Bobocei de sept-oct 2008 (242)
Raspunsuri - Pagina 11
alessia2005 spune:
Buna ziua fetele!
Ce faceti?
Vad ca vb de cresa..ii dati asa..de mici?..Eu pe Alessia anul acesta..n-am mai dus-o la gradi..de frica racelilor..am oroare de raceli..ei..ma bucur ca bebeii se adaptaeaza...dar eu n-as putea..sa ma trezesc cu o groaza de raceli pe cap..mi-e groaza...!
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
Nocom..felicitari ptr Driuca..ptr canin...mai greu cu noaptea..dar ..ati reusit...noi n-avem niciunul![]()
Mami de doua printese:
angelynna82 spune:
Neatza,
Nocom sper sa reusesti cu cei de la Cord 
Laureta multumim de aprecieri
, ne
sa nu fie efecte adverse
Andy_galro ma bucur ca s-a acomodat Andrei la cresa 
Ada speram sa fie totul bine cu, copilasii 
Nocom offf, imi pare rau ca se chinuie pitica
...Crina la fel a facut azi noapte 
Oana despre care cresa vorbesti...posibil sa cunosc si eu
, si eu vreau sa o dau pe Crina din toamna...insa nu stiu cum se va acomoda 
AM avut o noapte naspa naspa rau
...plansete, urlete
, inainte de culcare i-am dat doua pastilute..totul ok, insa dupa cateva ore iar...i-am dat iar pastilute s-a mai linistit...offf, nu mai ies odata caninii astia 
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
abe spune:
hop si noi...
ne-am inceput ziua tare prost.
de vreo doua zile maria a invatat sa se ridice singura in picioare (de pe vine) si ca urmare se ridica si in pat si alearga prin el. si atata a alergat pana a dat cu capu' de tablia patului, o tablie imensa cu rame transversale care fac niste muchii ingrozitoare!! si desi eram langa ea incercand sa o prind sa nu mai alerge a cazut in genunchi si cu fruntea direct intr-o muchie 
...acum are ditamai cucuiul unde incepe parul si o mare zgarietura deasupra arcadei 
ea doarmea acum, da' io-s terminata, normal...primul ei cucuuuui

baby_boy spune:
Nocom, Angelynna imi pare rau pentru noaptea grea
La noi vad ca s-au mai linistit apele..dar amandoi canini stau sa sparga..asa ca stau cu pastilutele aproape.
Abeimi pare rau pentru cucui.noua pediatra ne-a dat sa luam o doza de nurofen si o crema hepatrhrombin atunci cand Raducu a facut si el o vanataie in frunte.
Lumi ai mai gasit trenuletul gonflabil si pe alt site?
Chiar neseriosi astia de la best'kid s . I-am sunat ca am dat comanda saptamana trecuta..si cica nu mai e pe stoc..poate in 2 saptamani si la alt pret bineinteles
De unde il iau acum?
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
dyanira spune:
Neata si de la noi!!!
Noi am avut o noapte ok vad ca nici macar nu mai tuseste Andrei noaptea i-am facut un tratament ,,minune" dupa atatea siropuri nici nu ma gandeam ca o sa mearga.Dar joi tot merg cu el la ORl-ist ca avem programare si e mai bine sa il vada.
Andy ma bucur ca lu Andreias ii place la cresa si ca s-a acomodat bine si ca la tine e super ok cu serviciul.Si iti multumesc de vestile despre Andreea.
Ange, Nocom imi pare rau de noaptea avuta e greu tare cu caninii dar sa stiti ca nici cu maselele din spatealea ultimele nu e usor
Ada exact asta am inceput si eu sa ii fac lui Andrei un sac de dormit gen vesta asa pana la genunchi mai largut acolo jos la picioare insa am abandonat lucrul am terminat aproape o parte ca m-am apucat sa ii fac pantalonei de lana pt tarait pe jos la noi nefiind ff cald in casa cam 22 grade si jos cam 19 am zis ca e bine sa aiba ceva mai grosut la picioare, deci acum sunt cu pantalonii sper sa ii termin sapt asta si revin din nou la saculetul de dormit.Referitor la cat material trebuie eu am 300 g si nu cre ca imi va ajunge am luat ceva protocaliu cu maro daca nu imi va ajunge voi completa cu un fir albastru pe care il am in casa nu va iesi prea estetic dar noah nu il vede nimeni cand doarme.
Am mai intrebat si ieri de Bitza nu tie nimeni nimic de ea??????????
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
abe spune:
ange, nocom, sper sa iasa repede dintisorii si sa treaca durerile!!
andy_galro pare din alt film cresa asta a voastra! sau or fi mai multe asa si am ramas doar eu cu o impresie gresita...oricum suna foarte bine ce povestesti tu, mai ca m-as incumeta si eu sa o duc pe maria prin vara pentru ca si ei ii plac foarte mult copii si cred ca ii lipseste socializarea...
musette multumesc, deocamdata am inceput bine vacanta dar asta-i doar avanpremiera...apoi plecam fara maria si aici am ceva remuscari ![]()
ada bine ca mi-ai adus aminte de masurarea la usa, abia astept sa se trezeasca maria sa o pun langa toc. aveam si eu la bunica-mea pe usa nspe mii de marcari ![]()
alessia2005 spune:
Abe..imi pare rau ptr cucuiut..ii trece ei...mititica de ea...si Serena afacut la cucuie..cred ca se lovea de 20 de ori/zi...dar..a mers de la 9 luni..si se ridica sigura..pe la 1 an...
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Asa ca..Abe...treceti voi si peste etapele astea...acum e frumos..cand ei sunt asa de multumiti ca merg..sunt simpatici...cred ca Maria e o dulce...
Mami de doua printese:
tzitziri spune:
andy_g, chiar ca suna tare bine ce zici tu acolo.
Ma bucur ca totul e bine si calm si linistit acum.Deci intoarcerea la serviciu nu e musai un lucru urat
...
Ange, e o gradinita la Maica Domnului.Acum nu stiu daca au si cresa..eu asa credeam pana sa imi spuna al meu ca nu
.Dar ca idee cred ca sunt crese deschise si vara, nu?
Nu vrei sa ii dam impreuna?![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso