Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *44*
Raspunsuri - Pagina 11
moni_iulia spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 fete dragi!Noi suntem bine! A trecut Botezul cu bine. A plans, a vomat, dar culmea ca toate astea nu m-au afectat pe mine cum m-am temut. A fost o zi minunata, am dansat mult cu el in wrap, toata lumea a fost multumita, si noi am fost fericiti ca a trecut Revin zilele urmatoare cu povesti si poze, deocamdata nu am deloc pozici. va pup! Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Traiasca proaspatul crestin!Asteptam pozicile cu nerabdare.
Noi mai avem de asteptat 2 saptamani pana facem baldabac.
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
hepilica spune:
fetelor, voi ati facut puiutilor vaccinul PREVENAR? este un vaccin pneumoccocic, optional, pt meningita, otita medie, pneumonie si se face bebelusilor incepand cu 2 luni.
eu sunt tentata sa il fac maiei. voi vorbi insa si cu doc cand mergem la vaccinul de 4 luni. nu agreez in mod deosebit ideea vaccinarilor optionale, dar bolile astea chiar mi se par cu o incidenta destul de mare si foarte periculoase.
in alta ordine de idei, am citit astazi despre cerealele topfer pentru bebelusi. sunt preocupata de inceperea diversificarii si chiar imi doresc sa fie totul la momentul potrivit si cat mai bine alese alimentele cu care vom incepe. mi se pare un pas urias in dezvoltarea copilului si nu as vrea sa dau gres. e foarte delicat si cu impact atat pe termen scurt cat si pe termen lung. daca esuez, daca ma pripesc, daca iau o decizie gresita, toate astea se pot repercuta cu efecte regretabile asupra maiei (apetit / toleranta / efecte asupra sistemului digestiv, carente...etc). inca mai prospectez. cert este insa ca se apropie momentul.
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
vik-cj spune:
Fetelor...si hepilica mai ales, fiti atente ca a scos GSK un vaccin antipneumococic mai nou cu mai multe tulpini si un grad de toleranta superior, se numeste Synflorix. Noi il vom face doar la 12 luni (in doua doze, doua rapeluri) ca acum la 4 luni ii fac Rotarix si Infarix-ul penta...destul pentru o imunizare...parerea mea!
De cerealele Topfer si de laptele hipoalergenic de la ei si eu am auzit lucruri bune, ne-am comandat si noi din Austria ca la noi au preturi "nesimtite". Ma gandeam de pe la 5 luni sa incep seara cu 2-3 linguri cereale in laptic...iar ziua cu suc de fructe (mar, morcov) si pulpa mar/morcov...treptat.
Azi e agitata mamarutza mea...asa ca va spun de acum seara faina! Eu ma retrag sa imi adorm puiutza...
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Lullaby_2009 spune:
Buna seara!
Sper ca ati avut un week-end frumos.
Raluk felicitari pentru crestinarea micutului Alex!
Suzetele si biberoanele din plastic le spalam cu sapun si apoi sterizilat. Doar cu apa mi se pare ca nu sunt suficient spalate, iar detergentul de vase nu prea il folosesc la plastic.
Diana sa fie veseli si sanatosi puiutii tai!
Mada nu te mai consuma! Imi pare rau sa citesc ca te necajesti, mama e una singura. Fetele ti-au dat multe sfaturi bune, dar tu o cunosti cel mai bine si ea pe tine. Se va rezolva totul, sunt sigura! Tu esti mamica la randul tau, Iri te va iubi enorm si nimeni nu va putea schimba acest lucru. 
Fetelor ce pofta de iesit mi-ati facut. De fapt aseara am avut o tentativa, dar nu am avut cu cine.
Oricum ma gandeam ca cel mai greu va fi sa stau treaza pana pe la miezul noptii cand incepe distractia in club. 
Mary am reusit si am vazut pozele cu scmpetea ta dulce foc, m-am intors la capitolul unde ai postat linkul dupa ce m-am prins care e parola.
Felicitari pentru distractie!
Revin ... ca multe mai am de spus. ![]()
hepilica spune:
vik-cj - o sa ma interesez si eu de synflorix.
rotarix nu cred ca il vom face.
ref topfer: intr-adevar laptele e bun si foarte bine tolerat. maia il papa de cand s-a nascut si ma bucur ca asa este. nu a fost o alegere a mea pt ca nu stiam nici de aceasta marca si nici ca...nu voi alapta. pur si simplu cu laptele asta au hranit-o in maternitate si cu asta am continuat. ulterior m-am informat de marca asta, am citit mult despre produsele lor. preturile sunt foarte mari. uite, o cutie de lapte este 57 lei. noi avem un card de reducere de 25% special pentru produsele topfer valabil numai in farmaciile dona (un pont dat de dr neonatolog din maternitate)..., dar si asa mi se pare pretul urias.
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
crocodana spune:
raluk felicitari pentru botez!!! ma bucur ca v-ati simtit bine si ca totul a fost perfect!
mada imi pare rau pentru discutiile cu mama ta...in cele din urma cu ceva compromisuri si de o parte si de cealalta sigur se va gasi o solutie!
hepilica noi am facut prevenarul...nu vreau sa deschid o discutie despre ...e decizia fiecarei mama.... intepatura a fost dureroasa dar Ama a fost cuminte si curajoasa....acum la 4 luni a facut si febra...imi pare rau ca nu am stiut de cel nou...
azi mi-a picat routerul asa ca sincer m-am bucurat ca nu ati trecut la cap nou ca nu stiu cand as fi recuperat..mai am oricum destul din urma
Ama nu a facut placintele de 3 zile jumate...si mai astept pana maine dimineata inainte de a-i pune supozitor....gazele le-a eliminat fara durere (medicul mi a zis ca daca se elimina inseamna ca nu-s probleme)...poate e laptele prea gras...
www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/20714/Retete-montignac-Rulada-cu-gem-crema/" target="_blank">ceva bun am facut in seara asta , rulada cu magiun de prune natural si fara zahar si nuci....se gaseste la mega image...a iesit super buna si se face extraordinar de usor! am reusit sa mai dau jos un kg...o victorie mult prea mica...trebuie sa castig razboiul!
o seara buna si va imbratisam cu drag!
ama si mama
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
crocodana spune:
si pentru ca Ama inca doarme am reusit si eu sa actualizez poza de la semnatura!
si ma mai bag si la niste recuperari!
pupam fetele!
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
angelli spune:
Eu revin din nou,Nicholas se trezeste din 2 in 2 ore noaptea, nu mai pot tremur de epuizare poate totusi trebuie sa intrerup alaptatul si sa ii gasesc un lapte hipoalergenic, are niste colici ingrozitori se zbate in bratele mele, kk tot rar face, regurgiteaza masiv.
Seara dupa baie si masaj alaptat la 9,incepe o agitatie si urlete pana la 12 noaptea dupa care drepti din 2 in 2 ore am incercat tot de pe suprafata pamantului ori termin cu alaptatul ori ii dau romergan pt ca la mine trezitul o data pe noapte e exceptia.
Am inceput Debridat de o zi sa vedem...

Dieta mea mancare gatita, foarte rar cioco si un deget de cafea dimineata altfel pic jos.
Pana si vecinul de la et 2 (eu stau la parte il aude urland noaptea, nu mai pooooot)
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
lutoniana spune:
saluti croco felicitari pt kilogram, unu azi unu maine ![]()
Nu cred ca e cazul acum sa te scuzi cu roterul....dupa ce ca ai calculator mic si fasnet
Ama e o bombonica 
helipica mami vorbesti despre diversificare de parca se pregatesc gandacii astia mici sa-si dea vre-un doctorat ceva ![]()
Eu am inteles ca difera doar cateva lucruri ...cum ar fi daca incepem cu fructe sau legume...fulgi si suculete.
Se spune ca ar fi bine intai legumele ca sa primeasca apoi si fructele cele bune si dulci, existand riscul ca daca le inversam sa nu mai vrea legume.
Eu personal la fulgi si cereale nu ma bag din prima.
Am mai invatat ca difera alimentele recomandate de la tara la tara...cum ar fi la Iulika ca se recomanda cartoful ca leguma pentru inceput si am mai citit ca aici la noi in UK e recomandata papaya ca fruct.
Alta regula ar fi ca nu se combina alimentele la inceput pentru a putea observa anumite reactii ale puilor. Dupa ce observam ca doua alimente sunt acceptate cu brio, se pot amesteca intre ele.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009