Bobocei de sept-oct 2008 (242)
Raspunsuri - Pagina 10
Nocom spune:
Neata,
Din ciclul una calda una rece, am avut o nopate de cosmar!! daria s-a trezit cred din 10 in 10 minute urland, plangand, foindu-se.... mai atipea juma de ora iar se foia, apoi iar urla, samd
Chiar aseara am vazut ca a spart un canin si azi nopate cred ca-si facea oc sa iasa de tot, ca daca nu a chinuit-o pe saraca!!!

Macar a iesit, mai avem doar 3!
O zi minunata va doresc!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
tzitziri spune:
andy_g, sa imi povestesti si mie te rog mai in detaliu ce face Andrei la cresa, cum se adapteaza, chestii d'astea.
Te rog
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
gaia.nevia spune:
Claudinna, stii ce nu-mi dau seama? Cat material ar trebui sa cumpar.
Am vazut scul de 500g, si de 350g si nu-mi dau seama cat intra la lucrat. Ca www.7-pitici.ro/F9A62004-8776-4674-ADB8-4C00C3866D48/Fire_de_tricotat_SUPER_OFERTE_!.aspx" target="_blank">preturile tocmai m-au spart...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Claudinna, stii ce nu-mi dau seama? Cat material ar trebui sa cumpar. Am vazut scul de 500g, si de 350g si nu-mi dau seama cat intra la lucrat. Ca www.7-pitici.ro/F9A62004-8776-4674-ADB8-4C00C3866D48/Fire_de_tricotat_SUPER_OFERTE_!.aspx" target="_blank">preturile tocmai m-au spart... Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
cin' te pune sa te uiti acolo?
daca lucrezi cu croseta, iti intra cam 300 g, cred, daca lucrezi cu andrele intra ceva mai mult. eu cred ca se lucreaza mai repede cu croseta
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
andy_galro spune:
tzitziri am inceput cu 2 ore/zi....cresa este foarte frumoasa si bine intretinuta, curata si igienica, am ales-o si pentru ca mi-a fost recomandata de multe mamici dar si pentru ca acolo este administratia creselor pe Tg Mures si nu isi pot permite sa fie oricum.
Educatoarele sunt in general una tanara pana in 30 de ani si una cam peste 30 la fiecare grupa....el a intrat la grupa mica cu cei de varsta lui si un pic mai mari. Cu acomodarea depinde ffff mult de copil si de cat de dispus este sa vrea sa se joace cu copiii. Dimineata cand il duc este foarte incantat sa-i vada pe copii, lui placandu-i enorm de mult copiii si oamenii in general deci e foarte sociabil. Apoi dupa ce-l las se maraie un pic dar pana ce-i asez eu hainele in dulapior deja nu se mai aude nimic
Dimineata le da sa manance paine cu unt si cu diferite chestii: miere, pateu, branza si ceai sau lapte,este un meniu scris pe usa in fiecare zi cu ce vor manca(nu este voie sa le duci de acasa decat sticluta din carea vor bea apa, ceai sau lapte) apoi ii pun pe olita si apoi ii pun un pic in patut sa se odihneasca sau chiar sa doarma daca vor. Pe la 10 le da gustarea: mar cu biscuite sau iaurt cu cereale si fructe. Apoi joaca la greu: cu masinute, cu triciclete. cu trenulete, le pun muzica si ii invata sa danseze si diferite jocuri de grup( e o adevarata incantare sa-i vezi cum se straduiesc ei sa faca figurile care le arata educatoarele
).
revin cu continuarea........daca ai intrebari go ahead!!!!
tzitziri spune:
Andy_g, saru'mana pentru detaliere
.
Intrebari: Andrei sta pe olita?Il invatasei de acasa sa stea asa macar de forma?
Cine le da sa manance si cine ii schimba?adica sunt prompte sa ii schimbe cand e nevoie?
Am descoperit ca avem pe langa noi o cresa care primeste inclusiv vara copii.Si ma gandeam ca as putea sa il dau asa macar de forma la vara (cand nu sunt mai mult de 6-7 copii pe grupa) cateva ore pe zi sa se obisnuiasca....dar am totusi intrebarile de mai sus.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
andy_galro spune:
Continuare.....
Educatoarele sunt foarte dragutze si chiar se ocupa de copii: daca cumva nu vor sa doarma ii duc in alta camera si se joaca cu ei in timp ce ceilalti copii dorm, daca plang ii iau pe fiecare in parte si le distrag atentia cu ceva jucarii....in fine mie imi place cum se ocupa de ei....ii schimba de pampers( Andrei niciodata nu s-a iritat de cand merge la cresa
)de cate ori considera ele necesar si inainte de plecare acasa inca o data ca sa ti-l dea curat....o alta chestie faina este ca atunci cand il iau de acolo are hainele si papuceii curate, intacte ca si atunci cand i le-am dat dimineataza
deci iti dai seama ce curat este acolo.
Avantajul cel mai mare este ca Andrei a inceput sa spuna mult mai multe cuvinte de cand merge la cresa, vrea sa manance singur( si inainte vroia dar acum si mai mult) si s-a imprietenit tare cu una din educatoare si ii da pusi in fiecare zi deci clar se simte bine.
dezavantajul este ca nu mai stau eu cu el toata ziua dar nici nu poti sta cu ei la infinit, nu? si ei sunt foarte usor adaptabili si daca cineva are grija de ei apreciaza asta, chiar daca noi consideram ca nimeni nu are grija de ei mai bine ca noi....asta e discutabila
....La amiaza le dau iar sa pape supa sau ciorba si felul doi si apoi ii pun sa doarma de amiaza si apoi iar jocuri si dansuri, etc......
nu mai stiu ce sa iti spun............nu imi mai aduc aminte acum.....ideea este ca eu sunt multumita ca daca nu eram cu siguranta ca nu-l mai duceam.
LE: cu schimbatul ti-am raspuns mai sus, cu mancarea in general le dau ele sa manance dar majoritatea vor sa manance singuri ca se iau unul dupa altul....iar cu olita l-am mai pus eu si acasa dar nu avea rabdare sa stea....iar acolo tot asa se ia dupa ceilalti copii si sta si el![]()
il poti duce cate 2 ore/zi pentru adaptare si socializare...chiar nu e mult 2 ore
anca81 spune:
Andy, suna tare bine ce povestesti tu acolo
. Asa da cresa!
Eu as da-o pe Carla 2-3 ore pe zi pentru socializare si pentru a invata diverse lucruri pe care cu mine refuza sa le faca, gen olita, mancat singura - de fapt mancat in general, etc.
Cati sunt in grupa?
Anca &
Carla (13.08.2008)
baby_boy spune:
Buna dimineata
Ne-am trezit si noi
Andy_galro din ce povestesti e superrr la cresa. Ma bucur ca ii place puiului
Claudinnasi noi am vrea in Grecia la sfarsitul lui iunie. Tot asa caut ..dar nu mi-a placut nici un hotel in mod special.Noi nici nu vrem in insule pentru ca sa ajungem mai repede cu masina. De fapt de asta am ales Grecia sa fie mai aproape. Voi ati gasit ceva interesant? Simt ca voi fii dezamagita fata de cum a fost in Bulgaria.. fata de Turcia nu mai zic.
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
laureta spune:
Fetele au disparut prin casa, in mod sigur fac ele ceva vreo prostie ca e prea liniste![]()
Biancu s a trezit ok. astept saptamana asta vreo reactie ceva, sper sa nu avem
Andy super cresa. Eu am duso pe Inisa la 1 an si 8 luni. Si ei i a mers foarte bine la cresa. Cu racelile de rigoare da nimic iesit din comun. Tot acolo va ajunge si Biancu cred.