Fulgusori de nov-dec 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

help!

fetelor, am o mare problema! la sanul drept am doi noduli extrem de durerosi....am crezut initial ca e plin sanul si m-am muls cu pompa electrica dar nu am scos aproape deloc lapte...am intrebat o asistenta de la maternitate si a zis ca nu e nimic grav si sa pun comprese si sa fac masaj...nu imi trece durerea cu nimic, nici cu comprese nici cu masaj...ce ma fac???????????????

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

E ceva f frecvent. S-a infundat un canal/doua, de obicei trece fara prea mari interventii in maxim o zi. Masajul e dureros pana se elibereaza iar canalul, ca sa nu te doara cel mai bine e sa-l faci sub dus cu apa cat poti suporta de fierbinte si apoi sa te mulgi. Pune-l pe Rares cat poti de des la sanul cu nodul, se descurca el sa desfunde canalele. O sa treaca, ai sa vezi!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

multumesc!simt ca turbez de durere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Tot imi aduc aminte asa cu bucatica... Smaranditza, ai reusit pana la urma sa-l convingi pe Timi sa suga? Am uitat ieri sa-ti spun, dar eu am patit-o cu cei mari, odata cu fiecare, vreo 8 ore n-au vrut sa suga nici batuti, apoi a urmat un puse de crestere cu supt tot la 1-2 ore de m-au innebunit!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Simina,noi incepem cu Fe de astazi.

Tocmai ne-am intors de la plimbare si cumparaturi,si Annabelle sta singura si `vorbeste` cu Mutulica,de pe peretele de langa patut...sa vedem cat dureaza pana se enerveaza ca nu-i raspunde.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Lavi, ia un paracetamol daca te doare asa tare!

Filmulete

Mergi la inceput

Fetelor,cum si cu ce ati spalat jucariile de plus,plastic sau de orice fel or mai fi?

Am un carusel cu jucarii de plus,pe care l-as da la `ros`....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

help!

fetelor, am o mare problema! la sanul drept am doi noduli extrem de durerosi....am crezut initial ca e plin sanul si m-am muls cu pompa electrica dar nu am scos aproape deloc lapte...am intrebat o asistenta de la maternitate si a zis ca nu e nimic grav si sa pun comprese si sa fac masaj...nu imi trece durerea cu nimic, nici cu comprese nici cu masaj...ce ma fac???????????????

Lavinia GRIJA MARE! Ti s-au infundat canalele si poti face mastita.
Mulge-te sub dusul fierbinte ,pune-l pe Rares mai intai la sanul acesta .El are putere sa desfunde canalul dar e mai bine sa fie flamand ,nu sa fi papat deja din sanul celalalt.
Cand nu mulgi si nu suge nici Rares ,poti pune comprese reci.
Si Floricik a patit asa si a reusit sa ii vina de hac nodulului asa ca nu te panica,ok?Va fi bine dar sa ai rabdare sa mulgi cat mai mult si desigur sa suga bb cat mai mult de acolo. si bafta

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Fetelor,cum si cu ce ati spalat jucariile de plus,plastic sau de orice fel or mai fi?

Am un carusel cu jucarii de plus,pe care l-as da la `ros`....

Eu jucariile noi le sterg cu o carpa cu spirt .Pe masura ce se tavalesc /murdaresc le bag la masina sau le sterg tot asa cu o carpa umezita cu spirt daca nu pot fi introduse in apa.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Shtephy,ms mult. Cu spirt la voi sterge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Nu, Diana, nu am reusit sa-l conving .
Mi-a fost foarte greu ieri, pentru ca sotul a fost plecat toata ziua, nu am avut nici un ajutor, nici nu m-am putut odihni deloc, au mai aparut si problemele cu sangele...incat incepusem sa ma gandesc la bagajul de spital. Cand l-am vazut cum urla de se invineteste si nu vrea sa manance (dupa ce toata ziua a fost cumplit de marait si agitat), am cedat dupa cateva minute: am luat pompa, m-am muls, si i-am dat sa manance. A uscat sticla
A avut si el mofturi...la care eu de obicei le rezist, dar ieri chiar nu m-au mai tinut balamalele (adica nervii)
La urmatoarea masa si-a revenit, si acum e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Buna seara

Ce fac fetele? Slaba miscarea... ce e cu voi? V-au acaparat bebelusii ?

Andre - toata lumea isi aminteste de tine si te asteptam inapoi activa, sa ne povestesti de voi si de cum va merge . Faza cu pasaportul a fost mortala

Simina - tare faza cu vedetele, dar ai dreptate cu poza aia... ai rezolvat ceva cu adminul?

Lidia - tu ce faci? cum esti? la ce mai lucrezi?

Dymomo - cum se simte Danut? tu ce faci? sper ca esti mai bine decat ieri si ca maine vei fi mai bine ca azi . Scrie-ne orice si mai ales despre soacra.
Eu am invatat "hard way" ca ultimul om cu care poti discuta despre o socra aiurea este copilul ei - hard way in sensul ca am pierdut un om f drag mie acum multi ani din cauza ca am tinut mortis sa-i demonstrez ce aiurea era ma-sa; cand am reusit, m-a parasit ... ale tineretii valuri

Smaranditza - si voi? voi cum sunteti? Toate bune azi?

Camy - bafta cu unghia aia, sa rezolvi usor

coquelicot - sa-ti traiasca puiul, sa fie sanatos si sa creasca mare! uf, sper sa rezolvati cu smecta si sa nu iasa nika la analiza. Zici ca inafara de kk verzuliu si fontanela usor deprimata, nu mai aveti nici un alt semn?

Chiar asa, cu ce stergeti voi mainile bebelacilor? SI cat de des (nu ma refer la stersul dupa ce trec musafiri sau cazuri de astea)? Ca strangea si inainte scame intre degete, dar acum de cand isi baga pumnii in gura, strange absolut tot... il sterg si in 1-2 ore e la loc

LA MULTI ANI! Crissa - nu mai treci pe la noi sa ne spui cum sunteti?

Shtephy - mie intepaturile mi se par nimic, chiar nu am nici o apasare, pot sa-i fac si eu vaccinul. Oricum, intepatura o uita f repede... norocul lor

Broscuta - pe unde te pitesti? Ce faceti voi?

LauraG - am admirat puiul mic si frumos in poze . Sa stii ca si noi am merge pe mana doctorilor daca am trai intr-o tara normala, dar stii cum e in Romania... ai vazut ce zic si fetele, aici esti intrebat ce schema vrei sa-i faci copilului . Noroc cu internetul

Gabitza - si eu sper ca la Eva sunt doar mucisori aiurea, poate de la plans sau ceva si nu de la raceala

Ramonika - si eu ma gandesc adesea ca intr-un fel am avut noroc ca a trebuit sa stau singura cu copilul, ca pana si mama, care e o tipa super-super, a avut intrebari din seria "dar oare se satura? dar nu i-ar trebui o caciulita? dar putin ceai nu ar fi bine sa-i dai?" si toate din cele mai bune intentii, dar destul cat sa-mi creeze stari... nonZen . Iar soacra-mea, care nu indrazneste sa aiba sfaturi , de cate ori vine, ma plictiseste nemaipomenit cu amintiri de cand erau copiii ei mici (altfel fiind super femeia, dar nah... )

Crlp - Iulian s-a cojit integral din varful capului pana in calcaie... tot-tot (inclusiv pleoape) si dupa ce s-a dus pielea aia de la inceput, doar ocazional. Stai linistita ca e normal, uneori la sarcinile la termen si mai ales la cele peste 40 sapt.

Lavi - vad ca ti-au scris fetele metode... ce ai facut, cum stai cu sanul?
Si mie mi s-a nazarit intr-o noapte ca as avea asa ceva... tre sa ma controlez mai des...

Lumi - eu am primit o multime de jucarii, carusele etc de la prietene si am bagat totul la masina (am descompus tot ce puteam), iar partile de plastic, sterse bine cu spirt, cum zice si Shtephy

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

Mergi la inceput