Fulgusori de nov-dec 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Clara, vorba lui Dienutze, starea de spirit e cea mai importanta pt alaptat!!!stiu ca e greu sa fii calma si senina in situatia ta..dar asta ar favoriza sigur in mod pozitiv alaptatul!
Apropo, cum a decurs vizita socrilor?ceva discutii productive?

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ofetita - la multi ani!

chiar, fetele din Iasi, pe unde umblati? mihamora, lalu, strumfy

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

salutare fetelor!

am inceput sa-mi caut si eu costumatie pt botez, evident ca n-am gasit nimic pe placul si forma actuala...mai incerc si azi in unirii

dienutze, hotelul sir de la pod colentina ar fi o varianta, daca tot stai in zona

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ziua ,mamici dragi !!
Revin si eu dupa cateva zile de absenta motivata ..sambata am avut botezul la "praslea",ieri musafiri toata ziulica si program de refacere ....David a fost foarte cuminte ,nu a plans decat putin spre sfarsit slujbei (avea crampe ,nu facuse kk de joi dimineata),la restaurant a fost linistit ,a zambit la toata lumea ,a pozat,a dansat ..toti au zis ca e tare cuminte si s-au mirat ca nu e deranjat de zgomot..deci e bun de dus la chefuri..
Invitatii s-au simtit super bine ,noi la fel si ne-am bucurat ca totul a fost k..O sa pun pozici ,cand mi le trimite prietenul care ne-a pozat ( ca eu nu prea am avut timp de asa ceva)...

De dimineata tot citesc ce ati scris ,acu sa vad daca am retinut ceva...

Lumi noua nu ne-a recomandat FE,deci nu am luat nimik...ati avut ceva probleme sau de ce v-a dat fe?! Stiu ca Simina a avut probleme cu Maya la inceput..

CRLP imi pare rau ca lucrurile nu par a se indrepta ; iti doresc putere sa rezisti ,de dragul lui Matei , si cand va fi momentul sa iei decizia potrivita pt binele tau si al lui...in alta ordine de idei ,stresul si oboseala sunt,din punctul meu de vedere, cei mai mari inamici ai alaptatului( ai productiei de lapte)...

Lavi,imi pare rau ca ai probleme cu sanul;exact asa a patit prietena mea si punandu-l la san pe pitic s-a remediat situatia....multa sanatate iti doresc!!

DANKUTZA noi am folosit NAN ,dar nu prea ne-am inteles cu el ,din motive de constipatie...

SHTEPHY sa-ti traiasca puitutii..sunt deosebiti..amandoi...Shtephy-ita e de toata coma!!!

Dymomo urata experienta ati avut..va doresc sa treaca toate problemele cat mai repede !! Multa putere iti doresc si la Danut !!

ANDRE tare faza cu pasaportul!! ;ma bucur ca "italienii" si-au rasfatat compatrioata; interesant cum te schimba un copil ...

Cred ca s-au mai spus multe ,dar atat imi amintesc...am si o stare mai aiurea ...mi-au venit "uratii" si e si vremea de cacao la cluj...

aaa...am uitat sa va mai zic ca am mai crescut ; avem 5 kg si 60 cm (ne-am lungit 11cm)..eu sunt multumita ,suntem in grafic !! noi nu suntem niste " zdraveni" , deci bb ne seamana ...e numai bine!!!

va si poate mai revin ...ma duc sa ma joc cu piticul meu ,care acum sta cuminte in patutul lui si asculta "soricelul" cum canta si il mai acompaniaza din cand in cand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna... dupa amiaza

am gasit acest link cu "indicatii pretioase" pentru botez.... sa rad... sa plang, nici nu stiu. Toate ca toate, dar pe mine punctul 10 m-a spart . Iar despre ce se pune in baia copilului... ma intreb daca mai are loc si copilul daca iti pui mintea la toate alea... (apropos si de oul de care vorbeati )

Plec sa pap ca pana acuma am umblat creanga la carciuma sa batem palma pentru petrecere si revin

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

ANDRE cand ma hotarasc pt bebe trebuie sa merg sa imi fac analize (cea pt rubeola ca imi iesise incerta si daca e la fel trebuie sa imi fac vaccin) iar apoi trebuie sa merg la hematolog la Bucuresti. Offf...e grele...

Lidia

Lidiutza vaccinul pt rubeola se numeste Rudivax. Dupa ce il faci, nu trebuie sa ramai gravida 3 luni. Apoi, la treaba! Mai bine faci vaccinul si scapi de grija. Eu nu l-am facut si nici imunitate la rubela nu aveam. Am stat toate sarcina cu frica, mai ales ca lucrez cu copii. Pentru a doua sarcina, sigur o sa fac vaccinul ca sa scap de grija. Iti doresc multa bafta!

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank"> Cezarica face baitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Laura maine m-as apuca de bb2 daca nu ar fi fost cezariana. Poze vor fi, dar nu sa va fac in ciuda, ci ca sa pot spune ca sunt cu toti cei dragi.

Chiar, fetele, cum le curatati mainile bebeilor? Oare merg servetelele umede daca isi baga manutele in gura? Chiara e dementiala la foame, mereu zic ca o filmez. Isi baga manutele in gura, urla de foame, dar nu am spatiu pt bibe. Cu o mana o tin pe ea, cu cealalta biberonul, asa ca nu am cu ce sa ii mai scot manutele. Ea urla tot mai tare, eu ma topesc de ras si uite asa pana ii scoate cineva manutele din gura.

Chiara Ada, vita mia

Mai, mai, eu am impresia ca vorbesti despre Cezarica si despre mine. Si la noi, e o adevarata lupta sa ii scot manutele din gurita. Ea ar vrea ca in gurita sa fie si bibe si cele 2 manute. Am dezvoltat o tehnica! Ii tin bibe cu varful nasului, pana reusesc sa ii scot manutele din gurita. Dupa ce apuca bibe, e mai bine, dar tot trebuie cumva sa ii tin manutele cu vreo 2 degete mai libere.
Parerea mea este sa nu folosesti servetele umede pt manute. Ea isi baga manutele in gura si o data cu ele cine stie ce substante. Nu sunt bune, nici pt fundulet, d'apai pt manute. MAi bine foloseste un tifon inmuiat in apa calda.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank"> Cezarica face baitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

monis ..fain link-ul !! subscriu si eu la cele zise de tine ,referitor la baita de dupa..unde sa pui atatea chestii ,d'le?! ..eu m-am rezumat la petale de flori si apa sfintita ( de asta mi-am adus eu aminte , de cand am fost eu nasa)...am uitat de bani...deci ,va fi curat si frumos ,dar nu bogat ..mai ,nu stiu cum se va descurca atunci cu fetele....sper sa il ajute capsorul ( cel de sus )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

inca o intrbare...

fetelor care dau copiilor LP, cum faceti cu biberoanele si cu ce ramane?
adica, facun biberon plin, 110 ml( ei mananca acum cam 100-110 ca regula).. se apuca mucosii de mancat, dar uneori, pt ca Eva e haplea si se ineaca pe parcurs si pt ca lui Dragos ii curge pe langa gurita destul de muklt si trebuie sters ...se intrerupe procesul
acum, in functie de cat au mancat, mai iau sau nu biberonul dupa ce sunt stersi la gurita..
stiu ca la LP se arunca ce ramane in bibe, dar de cele mai multe ori, dupa ce au luat o pauza de genul asta , la 15, 30 si uneori chiar la o ora cer mancare... alt biberon...
voi cum procedati , daca este cazul..
cat timp lasati LP in bibe?

Dragos si Eva _30.11.2009

eu stiu ca maxim 1 ora de cand ai facut laptele...atentie!!!
Unii medici nu recomanda ca laptele sa stea mai mult de 45 de minute!!!
Plus ca pe cutiile de LP scrie ca sa arunci restul, imediat depa folosire

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutzaMAi bine foloseste un tifon inmuiat in apa calda.
Sunt de acord cu tine, dar afara nu am tifon. Off off Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput