"Puiuti de Randunici 2008!!(353)"
Raspunsuri - Pagina 6
lyvy spune:
apropo de parcarea laterala cu spatele, cat oi fi de sofer toata ziua, sunt catastrofa, intotdeauna imi ramane o parte din masina in drum, ori fata, ori dpatele si eu nu am rabdarea necesara s o manevrez, o las cum intra din prima, ma rog , imi permit in zonele astea sa-mi ramana si asa, ca nu circula soferi asa nervosi ca in Bucuresti.

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
Nicoleta spune:
Salutare.
Am dormit si eu! Ce bine e, extremele inca dorm (al mare si al mic, Stefan e treaz si
, asa-i merge gurita, chiar si in soapta!!
Mimo, Simo, multumesc, asa-i ca nu-mi mai trebuie fata??
Despre vaccin... aici nu am auzit romani sa se vaccineze! Si nici austrieci, dar ca si Mimo, chiar sa fi auzit, nu ma prindeam!!
Sper sa dispara gripa asta pana in primavara, cand am vrea sa ii vizitam pe ai nostri!
Miha, pai si eu tot pe tine pariez, ca de mine... mi se rupe inima
! Iar Zozelinei ii spun ca isi face prea multe griji. Eu cred ca se teme sa nu faca un bebe leit tati, si sa trebuiasca sa se straduiasca putin sa schimbe linia de productie (adica ADIO, XEROX!) 
Cu DEX-ul... ma tem ca atunci cand vom incepe sa-l imbogatim si noi voi veti fi deja la DOOM!! ![]()
Maine e luni, poimaine e marti si pleaca al meu, iar. Cica a schimbat strategia, va pleca 2 zile pe saptamana (acu pleaca marti dimi, are timp sa il duca si pe Stefan, si vine miercuri seara... sper sa ma pot mobiliza rapid... ca sunt cam lenesa zilele astea...).
Cu condusul. Imi trebuie scheme, ca altfel nu pot. Si la Stefan la scoala nu am unde parca lateral, e full mereu. Si trebui sa opresc, sa coboare si sa urce singurel. Dar aici acasa deseori gasesc locuri intre masini parcate strans si ce ma fac daca nu-mi iese parcarea? O las in drum?? tre si teoria, apoi bag practica!!
Ma duc sa caut scheme...
VALENTINA C spune:
Simo, de ce ti-e frica de nastere? N-ai mai trecut de 2 ori prin asta? Curaj, gaina, ca te tai!![]()
Eu ori sunt curajoasa, ori inconstienta, ca nu am nicio strangere de inima cand ma gandesc...![]()
Valentina cu
Matei si
36+ cu Luca; DPN: 7.02.2010
mihatp spune:
nico, te-ai "relocat"
lyvy
, chiar mult mai mult, ca te invitam la povesti
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
VALENTINA C spune:
Nico, nici eu nu mai stiu schemele, le-am uitat, dar stiu ca mi s-au parut utile cand mi le-a zis instructorul...Cand le gasesti, anunta-ma si pe mine...
Valentina cu
Matei si
lyvy spune:
Colorataaaaaaaa este gata, am pus poze de tot felul, din august sim pana acum, si de la Rev si de toate, luati de aici:
http://community.webshots.com/album/576278861PsBfJH?start=0
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
VALENTINA C spune:
Lyvy, ce frumoasa este Iris!!!
M-am indragostit!!!
Valentina cu
Matei si
lyvy spune:
Vai tu multumesc !!!Vali, se umfla pipota !!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
Nicoleta spune:
Schema!! Ador schemele!!
Pasul 1 - tragi masina paralel cu masina din fata locului de parcare, la o distanta de aprox. 40-50cm.
Pasul 2 - mergi cu spatele paralel cu masina din dreapta pana cand montantul spate ajunge in dreptul extremitatii stanga spate a masinii din dreapta. Cand ai ajuns acolo opresti.
Pasul 3 - iei maxim de volan dreapta.
Pasul 4 - mergi usor in marsariei pana cand montantul lateral (intre usi) al masinii tale ajunge in dreptul extremitatii stanga spate a masinii din dreapta. Cand ai ajuns acolo opresti.
Pasul 5 - indrepti rotile si mergi in marsarier pana cand roata dreapta-fata a masinii tale ajunge in dreptul extremitatii stanga spate a masinii din dreapta. Cand ai ajuns acolo opresti.
Pasul 6 - iei stanga maxim de volan si mergi in sapte pana cand masina ajunge paralel cu bordura.
VALENTINA C spune:
livy, zice Matei: " cudut tititza pada' - a cazut fetita in zapada
Valentina cu
Matei si