la ora fixa ne trezim noaptea , desi nu papa cine stie ce, deci nu foamea il trezeste. Nu se trezea la 2 luni si se trezeste acum pentru 50 ml lapte......

Sa va spun ce a basculat mai devreme ???? Cremwusti Ii scosesem 2 bucati catelusei si ii dadeam impreuna bucatele mici sa pape. Adora sa il linga pe degetele Eeeee si pe la a treia bucatica s-a hotarat sa guste si el yami yami fir-ar sa fie.... a ras unul intreg ...cum as fi putut sa ii iau ala din mana ?????

Revin, am un kkcios E al doilea in 20 minute ...pfuuuu, miroase nene O fi de la cremwusti ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cristina ma bucur ca au ajuns pastilutele

alessia esti mortala cu ochii

papmers si eu cred ca tine mai mult de conformatie decat de nr de kg. Daca e puiul pulpanos , normal ca nu ii mai vine bine nr care e potrivit kilogramelor. La noi asa a fost.
Noi suntem acum pe numarul 4 sau 4+ , depinde de care nimerim

program de somn : incepem ziua la ora 8 , maxim 9. Apoi o lungim cu joaca pana pe la 1 si bagam somn 2-3 ore. Seara facem baita pe la 7.45 si la 8.15-8.30 dormim de rupem patul sub noi
Acum avem masa de pranz dupa nani , pentru ca papam numai tampenii pana la 12, deci nu are cum sa ii fie foame. Intentionez insa ca odata cu iesitul mai des afara dimineata, sa nu mai ciugulim nimik si sa papam inainte de somnic

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput