Fulgusori de nov-dec 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Gabitza,mie nu mi se pare ca laptele praf miroase urat....

Noi folosim tot Nan1,din cate stiam, laptele trebuie consumat in maximum 60 minute de la preparare. Si a mea refuza cateodata sa pape tot din sticluta si,dupa o ora,plange de foame. II mai fac o sticluta si gata!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

raportez noapte alba
Matei aplans toata noaptea, a stat tot timpul la san, a fost f agitat, dat din manute, din picioruse, vomat, iar supt, iar tipat, iar dat din manute si picioruse
i-am dat la un moment dat LP SI AM REUSIT SA-L PACALESC VREO 2 ORE DUPA CARE AM RELUAT SHOW-UL
DUPA INCA 2 ORE DE STAT LA SAN, I-AM FACUT SI NISTE CEAI SI A MAI DORMIT PUTIN

acum la 9 ne-am trezit am stat la san cam 1 ora dupa care cu greu am adormit...sa vedem cat ne tine
acum ma simt ca un zombi

mi-e teama ca nu-l voi putea alapta cum trebuie, nu se satura sau nu-i place alaptele lui mami

iau in continuoare galafor si beau ceai, dar rezultatul nu e incurajator
nu as vrea sa-i mai dau LP, cel putin pana la vreo 3 luni, mi-ar placea sa-l alaptez exclusiv la san pt. imunizare

fetele care dau completare cum procedati?
dati o masa san una compltare?
sau
dati san cat doreste si apoi mai dati si LP pana se satura BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Ba uite ca eu am auzit tampenia :). Cred ca noi toate eram spalate pe cap/par cu ou (ca d-aia ai tu mama acum parul frumos:D)si ca sapun se folosea d-ala de barbierit tubular, BIC, parca:D
Si ne ungeau cu ulei de floarea soarelui fiert si racit.

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Camy , succes la dr. Pt hemoroid incearca baia cu infuzie de marar. 15 minute. Face minuni. Eu am facut 3 seri la rand si am scapat.
Shtephy eu eram curioasa daca voi ati auzit de baie cu ou(adica sa-l dai pe bb cu ou). Ca eu nu am mai auzit asemenea tampenie. Deci nu-s eu aia nebuna.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Cand kk sta prea mult sau prea putin in intestin, am inteles ca e verde. Problema e ca Matei nu a facut pana acum deloc verde, era mustar, regulamentar si a facut o zi si cu mucus. EL facea la cateva ore, 4-5 pe zi , deci nu era nici contipat si as zice ca nici diareic.
Acum vad ca e iar spre mustar. Mie medicul ala de garda mi-a spus ca e diaree cand au vazut pampersul sau poate fi semn de enterocoilita.

Citat:

Si eu stiu ca e ok kk verde, si la Chiara e verde, iar medicul mi-a spus ca e verde pt ca sta si 2 zile constipatat si se schimba culoarea in verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

crlp eu pe danut il pun la san la fiecare masa. Dupa ce papa san pana ii goleste pe amandoi daca nu adoarme si e tot agitat sau continua sa planga ii dau biberonul. Nu ii dau doar biberon la nici o masa. Ce ramane in biberon arunc. Doar daca sa zicem ca am facut un bibe cu 120 de ml si el papa doar 20-30 de ml mai las biberonul 30 de minute si dupa aia la cos.
Noi suntem mai bine(desi ieri nu a dormit deloc si a fost toata ziua agitat dar tinand cont ca de la fenobarbital a dormit 30 de ore mi se pare normal). KK nu a mai facut deloc de sambata dimineata. Am fost din nou la spital pt externare si dl prof ma luat iar cu antibioticul. I-am zis ca a facut doua doze si mi-a recomandat sa ii mai dau inca 4 zile. I-am spus in fata ca nu sunt deacord(m-a sustinut si soacra)... si a ras. Am convenit sa il lasam asa si dc se repeta episodul de diaree renegociem antibioticul. A insistat sa ii sau in continuare smecta(un plic pe zi) dar tinand cont ca de mai bine de 48 de ore nu a facut KK zic si la asta pas. mai vedem dupa ce vad primul kk in pampers si in functie de consistenta lui ma hotarasc.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

neatza fetelor

gabitza si Nan 1 miroase groaznic...nu stiu cum miroase preNan-ul dar probabil mai rau de atat nu se poate....m-a intrebat odata sotul daca l-am gustat , i-am zis ca nu am curaj la cat de urat miroase

si in legatura cu lapticul din biberon , nu stiu daca e chiar grav dar eu ii mai dau si peste o jumatate de ora tot din cel din care a papat anterior (de obicei mananca o jumatate de bibe, o ridic sa scoata aerul, mai sta ea putin si apoi papa iar)

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Ba uite ca eu am auzit tampenia :). Cred ca noi toate eram spalate pe cap/par cu ou (ca d-aia ai tu mama acum parul frumos:D)si ca sapun se folosea d-ala de barbierit tubular, BIC, parca:D
Si ne ungeau cu ulei de floarea soarelui fiert si racit.

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Camy , succes la dr. Pt hemoroid incearca baia cu infuzie de marar. 15 minute. Face minuni. Eu am facut 3 seri la rand si am scapat.
Shtephy eu eram curioasa daca voi ati auzit de baie cu ou(adica sa-l dai pe bb cu ou). Ca eu nu am mai auzit asemenea tampenie. Deci nu-s eu aia nebuna.

Daaa si eu m-am mai spalat pe cap cu galbenus de ou, ma clateam cu musetel(cand aveam eu timp liber, acu' iok) dar sa-l dai pe bb pe corp cu ou... asta achiar nu am auzit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata, dragi mamicute!

raspund si eu in functie de pb cu care m-am lovit la mom respectiv:
- kk verde mi-a facut 2 zile la rand, dar inainte de a pleca la spital mi-am amintit! ca mancasem spanac. Cum nu am mai mancat si-a revenit copilul! asta e cea mai de dorit situatie...

- Carla, si a mea bombonica urla de foame la inceput, de fapt vreo 2 saptamani am completat vreo 30 de ml de LP pe zi. Apoi am inceput sa produc lapte regulamentar. Nu te speria, sunt mamici care au alaptat exclusiv si dupa 2 luni. Daca doarme 2 ore dupa ce ai dat completare, e clar, dupa mine, e de la fomita.
Nu doar pastilele si ceaiul conteaza pt laptic, ci si odihna si hrana. Devii o mamica ZEN si ai sa vezi ce bebe zambaret vei avea! (ignora negativistul din zona)Pup mamica si piticul!

Apropos de laptic...cred ca am fost si eu la un pas de a da completare, sper sa imi fi revenit.
Am inceput sa organizam ceva pt botezul de pe 6 febr.
Eu vroiam la Hard Rock Cafe din herastrau, au meniuri americane, mi se par f faine si atmosfera ok. Intr-adevar, ce au in meniu e putin cam antiregim de orice fel .
Bineinteles ca sotul nu a vrut sa auda!
Si da-i cu conversatii inutile... Dupa cautari pe net dupa restaurante ... traditionale, am ajuns sa arvunim restaurantul cel mai apropiat de noi, e in parcul tei, e frumusel, si macar nu avem meniu traditional, e o compilatie.
Am vorbit si la bisericuta, cu 50 de ron avans. Oricum, a fost stresant. Sper sa iasa bine. Se pare ca va trebui sa caut 2 camere de hotel pt provincie.

Bebelusa mea cred ca m-a simtit ca sunt tensionata si sambata ne-a oferit program de urlete pana la 3 noaptea! A adormit cu ochisorii rosii de plans Ieri a supt la maxim o ora, m-a terminat!
Aveam sanii moi, nu stiu ce sugea, cred ca mai mult sa se linisteasca. Am bagat la greu ceai si granule de lactatie si azi noaptea am si dormit ceva. Sper sa ne revenim.

Concluzia mea: cat mai ZEN posibil! (trebuie pus R de la marca inregistrata, stiu )

Azi intru in sifonier sa vad daca am ceva de imbracat, daca nu, sper sa profit de reducerile astea.

Deviez putin: spunea Ramonika, daca nu ma insel, de magazinele Fox. Si eu am ajuns la ei, marfa super ok si preturi buuune!!! Pt bebe, caci nu am apucat sa ma uit si pt adult.

Am batut campii cu gratie
Pup mamicutele si bebelusii!

Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

multam de raspunsuri...

si eu tin acum laptele preparat in bibe maxim 30-40 min, daca cere dupa o ora e biberon nou...
pana acum cateva zile daca avea pauza mai mare de 15 min ii faceam altul...
nu am vazut pe cutie scris cat se pastreaza... ma uit mai bune daca nu caut pe site sau intreb

Dragos si Eva _30.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

salut

Eu am o stare nonzen absolut nemotivata... dar trece

Pentru fetele din Iasi: s-a adus iar infacol in farmacia sensiblu de la gara( tot 21 lei)

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput