Fulgusori de nov-dec 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
Andrecluj spune:
Laura maine m-as apuca de bb2 daca nu ar fi fost cezariana. Poze vor fi, dar nu sa va fac in ciuda, ci ca sa pot spune ca sunt cu toti cei dragi. Chiar, fetele, cum le curatati mainile bebeilor? Oare merg servetelele umede daca isi baga manutele in gura? Chiara e dementiala la foame, mereu zic ca o filmez. Isi baga manutele in gura, urla de foame, dar nu am spatiu pt bibe. Cu o mana o tin pe ea, cu cealalta biberonul, asa ca nu am cu ce sa ii mai scot manutele. Ea urla tot mai tare, eu ma topesc de ras si uite asa pana ii scoate cineva manutele din gura. Chiara Ada, vita mia
Lidia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Ti-as spune ca merita orice, dar sunt vorbe. Iti doresc sa intelegi acest "merita" intr-o zi, iar noi sa fim majoretele tale atunci. Chiara Ada, vita mia |
ANDRE incerc sa ma concentrez pe acest ”merita orice” . Numai o femeie care si-a primejduit viata intelege.
shtephy spune:
Eu manutele lui bebe le spal cu apa de cate ori il spal la fundulet ,acum cam de 4-5 ori.Folosesc si serv umede daca nu suntem acasa si se joaca cineva cu manutele lui.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
floricik spune:
toate fetele .
Andre , Chiara seamana cu fata mea. Si Ema e la fel. Nu-i place sa stea mami la calculator, vrea numai plimbata, sa-i cant, sa-i vorbesc. Sunt rupta de spate. Ma bucur ca italienii sunt topiti dupa micuta.
Simina , frumoasa poza.
Lidia bafta multa la analize. Daca ai nevoie de ajutor cu hematologul, sa-mi spui.
Simonette ma bucur ca sunteti bine.
Am vazut ca ati scris de 'sfaturile' binevoitorilor. Azi am patit-o si eu. Si ma oftic ca din cauza asta m-am certat si cu sotul...pana la urma a ajuns si el la concluzia mea.
A reusit sa ma enerveze o cucoana ('prietena' socrului) care a sunat ca vine in seara asta sa faca baie copilului ca d'aia nu doarme(in ultimele nopti a dormit ff bine).Asa...si imi spune ca ea stie cum se face o baie, se clateste copilul cu musetel, se da cu ou, se pune pe ea o ...( nu am inteles cuvantul), si se infasa.Dar numai ou de tara si musetel cules, nu de la plafar. Da...deci o sa merg sa culeg musetel, sa caut ou de tara si sa fac din fi-mea omleta. Apoi m-a intrebat cum masor temperatura apei, i-am zis ca avem termometru de baie si ea imi zice " cotul meu e termometru". Am zis ca mor de nervi. M-am saturat de sfaturi din astea de kk. Asa cum am stiut sa-l fac pe bebe, sa-l port in burtica 9 luni, sa-l nasc, asa stiu si sa-l ingrijesc. Vor unii sa faca experimente pe copilul meu. Ufff Daca am o problema imi intreb prietenele care au la randul lor copii...nu pe tanti expirata.
Ma scuzati...mi-am varsat naduful.
PS Nu a mai venit sa faca baie. Cred ca s-a ofuscat. Iuhuuuu
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
Lidia74 spune:
citat din mesajul lui floricik bafta multa la analize. Daca ai nevoie de ajutor cu hematologul, sa-mi spui. |
Sar'na...O sa iti trimit PM Floricik.
Asa...si imi spune ca ea stie cum se face o baie, se clateste copilul cu musetel, se da cu ou, se pune pe ea o ...( nu am inteles cuvantul), si se infasa.Dar numai ou de tara si musetel cules, nu de la plafar. Da...deci o sa merg sa culeg musetel, sa caut ou de tara si sa fac din fi-mea omleta. |
coquelicot spune:
DANKUTZA , tu vorbeai de Topfer, ca te-ar interesa daca ar fi mai ieftin. Fetele de la dovlecei spun ca cumpara o cutie de lapte cu 57 lei. Tu ziceai de 80 Ron, daca imi amintesc bine. Cica iti poti face un card de reducere de 25% special valabil in farmaciile dona ca sa il cumperi la pretul asta.
Si mai spuneau ca se pot comanda produsele lor din Austria, cu preturi nu atat de nesimtite.
Poate, te ajuta info
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
shtephy spune:
Floricik cred ca cocoana aia e cea mai cea ,eu una n-am auzit niciodata de baie cu ou.
Ma bucur ca ai reusit sa-i tii piept.
_
Poze cu Strumfici
_
shtephy spune:
Coque cum e astazi Mateiut?
_
Poze cu Strumfici
_
coquelicot spune:
Stephy, , multumim pentru grija.
Din pacate Smecta nu pare sa aiba efect, are tot kk verde. Maine merg sa ii fac coprocultura. Chestia este ca alte simptome nu are: nu febra, varsaturi. A avut o singura data kk cu mucus, dar acum nu. SI nici nu face mult mai des, ci ca de obicei, in medie de 4-5 ori pe zi. Are pofta de mancare, e vioi. Mi se pare un pic mai irascibil si doarme mai mult, asta e singura schimbare...
Cu servetele umede ma gandeam si eu sa ii sterg manuntele, dar cine stie ce balarii baga in gura. Caci si Matei isi baga mainile pana in gat si le suge cu nesat iar daca ii bagi suzeta in gura, zici ca nu a supt in viata lui.
citat din mesajul lui shtephy Coque cum e astazi Mateiut? _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009) Poze cu Strumfici _ |
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
gabitza35 spune:
neata fetelor....
simina , poti sa-mi spui care au fost simptomele pe care le-a avut Maya cand v-ati internat cu enterocolita? stiu ca ai povestit mai demult, dar se pare ca nu am retinut
Eva face in continuare kk verde... e verde inchis
Ieri se tot framanta si scremea si mi-a fost mila sa o las sa se chinuie pana face singura ( avea deja o zi si jumatate de la ultimul scaun) si i-am bagat o bucatica f mica de supozitor ( cam o optime, chiar mai putin)... in secunda urmatoare l-a scos afara dar a venit si kk... si surpriza ... nu era tare, nu avea tendinta de constipare .. era doar verde ... spre final din ce in ce mai moale.
oare a devenit foarte lenesa/comoda si sa nu mai vrea sa faca singura sau e posibil sa se fi scremut din alte cauze , sa nu fi vrut kk atunci ?
doctorita la telefon a zis ca kk verde nu e o problema, ca probabil sta mai mult nefacuta si asta e motivul... dar si dragos face in general doar un scaun pe zi si nu e verde deloc...
cred ca iau una bucata copil plus una bucata scutec verde si ma prezint la pediatru... nu as vrea sa devin mama paranoica, copilul e ok, mananca, rade, doarme..etc
aaaa, ica o chestie
o intrebare pt mamicile care dau copiilor lapte praf NAN 1 : si asta miroase asa groaznic ca PREnanul? ca nu stiu cum il beau bietii copii la cum miroase..
Dragos si Eva _30.11.2009