"Puiuti de Randunici 2008!!(353)"
Raspunsuri - Pagina 4
gbutucica spune:
Bravo Nicolet si NAty pt condusul fara greseala.
Nicoleta am vazut mntajul , suuuuuper, 
era sa uit nu pot sa dorm , va mira ?????
lyvy spune:
M-am intors, am dat de-o ceata cacaciosa, de mi-am dat peste cap neuronii pusi in ordine pana la ceata, da am trecut si p;este ea.
Olgutza, tare m-am minunat de Sophie, pai statea randunoiul loanga ea cu laptopul si ea nu avea nici o treaba, pai cand vreau numai sa-l deschid, Iris e calare pe mine si pe laptop, nici o sansa sa fac ceva in preajma ei.E o dragutza!!

Mimo, zau ca si eu vreau aparat din ala de gatit
, si-apoi ce o sa mai fac ???
Intr-adevar e comoara la casa omului masina de spalat vase, nu stiu ce am asteptat atata!!
Eu m-am vaccinat si toata familia mea, si toti din jurul meu, nimeni nika, nici o reactie, Luny, poate nenea ala avea alergie la ou, ca e contraindicat la asemenea alergii, nu sunt eu fan vaccin, nu l-am facut niciodata pe cel de gripa sezoniera, da prea s-a imputit treaba cu AH1N1, si na, l-am facut si eu. Fie ce-o fi, e doar un vaccin si doar sunt facute sa fac bine si nu rau, as mai putea spune mult dar nu ma apuc acuma de polemici.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
nicol_conte spune:
Nici Antonia nu poa' sa doarma, o imbrac si o duc la mama sa schimbe locul , acolo in 5 min e gata.
"u'tzi"= nu stiu
revin ..ca o las si pe Ale la mama
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
natynic spune:
Lyvy, de asta data iti dau dreptate, nu sunt fan vaccinuri insa cu porcina prea s-a imputit treaba si singura solutie pt a stopa propagarea virusului e vaccinarea in masa.
Giani, nici pe departe!
Caciulitza e "capu-sus"
Cuuiii e cu totul altceva...
Am vazut pe Sophie
(aceleasi uimiri...paharul, laptopul, rabdarea la puzzle, ca la noi ar fi zburat demult toate piesele)...Iulia a admirat-o fara sa rasufle, apoi a aplaudat cand a facut puzzle-ul inainte ca Sophie sa se aplaude singura (deci din proprie initiativa
), a repetat la greu dupa ea-deci e instructiva
iar dupa filmuletul de la baie a concluzionat: "Fofi, Fofi...tititza...baie, baie!"
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Nicoleta spune:
Naty, al meu nu de-aia a zis ca nu accepta nimic, el vroia sa ma faca sa conduc!! Renuntase intr-o vreme sa ma bata la cap, dar daca a vazut ca-mi convine, a facut si el pe sefu cu mine
. a mers!
Mie imi ieseau parcarile asa, schematic! Dar am uitat pasii!!
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Naty, copiii? Sau pantofii? |

Cred ca Misha are o idee buna, sa le facem dictionar...mai ales ca dupa cum se vede cuvintele mai si coincid (Misha, si la noi capacul= papacu)
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
nicol_conte spune:
am ramas singuri
"cuuii"= jucarii?
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Edit: nu m-as fi gandit la struguri
Simo o sa fie bine! 
Simo27 spune:
Butucico,simo 30
,hai sa te
ca ma facusi mult mai tanara decat sunt
!
bina-este albina,anusi-ai ghicit
-manusi iar bebetel -robotel
!
Grea limba bebeliceasca
!
Cat despre vaccin ,noi nu facem!
Naty,cuiul
?ca asa ii zice Sam la cui
.stiu,e prea usor sa fie asta....alte idei la ora asta nu am
!
ma pun si eu langa somnoriciul meu
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
Simo27 spune:
aoleu,am uitat sa zic ce m-a dixtrat Matei cu mopul,de departe e cel mai harnic baietel de pe crenguta
!
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"