"Puiuti de Randunici 2008!!(353)"
Raspunsuri - Pagina 7
nicol_conte spune:
Livy ce frumusete aveti voi acolo 
- dar sa stii ca este a lui tati toata! Imi place poza
asta mult..
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
natynic spune:
Ba, ia uite Nicol aici cat de mult are din mami. Oricum, are niste ooochi
-Sebul e mare norocos
Nicoleta, m-a luat cu ameteala schema ta, e f utila numai ca mi se pare ca depinde f mult de cat de lung e spatiul liber dintre masini si de marimea masinii. Eu cum am zis invatasem schema asta pe masina instructorului care era o Dacie combi, luuunga; am trecut apoi la Matiz si zau ca nu mai era deloc acelasi lucru. Oricum, si eu sunt inca o catastrofa la parcarea laterala, culmea e ca imi iese mai bine pe lateral stanga; chestia e ca eu daca n-am un hectar de spatiu oricum ma duc mai incolo, nu stiu, vad eu, nu ma chinui in spatiu mic nici moarta...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
nicol_conte spune:
Da....se pare ca seamana si cu mami, oricum e o combinatie reusita!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
zozela spune:
Oh,ce don'soara dulce ai,Livi!!

Mimu se-odihneste,pentru ca munceste,asudeaza sub limba
Io rad aci si el chiar o munci din greu,iertare![]()
Moaama ce frumos si-a servit Dudu,musafirii!!
Mai,eu cu praji nu am incercat,in schimb am incercat cu farfuria cu pizza,castronul cu mancarica si a mers,nu a varsat nimic
Cu parcarile si condusul nu ma bag-sunt as in materie si fac totul-din simtiri-observati modestia,da?!
E pasiunea mea!
Cu parcarea laterala..nu stiu,nu tin de nicio regula-tre sa o bag si gata
Exersati,exersati,exersati.Condusul e floare la ureche,pe langa mamiceala![]()
Io fac galerie pt.CM-ul Mihaelei-sa nu mai apara..cel putin 9-10-11 luni,de-acum incolo
Nico,aia sa fie problema;da-o-ncolo de linie
cudut tititza pada
Mai ce dulcica e Alexia cu coditele alea
Ete si tatelu' ce harnicel e!!
![]()
Vad meteo si revin![]()
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
cleme spune:
Livy ce frumoasa e Iris!!! O mica printesa!
Nicol, frumoase pozele de la munte. Si ce de zapada! Oricum sper sa nu mai avem parte de ea, deja mi s=a acrit de mizeria de la noi.
Discutati despre chinezariile copiilor, Diana vb destul de bine, nu prea are cuvinte- cheie. Singurele faze "tari" sunt ca in loc de "B" zice "V", "F" e "P"". Si cel mai frumos cand vine cineva si zice: "Ieteee a BELIT xxx". Sau cand o intrebi cum o cheama zice Guia si lumea nu prea intelege. In rest, deja pune intrebari si face fraze, in vara cred ca ne zapaceste de cap.
Si cateva poze, din decembrie - Ariel recunosti costumatia?![]()
http://community.webshots.com/album/576269656VpvfcV
lyvy spune:
Hai mah, multumesc pentru complimente !!!!! Toata-s o mandrie.

Va pup
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
VALENTINA C spune:
Hai ca eu am conspectat ce trebuie sa pun in bagajul de spital, ca am uitat...![]()
Acum ma duc sa calc ceva, ca maine mergem la gradi, gata cu statul acasa...Maine vreau sa ma duc si la dr mea, sa vedem ce face Luca...Si vreau sa fac si niste cumparaturi...Sa vad ce-o iesi...
Vad ca vorbeati de parcarea laterala: nici nu incerc asa ceva in alta parte decat la serviciu, si acolo de cele mai multe ori e paznicul care imi spune cat pot s adau in fata/spate..Ideea e ca nu aproximez inca bine spatiul pe care il am si intotdeauna mi se pare ca n-am loc..![]()
Acum plec, gata...
Valentina cu
Matei si
36+ cu Luca; DPN: 7.02.2010