Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *44*
Raspunsuri - Pagina 10
mary_07 spune:
Raluk,ma bucur ca n-au fost probleme majore
si ma bucur ca v-ati distrat
.Asteptam cu nerabdare pozele
Dana,imi spui te rog cum ii zice la paturica aia? Sa dau si eu un search pe net poate gasesc
Merci
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hepilica raluca - o dulcicaaaaaa!!!!!! imi place de mor natalia ta. iar voi sunteti, cred ca ti-am mai spus, niste frumosi. un cuplu superb. tu mai ales arati intr-un mare fel am invatat si cum administreaza vigantol. ![]() chiar ma intrebam cum o fi solutia de sterilizat de la chicco. am vazut la farmacie. e spala bibe cu ea? sau intai spalai bibe si apoi puneai solutia in el...? h. minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD. |
Baietelul e Mario, finutzul nostru, are 3 ani jumatate si da, e frumos foc, seamana cu mama lui.
Le spalam cu apa si cu periuta aia de curatat si apoi le puneam in solutie. Vezi ca la supermarket e muult mai ieftina decat in farmacie.
de Natalia (03.09.09)
Fragutza spune:
M-ati convins cu pseudo-oitza aia, ii iu si eu Nataliei. Aici am vazut multe modele la Kiabi, da' ma uitam ca taranu' la ciocolata(Nela
), nu stiam la ce folosesc.
de Natalia (03.09.09)
hepilica spune:
| citat din mesajul lui ralucapaun M-ati convins cu pseudo-oitza aia, ii iu si eu Nataliei. Aici am vazut multe modele la Kiabi, da' ma uitam ca taranu' la ciocolata(Nela ), nu stiam la ce folosesc. de Natalia (03.09.09) |
..mai raluca despre ce oaie
h.
minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD.
Fragutza spune:
Doamna Luto, mai aveti linkurile alea la indemana?
E o mica jucarie din plus care se prelungeste cu o mica batistutza dintr-un material f friendly la pipait.
de Natalia (03.09.09)
liliac1 spune:
Seara buna si de la noi!!
Mada imi pare tare rau ca ai asa probleme dar eu spusesem sa inveti sa treci peste ele cu umor, sa o provoci sa vrea sa te ajute cu placere nu din obligatie. Hai ca esti fata isteata, o sa gasesti tu cea mai buna solutie la un mom dat.
Mai, vad ca se prelungesre episodul "oita". Luto ce simpatice sunt chestiutele alea de mi le-ai prezentat, mamis
dar eu ma feresc sa creez fetishuri pentru copii.
Radulescu nu accepta nimic pe cap'shor...ii mai pune sor'sa coronite cateodata sau atze si el zbiara parca cine stie ce para malaiata i-a cazut
Cand il scot afara, dupa ce ies pe usa ii arunc o caciulita pe cap si trag rapid gluga de la combinezon iar el urlaaaaa de ne stie toata lumea...dar abia astept vremea buna sa il scot cu pleata-n vant
Deci, "oita" nu ne-ar ajuta la nimic, deocamdata.
Luto daca nu se incumeta nimeni la dejghiogat fructele, vin io ca am un antrenament, vai mama-mea. Eu-s pe post de cutit-razatoare pentru de-astea. Ca daca nu le pun la nas raman in fructiera si se scofalcesc. Nu mi-e ciuda decat ca-s bani aruncati aiurea.
iuliko sar'mana de explicatii!!
De-ai sti cat am stat si-am admirat chestia aia luminoasa pe fundal negru...si-am si rasucit monitoru' dar tot nu ma prinsesem.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Buna dimineata soare Mai Liliacule ce ti-e cu maimutele astea Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Io-te-aci niste exemplare!
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Fragutza spune:
Hepilica, ceva de genul www.personalizationmall.com/Personalized-Teddy-Bear-Baby-Blanket-Embroidered-p5368.prod?storeid=1&categoryid=1156&utm_source=linkshare&utm_medium=affiliate&siteID=rLPVMxAFb44-6h8JEss6yFGTOgQkFylt3A" target="_blank"> asta
de Natalia (03.09.09)
hepilica spune:
| citat din mesajul lui ralucapaun Doamna Luto, mai aveti linkurile alea la indemana? E o mica jucarie din plus care se prelungeste cu o mica batistutza dintr-un material f friendly la pipait. de Natalia (03.09.09) |
..mai ralu tu esti o fata desteapta si ai descris foarte explicit oaia asta...dar pe mine nu prea ma duce capu' asta al meu. io trei sa vad...ca n-am imaginatie.
dupa descierea ta..am si eu o oaie d-asta, dar care nu e oaie...e altceva, da' nu stiu ce ... si tot de la kiabi. a primit maia la botez. da' da-mi sa va cu ochii oaia asta ca sa ma conving.
h.
minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD.
hepilica spune:
da, gata le-am vazut. multumesc pt ajutor. are si maia ceva in genul... hai ca fac o poza sa vedeti. deocamdata nu e foarte atrasa de ea pentru ca are culori pale, complementare (foarte frumoase de altfel). dar ati vazut ca puiutii sunt atrasi acum de cuorile primare. dar cred insa ca va fi atrasa de ea in curand. deocamdata i-am agatat-o pe perete langa niste tablouri cu animalute la care se uita in timp ce papa. si intr-adevar e dintr-un material moale si foarte "prietenos" la atingere.
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.