Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *44*
Raspunsuri - Pagina 7
diana_n spune:
Buna fetelor,
Ce subiect am prins
Parintii si socrii mei sunt la varsta buniciei, 3 din ei s-au prezentat imediat drept bunicul/bunica, doar socrul meu ii zicea lui Peter "baiatul lui tata". Pana intr-un an a devenit bunicul si gata.
Hepilica bine ai venit !
Speranta sa-ti traiasca copiii si sa ai putere sa le faci fata ![]()
Nicholas a avut bronsita si otita, maine e ultima zi de antibiotic. A slabit, a dus greu bolile, acum e iarasi vesel. Primul a racit cel mare, apoi Nicholas, sotul, eu ultima. Cand si-a revenit Nicholas cat de cat si avea energie m-am imbolnavit eu si mi-a fost foarte greu pentru ca nu mi-am permis sa fiu bolnava. Am functionat pe adrenalina, acum sunt bine, doar consum cutii de servetele.
Nu va spun cum chiuia acum 3 zile la urechea mea care deja era in stare sa auda pasarea-n zbor si ce ecou avea, mama-mama... ![]()
L-am testat si nu are gripa noua.
vik-cj spune:
Buna dimineata fetelor!
Mada...nu mai fi suparata..asa sunt toate mamele...superprotectoare. Si parintii mei locuiesc aproape de noi dar eu am stabilit niste reguli clare cu maica-mea si stie ca la mine in casa daca vine e musafir...nu are ce sa imi deschida dulapuri sau sa spele vase..vine sa isi vada nepoata si ...atit. Si e ok asa...a fost vexata la inceput dar acum s-a obisnuit!
Hepilica, Speranta...bine ati venit! Ce fetite frumoase am vazut 

Dana...curaj si inspiratie sa poti fi alaturi de prietena ta!
Asa Elle, Meli...mergeti la chef si in club
...varsta dom'le ce sa mai zic...![]()
Eu sunt happy ca a mea mamarutza a scapat de bubitele de pe fata...dupa ce am testat tot ce stiam pe fata ei am spalat-o zi de zi cu musetel si am facut-o de vreo 4 zile cu Atoderm de la Bioderma....si au disparut ca prin farmec!
Va doresc o duminica faina
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
madalina84 spune:
Neatza va ofer o 

DIANA imi pare rau ca ati fost bolnavi toti,acum se intelege lipsa ta de pe forum,sper ca sunteti bine cu toti
MARY,mie daca mi-ar fi facut asa eu sigur o trimiteam acasa.Eu cand vin de undeva ii zice:uite a venit doamna mata
.E si ea constienta ca eu sunt mama si chiar vrea sa il invete asta doar a mea e frica asta cum ca i-ar zice ei mama.Sa nu va mai spun cat am suferit eu cand era baiatul mic si ii zambea doar ei,imi vene sa ma dau cu
.AAA sa-ti fie de bine iesirea,bravo voua
Vad ca si-a strans hainele,eu nu o sa ma rog de ea sa stea,ca sa inteleaga ca nu sunt obligata sa accept orice doar ca-mi sta cu baiatul.Imi schimb programul si gata,ma culc la 10 si nu la 3,imi mut laptopul in camera si o sa ma descurc eu cumva.La baita presupun ca o sa vina sa-i faca ea ca eu deocamdata nu pot
.Off ca am o stare,dar m-am saturat sa ma tot sacrific eu ca sa fie bine
Dorm mamicile de dovlecei???
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
madalina84 spune:
VIK_CJ si la mine ar fi stat la fel situatia daca eram cu barbat dar fiind singura asta e.De ex nu m-ar deranja sa-i zica lui tata,tati sau tata caci tatal lui nu exista dar in cazul in care ar fi existat normal ca nu mi-ar fi convenit.In fine asta e strict problema mea interioara,nu stie nimeni din familie de ea
.Ce ma deranjeaza pe mine e treaba cu restul casei,ca eu aveam o rutina inainte in ale curateniei,vreau cat mai mult spatiu si am deja toate hainele sorei mele,acum si cu ale ei e destul de aglomerat.Sa nu va spun ca mie destul de greu situatia in care nu vb cu mine dar daca ea nu tine cont eu de ce as faceo(asa ma incurajez).Hei,hai ca nu e sf lumii
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
lutoniana spune:
Buna dimineata soare
Mai Liliacule ce ti-e cu maimutele astea
....nici eu nu mi-s mai breaza ca eu nu vazusem ca se trage si pe cap smecheria Danei....Eu ce am vazut in magazine e cam www.mothercare.com/Please-Look-After-Me-blankie/dp/B001E02SL4/sr=1-65/qid=1263115631/ref=sr_1_65/277-3862797-7885468?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42874041&mcb=core#productInfo" target="_blank">asa sau www.mothercare.com/Mothercare-Bedtime-bear-blankie-blue/dp/B000WCC6LW/sr=1-180/qid=1263115749/ref=sr_1_180/277-3862797-7885468?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42874041&mcb=core" target="_blank">asa
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
Viky, Diana ce bine ca au trecut problemele mai mici sau mai mari si acum sunteti bine si voioase 
Mada stiu ca e greu dar parerea mea e sa vorbesti cu mama ta ca poate chiar nu stie ce te deranjeaza. E adevarat ca ei traiesc cu impresia ca ne ajuta enorm iar noi suntem total nerecunosctaori dar asa sunt parintii.
Mama dupa ce a stat 1 an la Bucuresti la frate miu cu aia mica a lor a venit acasa si nu se mai oprea din plans ca ei nu i-a multumit nimeni si ca nu i-a apreciat ajutorul. Evident ca nu era asa si ca aia apreciasera DOAR CA nu o spusesera cu voce tare....o lasau asa sa se subinteleaga.
Sunt lucruri foarte marunte care-i fac fericiti pe parintii nostri.
De exemplu cand pleaca intreab-o daca vine la baita...sau ceva care sa arate ca-ti pasa si nu iti e indiferent si ajutorul ei.
Ei traiesc prin nepotei ...adica retraiesc ceea ce au avut si ei in tinerete si avem noi acum de nu ne mai incapem in pene de bucurie si fericire si de la atata entuziasm cred ca mai fac si mici greseli care noua ni se par impardonabile.
E parerea mea 
Hepilica am vazut-o si eu pe Maia.....ioiii cred ca o si piepteni, asa-i ? E o frumusica. Doamne ce copil chelos am 

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
diamar78 spune:
Salutare!
Diana, va diresc multa sanatate. Saracutul Nicholas, cum a facut el si bronsita si otita.
Dana, dar voi aveti totul pregatit pt botez, adica ati rezervat restaurantul. Mi se pare totusi prea devreme pt ea ca sa abordezi problema botezului. Sper sa reusesti sa comunici cat mai bine cu ea.
Eu am fost cu al meu joi la dr pt ca tusea cam de 2 ori pe zi si mi-a spus ca nu are nimic dar vad ca acum tuseste din ce in ce mai des. Alte semne nu are, nu are febra. Acum mai stau pana dupa masa sa vad cat de des mai tuseste si poate trag o fuga pana la spital pt ca dr lui nu vine decat marti si poate e prea mult sa-l las pana atunci. Acum cat a dormit nu l-am mai auzit tusind.
Va las pt ca a inceput sa planga.
Duminica placuta!
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Dana15 spune:
Diamar, zic si eu..daca Matei nu are febra si este vioi, papa bine si pare ok, nu merge cu el la spital..poate va pricopsiti cu ceva mai grav de acolo..cum este si nebunia asta cu gripa noua..nu stiu, ma dau cu parerea, dar tu faci cum crezi ca este mai bine! 
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Fragutza spune:
Diamar, acum cateva saptamai ma speriasem la fel cu Natalia, ca tusea un pic. Pediatrul a vazut-o, a zisca nu are nimic in gat, la plamani si ca e ok. Dc nu e febra sau schimbare in comportament credca e ok.
de Natalia (03.09.09)
moni_iulia spune:
Buna!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 moni_iulia Tudor e un frumos ![]() ..ce freza tare are el acolo ..parca seamana cu Bruce cand era mai mic |
Asa e,doar ca al meu e cam slabanog(la 2 luni avea 5.2kg imbracat usor cu toate ca s-a nascut cu 3.8 asa ca sunt un pic stresata).

Mada,eu cred ca esti putin geloasa

Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze