Bobocei de sept-oct 2008 (242)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri claudinna, andreutac, joy Acum ca mi-ati spus este clar o greseala. Dorm linistita. Maine ii sun sigur! Ce bine ca v-am intrebat, ca barbate-miu zicea asta este, plateste, ce sa faci!! Inca o data imi dau seama cat sunteti de valoroase!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am facut si noi Priorixul. Sa se speram ca nu o sa avem efecte adverse.
Biancu are 11 kile si 82 cm. Mie mi se pare ca nu mai e dolofana.Nu mai e bebelasha este fetitza

Cu somnul suntem la fel, io capiata de nesomn ea fresh

Nerantula pupam ochiosul

Ange am vazut printzesa umblatoare

babymom refacere rapida

babytza si Biancu a gustat din cremwusti si branza topita al Inisei, si normal le vrea ( astea care nu tb)

lumi io zic maselele sunt, si Biancu are ore fixe de urlat

Ce ar merge acum un masaaaaaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

deci dormiti, sau plantati?!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

sa-mi spuneti va rog daca e cazul sa ma ingrijorez:

hunii mei se trezesc in fiecare seara dupa fix 20 de minute. adica pe la 21.20-21.30. fie se maraie pana pe la 23.30, fie se joaca pana dupa 24.00. nu dorm mai mult de 08.00 niciodata, si oricum se mai trezesc pana dimineata de cate 2-3 ori. fiecare. ziua nu dorm mai mult de 1.5h. ce sa fie?
am eliminat asa:
- foame. nici pomeneala. la 20.30 papa cam 300gr de cereale cu branzica. inainte de culcare inca un bibe de 90ml.
- cald/frig. am incercat ambele variante, fie culcat mai lejer imbracati, fie mai gros, fie inveliti, fie dezveliti. aceeasi poveste.
- gaze/dureri de burtica. nu au, e evident ca nu ii doare.
- kk. stau cu ochii pe ei ca pe butelie, inainte de culcare ii verific. nu sunt iritati.
- dorinta de a dormi cu noi. i-am culcat deseori cu noi, n-am deloc o problema cu asta, la fel se trezesc, la fel sunt de agitati...

sa fie dintii/maselele?? si totusi, cum mama lor de dinti isi fac de cap fix la aceeasi ora, fix in fiecare seara, fix de 2 luni?? dentinox si/sau nurofen, de multe ori sunt apa de ploaie. chiar asa sa se manifeste agitatia asta? si de ce atunci, in timpul somnului de la pranz, nu fac la fel, adica dorm relativ bine?

au niste cearcane cat pumnul si mi se par palizi. si chiar ma ingrijoreaza faptul ca nu dorm mai mult de 8-9h in 24h, si astea de multe ori, in reprize adunate....

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

dupa simptome ...eu zic ca e ceva cu burtica..vreun parazit ceva..
desi in cele mai multe din cazuri la analize nu prea iese nimic...la copii exista marea probabilitate sa aiba vreun tip de parazit..
incearca ceva preventiv..gen helmiflores..sau nikvorm...si daca dupa 3 zile exista vreo ameliorare..inseamna ca asta a este..
ambele siropele sunt naturale..si dau si pofta de mincare..si nici nu au contraindicatii...deci rau nu fac...

SANATATE MULTA

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

deci dormiti, sau plantati?!

Gaia, mumã pentru voi:

PE PLANTATIE ..of course

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
, 3in1, ceai, , seriviti-va!

babymom, cand e gata mobila??

mamidestefan, ce mai fac copiii??

babytza, cum e piticul? a mai facut kk??

piolica, cum stai cu lucrul???? eu am terminat gatarul, l-am postat pe blog si felicitari Lizucai pt trecerea la grupa urmatoare!ca de cand vreau sa-ti spun si tot uit

laureta, ai cam absentat! sper sa nu aveti reactii la vaccin! sta f bine Biancu la kg, asha e acum, se lungesc mai mult

de lala77 mai stiti ceva???

Nerantula am vazut pozicile. e o incantare sa-l privesti pe Gruia! se vede ca e un copil cuminte si mamos. are niste falcute de-ti vine sa-l pupi toata ziua!
ii place masinuta?? se joaca cu ea?

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

am cautat oferte pt vacanta in Grecia..eu as vreas a merg la inceput de iunie...mi s-a parut ff scump...adica in jur de 50 euro/pers/zi in dubla, la all inclusive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza!
babytza multumesc foarte frumos pentru pastilute, au ajuns cu bine, azi urmeaza sa le incercam
claudina ma bucur ca esti bine dupa vaccin... si eu ma gandesc sa il fac
nocom si la mine tot 107,10 lei a venit factura...deci e colar ca e ceva gresitici
musette multumesc de intrebare suntem bine.....eu ma simt foarte bine la servici, timpul trece foarte repede ca am mult de lucru, iar cand ajung acasa toata seara ma joc cu Andreiascare s-a acomodat foarte bine si la cresa si la ai mei, D-ne ajuta sa fie la fel si in continuare, de azi merge cate 4 ore/zi la cresa...
eu nu am apucat sa va vad pozele si vreau si eu sa le vad daca se poate
nerantula unde ai pus pozele cu Gruia? vreau sa-ti vad frumosul
lumi abia acum am apucat sa ma uit la poze...cred ca stii deja ca ai 2 baieti tare scumpi
ange, ada, nikolici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza! M-am asezat si eu sa-mi beau cu voi.

Dar voi dormiti, ca ati prasit azi noapte....

Claudinna, Andy, ! Sa aveti o zi faina!
La noi azi vine dr. sa-i asculte pe micuti, Radu e un pic ragusit si Teo inca mai are muci si mai si tuseste seara, dar eu sper sa nu fie nimic, adica - ma rog- ultimele zbateri ale unei raceli de mult infrante...

Chiar mi-e dor si mie de tricotat ceva. Doar ca ma prinde mai tare decat DC, FB si Bleach la un loc...
Caciulita lui Radu de cand era bebe i-am facut-o intr-o noapte. Din aia cu alegeri americane, alaptat si canapea.
Mi-ar placea sa le fac(impletesc) amandurora niste "saci de dormit" ca niste veste lungi doar pana la glezne, ca acum mereu mi se dau jos din pat si se impiedica sau smulg capsele de la sacii lor... dar nu stiu ce material sa aleg, Claudinna, imi poti da un sfat?

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Andreea, ma bucur mult ca va e bine! ati scapat de un hop, mersul la cresa, acomodarea, e mare lucru!

Ada, pai daca vrei sa le faci pt anotimpul rece poti sa iei ceva cu un pic de lana sau chiar fara lana. adica sa fie un fir gros, ca sa nu lucrezi un an la ele
cel mai bine ar fi sa cauti intr-un targ, depozit, ceva, sa nu fie nici f scump, sa ajungi la cat ai putea bine-merci sa cumperi de gata
eu lucrez mult cu Rosa, se comporta destul de bine si nu e o avere

Mergi la inceput