Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *44*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Diana...multa sanatate si din partea noastra...

Si Luto nu te mai plange de "pletele" lui David ca ma ia plinsul...ca si a mea e cheliuta rau...dar sper sa imi mosteneasca mie pletele si nu lui taica-so ca e jale...eu ii tot promit ca abia astept sa ii pun parul pe moate...numai sa ii crasca odata!!!

La Cluj a venit primvara, e cald si placut si un soare de iti vine sa stai tot afara...asa ca noi va salutam voios si mergem sa ne plimbam minim 2 ore!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Off fetelor daca am sti tot ce e bine pe lumea asta si cum sa facem ar fi asa de usor.Bineneteles ca a plecat si a venit inapoi cu tata si ne-am luat la cearta,ca eu nu fac decat sa-i scot ochii ca spala prea mult,ca il imbraca cu hainele cumparate de ea(sunt exagerat de mari),ca i-am zis ca 4 ani nu s-a rupt mobila,ca ca ca.Si binenteles ca i-am spus si eu ca ea nu stie decat sa se planga,sa ne scoata ochii de tata,ca nu a interesat-o noptile cand eram gravida si plangeam ca ea se inchidea in dormitor si nu vb cu mine,ca am incercat sa-i cumpar toate bunatatile sa aiba etc etc.Mi-a zis ca am criticat-o la voi,ca a vazut ea cand imi spuneati una din voi ca va bucurati ca l-am facut pe tata fericit si ma intrebati cum ma mai inteleg cu ea(probabil a ramas pagina deschisa),ca ma ascund in baie sa vb la tel,ia citit mesajul lui tata din tel in care ii spune sora-mea ca se roaga la d-zeu sa-i din zile ei si sa-i dea lui si tot asa,ceea ce denota ca eu nu pot sa fac nimic fara sa stie ea si tot ea face pe victima.Nu mai stiu cum sa o dau cu ea,ce sa-i fac si cum sa fac,ajung uneori la saturatie si imi vine sa urlu ca eu fara doua picioare,fara barbat nu ma vait cum se vaita ea si ma conformez la viata asta.Nu spun ca nu o iubesc si nu ma doare cand o vad suparata sau ca plange dar de mine pe cine doare???Ea are impresia ca bani trimisi de sora-mea subtituie cumva lucrurile pe care nu le pot face???crede ca mie nu mi-ar place sa-mi tin copilul in brate si sa-i fac baie sau sa-l scot pe zapada afara si sa ma plimb cu el???off ca sunt asa suparata dar nu vreau sa umplu capul cu problemele mele

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Crocodana felicitari mamico! Cred ca esti superfericita ca ti-a spus ama mama.
Hepilica am vazut poze dragute cu Maia.
Madalina84 nu te mai necaji. Parerea mea este ca trebuie sa fii sincera cu mama ta si sa gasesti o formula diplomata de a spune ce te deranjeaza. Din pacate eu te inteleg ca am aceiasi problema cu maica mea care s-a anuntat ca vine maine. Trebuie sa ma inarmez eu cu multa rabdare ca ea saraca face oricum numai ce vrea ea si de obicei sta doar cu bebe in brate toata ziua. In fine eu o sa-i fac pe plac desi ma turbeaza asta cu gandul la copilasul meu care oricum va creste cu mine si va stii cine este mama si cine este bunica. Si a mea mama facea gafa cu hai la mama si am corectat-o de cate ori am avut ocazia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

salutare!

ma bucur ca v-a placut maia mea iubita. multumesc mult.

si da...are frate par...toata lumea se amuza pe seama ei. cand am fost prima oara la pediatru si i-a scos caciulita a inceput sa rada...ha, ha, ha... intre timp usa cabinetului se deschide si apare o alta doctorita (o stiam din maternitate) care vazand-o pe maia a inceput si ea sa rada si m-a intrebat daca o si coafez......
la botez, la fel. cand i-am dat in biserica caciulita jos, au inceput toti invitatii sa rada..., iar cand popa a venit sa-i taie din perisor a zis "hai ca avem de unde".

bine si eu m-am minunat cand am vazut-o, dupa ce am nascut. era bebelul cu cel mai mult par din toata maternitatea. pai daca am si tuns-o pana acum, iar mai nou ii cade...avem probleme d-astea de oameni mari... . acum caut freze . deocamdata ii sta in toate directiile. nu v-ati prins? pt ea era spuma de par...care s-a transformat in fixativ... he, he, he...glumesc.
e o scumpa si o iubesc cu toata fiinta mea. azi m-am imbracat cu o bluza rosie...si a fost atat de incantata...rade, e vesela...a facut niste ochi mari cand m-a vazut...

raluca - da mai a crescut maia. si eu ma minunez. si e tare expresiva. mai pune si tu poze cu natalia. abia astept sa o mai vad, draga de ea. pe aici am vazut numai copii frumosi si haiosi surprinsi in pozitii care mai de care mai originale .

sa stii ca si maia asculta muzica tot timpul de cand s-a nascut. atata vreme cat sta treaza se aude muzica tot timpul in casa. cand era bebel mic ii puneam mozart pt bebe, dar de vreo luna asculta cutiutele muzicale 1 si 2. in atmosfera asta papa, o schimb, plecam in excursie prin casa...
cand o pun in patut sa doarma opresc muzica (combina e la ea in dormitor) si dau drumu la carusel. piticuta s-a obisnuit cu muzica si spun asta pt ca se mai intampla ca in timp ce papa sa se termine cd-ul si sa se faca liniste...atunci pac intervin eu si incep sa fredonez ca sa aiba fata continuitate... . cand se opreste cd-ul si se face liniste se opreste si ea din supt si face niste ochi mari...ca si cum ar spune.."ce-i linistea asta?". s-a intamplat de cateva ori sa se termine cd-ul in timp ce manca si de atunci stiu: chiar inainte de a lua in brate sa papam pun cd-ul de la inceput....doamne, doamne cate artificii.
hai te rog mai pune niste poze cu micuta natalia.

mai fetelor, voi cum spalati biberoanele? va intreb pt ca eu pana acum, dupa fiecare utilizare, le spalam cu PUR si cu peria speciala de biberoane si clateam bine, bine si cu insistenta cu apa calda dupa care le sterilizam. eee, ieri am citit pe cutia biberoanelor de la AVENT "nu folositi detergenti sau substante dezinfectante". voi le spalati doar cu apa?

ceva dulce azi?

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

HEPILICA si eu le spal cu axion,pun apa peste el si apoi torn in biberon,frec cu peria si le clatesc bine,odata pe zi le pun la fiert(recunosc ca se mai intampla si la doua zile).E imposibil ce zic astia,pai altfel cum sa le spalam???

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hepilica, in vremea cand ii dadeam biberon le spalam cu o solutie pt sterilizat de la chicco. Si pareau ok, doar ca avea un miros cam puternic.

N-am mai pus poze noi cu Natalia, uite aici, dar cred ca le-ai vazut. Sunt mai multe albume acolo.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana
Hepilica am vazut-o si eu pe Maia.....ioiii cred ca o si piepteni, asa-i ? E o frumusica. Doamne ce copil chelos am

That makes two of us... Incepand de asta seara Ana banana este Kojak 2. La cat par a avut ea cand s-a nescut, acum nu mai are nimic nimic, patinoar are fata mea in cap! Sper ca pana in martie sa creasca macar sa iaba popa mot sa taie!

Hepilica, ce membru Jackson 5 ai acolo! Meserie! Sa-ti traiasca pletoasa.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Am dat binete, ca tot omul civilizat?
Nu cred...
Ma iertati, doamnelor... Bine v-am gasit!

Mada, tare rau imi pare ca nu te intelegi cu mama, ca te consumi mult tu. Eu iti propun sa incerci maine (sau cand va calmati voi cat de cat) sa ii explici frumos ce si cum, cat poti tu de frumos, ceea ce te deranjeaza. Daca e om de omenie, o sa priceapa. Daca nu, asta este, faci si tu un compromis, mai inchizi un ochi din cand in cand, daca vrei sa te ajute cu Iri. Ma gandesc ca iti este totusi greu sa incerci sa te descurci singura. Las' ca mai creste el Iri si o sa fie altfel, dar acum, la inceput, o sa ai nevoie de mama ta.

In alta ordine de idei, noi am batut azi orice record de plimbare, am plecat la 11 dimineata si se-am intors la 6. Am mancat afara la restaurant (pe rand, bineinteles, dar am mancat - ma bucur din suflet ca am facut-o si pe asta, ca pana acum tot la fastfooduri incercam), ne-am plimbat, ne-am odihnit pe bancuta, am savurat o bere si alune, ce sa mai, ca la picnic m-am simtit! A fost foarte frumoasa ziua de astazi, pana si vremea a tinut cu noi (un soare placut, temperaturi ridicate). Doarme Ana dusa, draga de ea!

Selen multumesc frumos de detaliile cu banca.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

ceva dulce azi?

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Raluca, m-am mai delectat o tura cu frumusetea de Natalix. Este foarte placut sa vezi cum a evoluat, din luna in luna. E tot mai frumoasa.
Si am realziat ca azi am cumparat rochicioara cum aveti si voi, in poza in care o tineau nasii (cred) in brate, aceea cu danteluta roz.

_

Mergi la inceput