Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *44*
Raspunsuri - Pagina 9
NelaM spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
but of course... doua felii din tortul ce l-am facut alaltaieri...Daaaar, de dimineata, pe la 8.
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Clodute spune:
Buna fete dragi,
Va multumesc mult pentru sfaturile legate de baietelul meu cel mare (trezirile lui nocturne repetate) Multumesc Mama_si_pisa concluzia este ca totul se trage de la dinti. Asteptam sa ii treaca...eu mai trag cu el cite un pui de somn la prinz si recuperez pentru noapte... Ne facem noi mari si apoi o sa imi fie dor de momentele astea cind era mic.

Va citesc (alerg dupa voi).
hepilica spune:
raluca - o dulcicaaaaaa!!!!!! imi place de mor natalia ta. iar voi sunteti, cred ca ti-am mai spus, niste frumosi. un cuplu superb. tu mai ales arati intr-un mare fel
. cine e baietelul mic si frumos foc din poze? oaauuu, ce ochi frumosi are. poza "prima zi acasa" e mortala.
am invatat si cum administreaza vigantol. 
chiar ma intrebam cum o fi solutia de sterilizat de la chicco. am vazut la farmacie. e spala bibe cu ea? sau intai spalai bibe si apoi puneai solutia in el...?
lutoniana - daca dulciuri nu vrei, ce vrei sa-ti dea fata? zi-mi si ma execut imediat. 
nela - ce bine ca ati avut o zi relaxanta. ooofff, de cand n-am mai iesit si noi la un restaurant...
.
mi-ai facut pofta de bere
. da' ati stat ceva la aer, nu gluma.
madalina - asa ma gandeam si eu. cum sa nu folosesc detergent sau dezinfectant la spalatul biberoanelor? chiar sunt socata de informatia asta.
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
mgd13 spune:
salutare si de la noi
am promis ca nu mai disparem si iar am facut-o
doar ca din cand in cand am mai intrat si v-am citit
apropo de kg in plus, vergeturi si par care cade, eu le am pe toate
m-am ingrasat in timpul sarcinii 17 kg(enorm) si am dat jos numa' 8 dupa nastere si de atunci nimic. dar cel mai tare ma streseaza vergeturile, ca sunt pe picioare ca un sarpe, pe picioare si nu pe burta, culmea desi am avut o burta imensa. m-am dat cu crema tot timpul cat am fost gravida, dar tot mi-au aparut.
acum folosesc o vrema de la herbagen cu extract de melc desopre care am auzit numai lucruri bune, dar sa vedem
rares drag si bun
4mykids spune:
Salutare fetele,
Mada,tare rau imi pare rau de neintelegerile cu mama ta, eu cred ca o discutie sincera , diplomata si fara nervi poate ajuta, fiecare sa-si spuna ce o deranjeaza
;
Nela, pupam pe micuta Ana, am vazut-o in poze cat de lunguta si frumoasa e;
Iulika, am vazut si pozele cu frumosul Bruce si o masa imbelsugata iar de mami ce sa zic
;
Hepilica, foarte frumusica Maia, iar mami arata super bine ;
Luto
, doar asa ca imi esti draga ;
Am vazut-o si pe finuta Ana ,mami Dana ce mare sa facut printesa si frumoasa foc;
La noi ninsoarea sa transformata intr-o ploiae torentiala, cu un vant puternic si ce ma bucur ca nu trebuie sa ies azi din casa.
Am vazut ca Mihaela are aceeasi problema cu dormitul cu Joshua, off doamne oare o sa doarma vreodata toata noapte, acum nici macar nu mai doarme in patutul ei.Dar mi-am propus ca in seara asta cu plansete sau fara va dormi in patutul ei.
Diana, imi pare rau sa aud ca ati fost bolnaviori , dar ne bucuram ca sunteti bine acum si ne dai vesti despre voi;
Selen, ceva poze noi cu Ebru?
Va pupam cu drag, desi mai aveam ceva de spus dar am uitat
, si ne revedem mai tarziu.
Ellenuta spune:
buna
off .. scrisesem ditai mesajul si l-am pierdut .. m-am intins dupa eva (care se dusese peste anna) si am inchis casuta .. 
nu stiu daca mai am timp sa reiau caci vin finii in vizita .. au fost plecati in vacanta in italia 3 saptamani ..
luci asa e, parintii retraiesc prin nepoti momentele traite cu noi .. si acum se pot bucura mai mult de nepoti dat fiind ca sunt la pensie si au timp la dispozitie ..
mada imi pare rau ca te-ai certat cu mami tau .. eu tin pumnii sa gasiti o cale de mijloc ..
diana imi pare rau ca puiul a fost bolnavior .. sanatate multa va doresc!
hepilica ceva dulce .. hmm .. taman ce am scos din cuptor placintele cu mere si branza .. am facut cu foi de cumparat ..
dana ce iubeste anita oita ..
monica spuneai tu ca mimika zice ca e ok vaccinul anti AH1N1? l-as trimite pe sot sa-si faca ..
off .. merge DC-ul ca naiba ...
dupa ce ca sunt in viteza ..
postez si revin ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 4mykids ...Dar mi-am propus ca in seara asta cu plansete sau fara va dormi in patutul ei. |
succes

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hepilica lutoniana - daca dulciuri nu vrei, ce vrei sa-ti dea fata? zi-mi si ma execut imediat. ![]() |
niste pepenas galben,portocale si kiwi....gata curatate ca tare imi mai plac dar nu vrea nimeni sa mi le curete si mie
(din categoria: inmuiati is posmagii ?)
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
hepilica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
niste pepenas galben,portocale si kiwi....gata curatate ca tare imi mai plac dar nu vrea nimeni sa mi le curete si mie (din categoria: inmuiati is posmagii ?) |
...imi pare rau da' n-avem

h.
minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD.
raluk16 spune:
fete dragi!
Noi suntem bine! A trecut Botezul cu bine. A plans, a vomat, dar culmea ca toate astea nu m-au afectat pe mine cum m-am temut. A fost o zi minunata, am dansat mult cu el in wrap, toata lumea a fost multumita, si noi am fost fericiti ca a trecut ![]()
Revin zilele urmatoare cu povesti si poze, deocamdata nu am deloc pozici.
va pup!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)