Fulgusori de nov-dec 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
simonette spune:
Sper ca nu incepeti sa aruncati cu ce apucati......va rooog!
La noi e asa cum spunea Mony....m-a acaparat bebelusul! As sta tot timpul numai cu el in brate sau pe piept sau oricum numai sa fiu acolo langa el!
Azi insa mi s-a facut dor de voi tare si vroiam sa va spun ca suntem bine, cu colicii de rigoare dar nu foarte mari! Ne iubim nespus si facem nani impreuna........stiu, nu e bine, dar nu mai pot fara el!
Nu mai stiu cine intreba.....si Nicolas s-a cojit rau in primele 2 saptamani dupa nastere! El a avut pielea f uscata si arata ca o reptila pe burtica pe spate, maini si picioare.....acum a trecut!
Cu papik acum stam bine dar pana acum vreo 2 zile sugea haotic, aproape mai mereu la san! Asta ii dadea dureri de burtica dar n-aveam ce face!
Agreeaza suzeta!!! Si eu agreez faptulfiindca ceilalti doi n-au vrut-o si sunt parti negative.....
Cam atat.....fug sa spal tzatzele ca se trezeste!
Va
Si Crissa
de Luca Anthony , de Yannis-Cristian si de
Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Lidia74 spune:
MONIS...I'm fine love....Lucrez la orice (acum imi fac manichiura dupa baie) numai la bebe nu.
SIMONETTE...welcome back. Ma intreb oare ce neajunsuri au fost pt ca baietilor nu le-a placut suzi (suzeta adica)?
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5Andre - toata lumea isi aminteste de tine si te asteptam inapoi activa, sa ne povestesti de voi si de cum va merge . Faza cu pasaportul a fost mortala |
Lidia74 spune:
ANDRE ce povestesti tu acolo...Cum poate schimba oamenii un copil ...Si tati deja il vrea pe urmatorul
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui Lidia74 ANDRE ce povestesti tu acolo...Cum poate schimba oamenii un copil ...Si tati deja il vrea pe urmatorulLidia |
BoboMom spune:
Multumim pentru comentariile la poze
Monis, stiu ca asa e acolo, din pacate. Eu ma multumesc ca aici macar cu asta nu trebuie sa-mi bat capul si pot merge pe mana doctorului. Adevarul e ca ne place de el si credem ca face treaba buna. Sper sa nu gresim. Stiu ca si acolo sunt doctori foarte buni, in care poti avea incredere.
Andre
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
Lidia74 spune:
ANDRE cand ma hotarasc pt bebe trebuie sa merg sa imi fac analize (cea pt rubeola ca imi iesise incerta si daca e la fel trebuie sa imi fac vaccin) iar apoi trebuie sa merg la hematolog la Bucuresti. Offf...e grele...
laurairina13 spune:
Lidia,pai fa intai analizele...sa fie facute, si pe urma te hotarasti tu in privinta lui bebe! Eu doar citind-o pe Andre imi vine sa mai fac un bebe, la cata fericire debordeaza ea!!
Andre tare ma bucur sa aud ca neamurile de parte italieneasca s-au dovedit a fi niste pisici blande din zmeii ce anuntai tu ca o sa vina Si abia astept sa vad pozici cu familia intregita la Italica, cu terasa aia care da la mare si la munte...Sa ne faci in ciuda
Si Simonette ne-a vizitat vad, in sfarsit vesti bune si de la ea...deci..toate bune, pot sa ma duc sa ma culc linistitaaa!
Crissa
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS
rechinas in pozici
simina_kin spune:
Buna seara fetele
Ne-au scos poza aia de la maternitate si ne-au inlocuit-o si pe ce-a de sus...baremi suntem si noi mai cochete www.desprecopii.com
urgent
Am si eu o rugaminte : spuneti-mi si mie ce-mi trebuie pentru botez, ce trebuie sa cumpar, ce trebuie sa fac....si pentru a 2-a zi la baita.........pt ca innafara de haine pt noi si dar pt nasi, chiar nu stiu nimic
fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui Lidia74 ANDRE cand ma hotarasc pt bebe trebuie sa merg sa imi fac analize (cea pt rubeola ca imi iesise incerta si daca e la fel trebuie sa imi fac vaccin) iar apoi trebuie sa merg la hematolog la Bucuresti. Offf...e grele...Lidia |