"Puiuti de Randunici 2008!!(353)"
Raspunsuri - Pagina 5
zozela spune:
Hop si eu la spartul targului
Doamne ce va mai distrarati
Cred ca suntem experte deja in limbi straine![]()
Mi-a crescut inima-n piept,citind cuvintele despre Mihai
luv u!!
Mimo nu pingea!
Si eu tot pe Baia Mare,pariez!!
Nicol si tu-popandau ma?!
Lasa ma ca se fac ei mari![]()
butu cine batea ieri,aleile parcului?!
Tot pe ceata..Au dreptate fetele cu umezeala asta,dar bestia mea e de nestapanit
Mihu,frumoasa tare,gradina luminata-sunt sigura ca Andra a fost fascinata!!
Cu cine seamana?! Hmm..combinatie de combinatie-praz bobinat americanizat!!
Hai mai Olgaaa..Crede-ma ca daca ar fi stat altfel situatia-si nu la partea materiala ma refer-ci la putin ajutor,sa mai fi iesit si eu din casa,macar la o inghetata,daca nu la plimbari mai lungi
Asa..sunt secata,retardata,obosita si speriata-nu mai vreau!
Numa' Domnu' stie ce mi-o fi scris!
livy duamna draga,sa folosesti cu placere masinuta cea noua!
Ce frumos povestesti tu de la Reve!!
Oficial,nu-i nimeni
!!![]()
Nicoletoo esti grozaavaaa!! Sa vezi ce ma mai rad eu cu barna aia!!
Hai,spune-mi in secret,cand tre sa-ti vie?!Hai ca-ti spun si io![]()
Claudelu'!
Misha,fetele au zis cam tot ce era de zis..Trebuie sa experimentam-e ciuadata rau,varsta asta
Oaaaauuu!!! Sophie muica,sa nu-ti fie cu deochii!!

Fetitza dulce si desteapta,ce e ea!!
Si-ar merita apelativul-Sofia bucuria(inspirat de la galagia Sabinei)!!Shalap Nila!!
Simo,"bina-albina??","anusi-manusi?","bebetel-barbatel?"![]()
Maaai-o sa fie biinee!!O sa nasti usor,usor si o sa ai un bebelush sanatos tuuun!!

Stati asa ca ma intorc!Nemiscate,da?!![]()
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
zozela spune:
Iertati greshalele,nu ma mai apuc de editari![]()

Aaaa..Simooo-acum vazui!!
Hai ca am ghicit juma'!!
Olgutzika spune:
Dormit-am si eu cu Sophie, ce bine poate sa fie!!!
Mimo, Naty, nu mai varsa/sparge de ceva vreme...A varsat un iaurt de baut in mijlocul covorului, de atunci s-a lecuit, si inainte cu mult de asta, a impins cu laptop-ul meu, un pahar ( d-ala mare, cum era unul gol in filmuletul de azi ), care praf s-a facut, cu zgomot si mii de cioburi, de am stat cu frica in san doua saptamani ca mi-a scapat vreunul neaspirat. De atunci, nu a spart/varsat nimic. Am si un simt al preventiei si al reactiei destul de bun
, pe care ma bazez mult
. In general, i-am cam lasat la indemana destule ( mai putin chestiile periculoase sau mici-a se vedea aventura cu cheita de la fermoar ), nu prea ii mai prezinta interes acum decat sertarele, dulapurile, locuri noi pentru ea prin casa.
Nico, asta cu parcarea nu o stiu decat la "feeling" asa. Dar hai sa iti spun cum am facut eu, la inceputuri: pana am invatat sa parchez, ma duceam in locurile unde stiam sigur ca gasesc loc de parcat unde pot sa execut linistita chiar si o suta de manevre, la nevoie, fara sa deranjez/incurc pe nimeni. Si pe parcurs am invatat, incercand si facand, desi urasc parcarea laterala de mor! Aia ori imi iese din prima, ori din vreo 7 manevre.
M-ati omorat cu ghicitorile, nu nimerisem niciuna
. Draguta ideea Mishei, sa vedeti mai incolo cum o sa fie de comic, acum e doar dictionar chinezo-roman, mai incolo va fi teroare pentru burtile noastre
de ras. Apropos, Mimo, de dilema Sofiei cu zapada: povestea nu mai este a Albei-CA-Zapada, de cand stie de zapada, este Alba-CU-Zapada
. Sof a vorbit devreme, stalcit, normal, iar si eu si soacra-mea am tot repetat ce spunea ea, dar corect. In scurt timp corecta cuvintele, spre nefericirea lui Radu, care si acum e nostalgic dupa majoritatea stalcelilor ei. La un cuvant nu putem renunta: "pidula"=prajitura, prajitura va ramane forever PIDULA!
Zici ca sunt nevorbita, am scris iar o tona, si mai aveam de spus, dar nu mai stiu ce 
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
Olgutzika spune:
Zoze, asta simti acum. O sa vezi ca dupa ce vei incepe serviciul, si o sa ai ceva vreme departe de Mihai, o sa te mai linistesti cu tracasarea si o sa ti-o doresti
. Serios vorbesc, e bun si serviciul la ceva, eu am mai zis ca sunt o mama mai buna pentru Sof de cand ma duc la munci. Mai vorbim prin martie ![]()
.
Nicol, eu m-as vaccina. Mai ales daca as avea munca ta!
Livi, sa stapanesti sanatoasa masinuta! Eu zic ca Miha e gravi
.
Mai aveam, imi mai aduc aminte 
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
zozela spune:
Of mai Olga..in principiu asa ar trebui sa fie,numai ca eu ma intorc la servici si Mihai o sa stea cu socra-mea cel mai probabil,ca mama are alte treburi
In soacra nu prea am incredere,chiar daca o sa prinda doar vreo 2 zile/saptamana
Apoi,din garda vin in..garda acasa. Tare greu o sa-mi fie,caci nici la cresa nu vreau sa-l duc pana in 2011,toamna
Probabil ca greul va fi la inceput totusi,pana imi intru in ritm
Si la o adica,ce m-as face cu 2 copilasi mitei?!
Mi-l doresc pe BB 2,numai ca nu acum.Daca ne-ar ajuta bunul D-zeu sa terminam casa,altfel ar sta lucrurile,alta incredere as avea in soacra-mea,alt curaj sa-l mesteresc pe bebicu'no.2,spatiu sa aduc pe cineva ca ajutor..Asa..n-ai loc sa tragi niciun partz,dar sa mai fim 4+1
Gheu domne',gheu,vorba Sebicului(
)!!
Edit,referitor la soacra
:ea saraca e educata,vorbeste frumos,se poarta frumos cu el..poate putin prea agitata(si si-asa e el agitzel),dar nu asta ar fi problema-problema e ca nu prea vede pericolele
Pe bune!!Avea Mihai 1,4ani si l-am lasat cu ea afara,cat sa urc eu sa-mi iau telefonul.La intoarcere,beietul era cocotat printre fiarele unui utilaj dintr-ala..komatsu,sau cum i-o zice,iar socrela era la vreo 10m,de vorba cu o tanti!Soc!!SOC-uite asa:![]()
!!
Sa va mai zic,mai am..Si cat o bat la cap..si degeaba,cum ramane singura cu el,cum o comite
Odata am lasat-o cu el in parc-prima si ultima data,sper! I-am gasit la lac.Mihai statea cu capul bagat printre tevile de la pod,se uita in jos,fara sa fie tinut..ce sa mai zic(,) ca nici nu se pune aproblema sa-l lase sa faca asa ceva,nici tinut,nici netinut
Eh..bucurosi le-om duce toate,de-o fi bine,de-o fi rau..Hai ca rimeaza![]()

Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
lyvy spune:
bueyyyyyyyy, aici careva ii gravida si nu spune????
Mama, ce m-ati felicitat cu masinutza mea, e asa de harnicutza, spala singurica de cate ori vrea sefa, parca am mai multe vase ca niciodata.of, of, mai, mai...
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Dormit-am si eu cu Sophie, ce bine poate sa fie!!! |
Ce-as mai fi dormit si eu

Dar eu am gatit pt Dudu, am pus coca aia de pizza la crescut, am pus vase-scos vase ca nu se pun singure in masina si la loc 
Mimo, Naty, nu mai varsa/sparge de ceva vreme...A varsat un iaurt de baut in mijlocul covorului, de atunci s-a lecuit, si inainte cu mult de asta, a impins cu laptop-ul meu, un pahar ( d-ala mare, cum era unul gol in filmuletul de azi ), care praf s-a facut, cu zgomot si mii de cioburi, de am stat cu frica in san doua saptamani ca mi-a scapat vreunul neaspirat. De atunci, nu a spart/varsat nimic. Am si un simt al preventiei si al reactiei destul de bun |
Eu am exersat cu Dudu ultima oara cand am avut musafiri (d-astia de-o pruna, de-ai casei
pana in fata omului, unde o arunca victorios direct in poala 
Si bautul de suc direct din pahar, ca oamenii mari, manca-l-ar mama pe el de dac ca jumatate ii curgea pe barba si pe bluza dar era atat de fericit 
In rest, iaurtul pe covor si alte mizerii nu-l deranjeaza deloc, seamana cu ta'su
Nico, asta cu parcarea nu o stiu decat la "feeling" asa. Dar hai sa iti spun cum am facut eu, la inceputuri: pana am invatat sa parchez, ma duceam in locurile unde stiam sigur ca gasesc loc de parcat unde pot sa execut linistita chiar si o suta de manevre, la nevoie, fara sa deranjez/incurc pe nimeni. Si pe parcurs am invatat, incercand si facand, desi urasc parcarea laterala de mor! Aia ori imi iese din prima, ori din vreo 7 manevre. |
Exact asa parchez si eu, de-acum chiar cred cu tarie ca asta e metoda ca la carte

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
mimonix spune:
Uitasem, noroc cu Zoze
Si noi am fost draga afara si ieri si azi, cu umezeala asa cum era, ca in casa nu poate sta locului nicio secunda ! Ba chiar am avut si un mare succes, am iesit fara carut si tare bine a mai fost ca n-am mai avut grija obectului si copilul a patrulat pe unde a vrut 
Si Olga, pidula mi se pare exceptionala mie, si la propriu si la figurat 
S-a trezit omuletul si striga ca tiganii aia printre blocuri: aaaavablababaaaaaa (sticle goaleeee cumparrr!!!!
)
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mihatp spune:
mimo, nico, zoze, olga ... ce lista am adunat
, vad ca-s motiv de pariu
, dupa starea de spirit as paria si eu pe mine
, da-n rest nimicuta
. in urmatoarea saptamana ori una ori alta, momentul adevarului![]()
va
pe toate
lyvy
, te-am botezat cap trecut, ti-am zis cris, ca ma gandeam si la ea ca a aparut pentru scurt timp
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
lyvy spune:
Miha, ei las ca-i bine si asa, macar te-ai gandit 1 sec si la mine.
M-am apucat de cautat poze sa uploadez si eu, da tare greu merge, si multe poze sunt, da fac o selectie de prin august pana acum.Ma duc
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii