Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *44*
Raspunsuri - Pagina 12
diamar78 spune:
Angelli, imi pare rau sa aud ca Nicholas este asa sacandalagiu dar eu persona nu-ti recomana nici sa renunti la alaptat si nici sa-i dai romergan.
va las ca trebuie sa spun o poveste
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
lutoniana spune:
Angeli imi pare rau ca esti intr-o asa stare dificila de epuizare. Ai vorbit cu dr ? ti-a dat vre-un sfat ?
Am mai vazut ca unele fete baga laptic praf in completare numai seara ca sa fie hranit pe timp de noapte, oare nu o fi o solutie ?
Ziua papa bine ? se odihneste ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Fragutza spune:
Angelli, incearca sa-i dau un biberon seara, poate dc mananca mai multisor nu se mai trezeste asa des. Stiu ca Uka facea la fel.
de Natalia (03.09.09)
Fragutza spune:
Mai, ma gandesc ce stres ne facem cu diversificarea asta...si-mi povestea o prietena ca-i dadeau parintii cand era mica sarmale in tifon, le storceau si ea sugea tifonul ala.![]()
de Natalia (03.09.09)
angelli spune:
ziua doarme relativ bine daca ne plimbam, papa numai de la un san,
, nu mai stiu ce sa fac cu el, pediatra mi-a recomandat romergan sa ii regleze somnul, numai cateva zile,dar nu i-am dat e exagerata solutia dar nu mai stiu ce sa fac, adoarme pe la 12 noaptea, treaz de 6 ore si nu adoarme de buna voie tot dupa o serie de urlete, epuizat.Bibe i-am dat aseara, a papat intr-adevar dar s-a trezit dupa 3 ore din nou.
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
Fragutza spune:
Angelli, am inteles ca unii copii au o preferinta pt un san. Si zic ca 3 ore e ok, eu tot la fel, la 2-3 ore ma trezesc sa-i dau sa pape.
de Natalia (03.09.09)
delia79 spune:
Buna seara fete dragi,
Eu ca de obicei apuc sa scriu rar, dar va citesc cu drag printre picaturi.
Vroiam sa va spun ca noi am facut vaccinul pt A1H1 influenza, deoarece , spre deosebire de alte virusuri, acesta ataca in special persoanele tinere, iar copii sub 6 luni se incadreaza la categoria 1 de risc. Acum fiecare face cum crede ca e mai bine pt familia lui
.
Luto, mi-a ramas in minte intrebarea ta : how much is enough? referitor la jucarii & co. Sunt de acord cu tine ca mai multe jucarii/ gadgeturi nu inseamna mai multa dragoste/dezvoltare mai armonioasa. Insa, tu ai un copil caruia ii poti face oarecum un program, deci un copil cumintel
. Eu cand aud fraze de genul ''ma duc sa alaptez, dupa care pun copilul la culcare si ne vedem dupa...'', nu ma pot abtine sa nu zambesc amar. La noi nu se poate face program, iar soimita mea nu doarme ziua mai mult de 15-20 min legat. Ce vreau sa spun de fapt, este ca orice jucarie/gadget care o tine ocupata cateva min mi se pare mana cereasca si renunt la orice placere personala ca sa pot cumpara anumite jucarii, tocmai ca sa-mi pot trage sufletul un pic. La noi ''programul'' est urmatorul: trezirea la 7 a.m. sau mai devreme, iar pana la 8-9 seara cand cade lata de oboseala (si atunci ajunge si tati acasa) se intampla 5-6 alaptari, pus/luat din gym, leagan, patut, canapea de n ori,baita, purtat/dansat/leganat in brate cel putin 3 ore pe zi, urlat isteric cel putin 2 ore pe zi. De scos afara nu prea imi iese pt ca ori e f frig (-20gr) si vant, ori ninge si e zapada de jumate de metru, so....mai mult prin casa ne facem veacul. Astept cu mult interes orice semn ca i-ar fi somn (cascat, frecat pe la ochi, intors capul spre intuneric etc), dar se intampla rar sa depistez asa ceva si sa o pot culca. In concluzie, astept cu nerabdare primavara si incerc sa raman optimista si intreaga la minte.
In alta ordine de idei imi place tare mult de voi si chiar daca ajung rar sa scriu, sunt cu gandul la voi tot timpul, sunteti singura mea sursa de a ''vorbi'' cu persoane mature pe timpul zilei, asa ca va imbratisez si va trimit un buchet mare de flori
.
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
Fragutza spune:
Delia, draga mea, hai sa ne luam de mana. Si eu astept primavara ca pe pinea calda!
de Natalia (03.09.09)
NelaM spune:
Buna dimineata!
Delia,
imi pare rau ca Soimita nu prea doarme ziua. Noaptea cum doarme? Si Ana sta destul de mult treaza ziua, dar macar bine ca nu plange. Si noi iesim mult afara, e drept.
Azi ploua...ne-am trezit la 6, se vede treaba ca a agitat-o tunsul aseara (am fcaut=o cheliuta, fac poze sa vedeti ce dulce e tunsa la cheliuta, imi vine sa o mananc).
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Lullaby_2009 spune:
Croco felicitari pentru MA-MA. Astept si eu cu nerabdare momentul.
Ce scumpa este Ama. 
Angelli imi pare rau ca va este atat de greu. E dificil tare atunci cand esti epuizat. Sper sa fie noptile mai linistite si sa poti alapta in continuare!
Delia asa este, ma bucur din doua motive cand descopar ceva care-i trezeste interesul: timp pentru mine (adica spalat vase, dus, mancare etc.) si bebe e fericit.
In brate nu mai e tot timpul incantat, poate si pentru ca a mai crescut si nu mai pot sa-l plimb atat de mult, imi amortesc mainile, ma doare spatele, mai schimb pozitia. Iar cand adoarme ziua sunt asa fericita, dar ma bucur in liniste pentru ca imi este teama sa nu-l rezesc si de cele mai multe ori stau si-l veghez. La noi din pacate seara este mai greu, plangem atat de tare, azi am incercat hota la max si a functionat in combinatie cu leganat si cantat. Greu tare sa-ti vezi puiul ca plange asa.