Fulgusori de nov-dec 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
'neata fetele
azi sunt matinala rau...am trezit-o si pe mama....ma epilez ( ca sa nu ma duc la dr nepregatita....apoi un dus ceva...papica...merg sa-mi cumpar cercei, bratara, lantic de pe la Meli Melo, ceva care sa se potriveasca cu rochia mea naspa pe care am gasit-o...apoi la dr......
Ne auzim mai tz....
O saptamana frumoasa!
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitza35/gabitza35.jpg)
gabitza35 spune:
inca o intrbare...
fetelor care dau copiilor LP, cum faceti cu biberoanele si cu ce ramane?
adica, facun biberon plin, 110 ml( ei mananca acum cam 100-110 ca regula).. se apuca mucosii de mancat, dar uneori, pt ca Eva e haplea si se ineaca pe parcurs si pt ca lui Dragos ii curge pe langa gurita destul de muklt si trebuie sters ...se intrerupe procesul
acum, in functie de cat au mancat, mai iau sau nu biberonul dupa ce sunt stersi la gurita..
stiu ca la LP se arunca ce ramane in bibe, dar de cele mai multe ori, dupa ce au luat o pauza de genul asta , la 15, 30 si uneori chiar la o ora cer mancare... alt biberon...
voi cum procedati , daca este cazul..
cat timp lasati LP in bibe?
Dragos si
Eva _30.11.2009
![](images/user_woman.png)
laviniablaga spune:
fetele, neatza! raportez raresh cuminte peste noapte...
sanul meu e mai bine, desi inca mai am noduli, dar nu mai dor asa tare...ma tot mulg si ma dau cu crema...dar azi ma duc la medic! pup
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
laviniablaga spune:
foto
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simina_kin/simina_kin.jpg)
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 neata fetelor.... simina , poti sa-mi spui care au fost simptomele pe care le-a avut Maya cand v-ati internat cu enterocolita? stiu ca ai povestit mai demult, dar se pare ca nu am retinut ![]() ![]() Eva face in continuare kk verde... e verde inchis Ieri se tot framanta si scremea si mi-a fost mila sa o las sa se chinuie pana face singura ( avea deja o zi si jumatate de la ultimul scaun) si i-am bagat o bucatica f mica de supozitor ( cam o optime, chiar mai putin)... in secunda urmatoare l-a scos afara dar a venit si kk... si surpriza ... nu era tare, nu avea tendinta de constipare .. era doar verde ... spre final din ce in ce mai moale. oare a devenit foarte lenesa/comoda si sa nu mai vrea sa faca singura sau e posibil sa se fi scremut din alte cauze , sa nu fi vrut kk atunci ? doctorita la telefon a zis ca kk verde nu e o problema, ca probabil sta mai mult nefacuta si asta e motivul... dar si dragos face in general doar un scaun pe zi si nu e verde deloc... cred ca iau una bucata copil plus una bucata scutec verde si ma prezint la pediatru... nu as vrea sa devin mama paranoica, copilul e ok, mananca, rade, doarme..etc aaaa, ica o chestie o intrebare pt mamicile care dau copiilor lapte praf NAN 1 : si asta miroase asa groaznic ca PREnanul? ca nu stiu cum il beau bietii copii la cum miroase.. ![]() ![]() ![]() |
Eu stiu ca-i ok verde
![](chatterbox.gif)
Maya a facut primul kk pe la ora 9 si am vazut in textura scutecului o culoare cam caramizie da am zis ca o fi de la ceai (atunci era pentru prima data cand bause ceiut........si facea kk de 5-6 ori/zi
![](icon_smile_big.gif)
Era atunci si mai "molesita" si dormea non-stop dar asta putea fi si din cauza anemiei , iar eu nu am gasit un motiv de ingrijorare in asta zicandu-mi ca-i bebe de 2 sapt si are nevoie de somn
Dupa ce am terminat trat si ne-a pus si transfuzia de sg si-a revenit..nu a mai dormit asa mult si s-a si inviorat
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/floricik/floricik.jpg)
floricik spune:
citat din mesajul lui laviniablaga fetele, neatza! raportez raresh cuminte peste noapte... sanul meu e mai bine, desi inca mai am noduli, dar nu mai dor asa tare...ma tot mulg si ma dau cu crema...dar azi ma duc la medic! pup Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor! MINUNEA NOASTRA ![]() NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT |
Ma bucur ca esti mai bine. Trebuie muls bine sanul in continuare. Bafta la dr.
![](pupic.gif)
Floricik mami de
![](bebic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/floricik/floricik.jpg)
floricik spune:
Camy , succes la dr. Pt hemoroid incearca baia cu infuzie de marar. 15 minute. Face minuni. Eu am facut 3 seri la rand si am scapat.
Shtephy eu eram curioasa daca voi ati auzit de baie cu ou(adica sa-l dai pe bb cu ou). Ca eu nu am mai auzit asemenea tampenie. Deci nu-s eu aia nebuna.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui gabitza35 inca o intrbare...fetelor care dau copiilor LP, cum faceti cu biberoanele si cu ce ramane?adica, facun biberon plin, 110 ml( ei mananca acum cam 100-110 ca regula).. se apuca mucosii de mancat, dar uneori, pt ca Eva e haplea si se ineaca pe parcurs si pt ca lui Dragos ii curge pe langa gurita destul de muklt si trebuie sters ...se intrerupe procesulacum, in functie de cat au mancat, mai iau sau nu biberonul dupa ce sunt stersi la gurita..stiu ca la LP se arunca ce ramane in bibe, dar de cele mai multe ori, dupa ce au luat o pauza de genul asta , la 15, 30 si uneori chiar la o ora cer mancare... alt biberon...voi cum procedati , daca este cazul..cat timp lasati LP in bibe? ![]() ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simina_kin/simina_kin.jpg)
simina_kin spune:
citat din mesajul lui gabitza35 inca o intrbare... fetelor care dau copiilor LP, cum faceti cu biberoanele si cu ce ramane? adica, facun biberon plin, 110 ml( ei mananca acum cam 100-110 ca regula).. se apuca mucosii de mancat, dar uneori, pt ca Eva e haplea si se ineaca pe parcurs si pt ca lui Dragos ii curge pe langa gurita destul de muklt si trebuie sters ...se intrerupe procesul acum, in functie de cat au mancat, mai iau sau nu biberonul dupa ce sunt stersi la gurita.. stiu ca la LP se arunca ce ramane in bibe, dar de cele mai multe ori, dupa ce au luat o pauza de genul asta , la 15, 30 si uneori chiar la o ora cer mancare... alt biberon... voi cum procedati , daca este cazul.. cat timp lasati LP in bibe? ![]() ![]() ![]() |
Eu o pun pe perna mea, culcata(la cap bag un prosop sul sa stea mai ridicata), cu capul intr-o parte si servetel la gura, cat curge aia este, nu o intrerup.Daca face ea pauza si nu mai vrea o ridic pe umar, ragaie si reluam activitatea
![](icon_smile_big.gif)
Daca nu mai vrea sa bea GATA al arunc
Am inteles ca LP este bun doar 30-40 min de la preparare
Cred ca toate marcile de LP miros ...eu sunt la a 5-a marca
![](icon_smile_big.gif)
Faza tare a fost la Budimex ca am mirosit laptele (pentru prima data
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!