"Puiuti de Randunici 2008!!(353)"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Livy ce frumusete aveti voi acolo - dar sa stii ca este a lui tati toata! Imi place poza
asta
mult..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

ce dlagutz!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ba, ia uite Nicol aici cat de mult are din mami. Oricum, are niste ooochi-Sebul e mare norocos
Nicoleta, m-a luat cu ameteala schema ta, e f utila numai ca mi se pare ca depinde f mult de cat de lung e spatiul liber dintre masini si de marimea masinii. Eu cum am zis invatasem schema asta pe masina instructorului care era o Dacie combi, luuunga; am trecut apoi la Matiz si zau ca nu mai era deloc acelasi lucru. Oricum, si eu sunt inca o catastrofa la parcarea laterala, culmea e ca imi iese mai bine pe lateral stanga; chestia e ca eu daca n-am un hectar de spatiu oricum ma duc mai incolo, nu stiu, vad eu, nu ma chinui in spatiu mic nici moarta...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Da....se pare ca seamana si cu mami, oricum e o combinatie reusita!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

poze de la munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Oh,ce don'soara dulce ai,Livi!!

Mimu se-odihneste,pentru ca munceste,asudeaza sub limbaIo rad aci si el chiar o munci din greu,iertare
Moaama ce frumos si-a servit Dudu,musafirii!! Mai,eu cu praji nu am incercat,in schimb am incercat cu farfuria cu pizza,castronul cu mancarica si a mers,nu a varsat nimic

Cu parcarile si condusul nu ma bag-sunt as in materie si fac totul-din simtiri-observati modestia,da?!E pasiunea mea!Cu parcarea laterala..nu stiu,nu tin de nicio regula-tre sa o bag si gataExersati,exersati,exersati.Condusul e floare la ureche,pe langa mamiceala

Io fac galerie pt.CM-ul Mihaelei-sa nu mai apara..cel putin 9-10-11 luni,de-acum incolo

Nico,aia sa fie problema;da-o-ncolo de linie

cudut tititza pada

Mai ce dulcica e Alexia cu coditele alea Ete si tatelu' ce harnicel e!!

Vad meteo si revin

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Livy ce frumoasa e Iris!!! O mica printesa!
Nicol, frumoase pozele de la munte. Si ce de zapada! Oricum sper sa nu mai avem parte de ea, deja mi s=a acrit de mizeria de la noi.
Discutati despre chinezariile copiilor, Diana vb destul de bine, nu prea are cuvinte- cheie. Singurele faze "tari" sunt ca in loc de "B" zice "V", "F" e "P"". Si cel mai frumos cand vine cineva si zice: "Ieteee a BELIT xxx". Sau cand o intrebi cum o cheama zice Guia si lumea nu prea intelege. In rest, deja pune intrebari si face fraze, in vara cred ca ne zapaceste de cap.
Si cateva poze, din decembrie - Ariel recunosti costumatia?
http://community.webshots.com/album/576269656VpvfcV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Hai mah, multumesc pentru complimente !!!!! Toata-s o mandrie.

Va pup

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Hai ca eu am conspectat ce trebuie sa pun in bagajul de spital, ca am uitat...

Acum ma duc sa calc ceva, ca maine mergem la gradi, gata cu statul acasa...Maine vreau sa ma duc si la dr mea, sa vedem ce face Luca...Si vreau sa fac si niste cumparaturi...Sa vad ce-o iesi...

Vad ca vorbeati de parcarea laterala: nici nu incerc asa ceva in alta parte decat la serviciu, si acolo de cele mai multe ori e paznicul care imi spune cat pot s adau in fata/spate..Ideea e ca nu aproximez inca bine spatiul pe care il am si intotdeauna mi se pare ca n-am loc..

Acum plec, gata...

Valentina cu Matei si 36+ cu Luca; DPN: 7.02.2010

Mergi la inceput