Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *44*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1
Danuta ca mi-am amintit...maimutica aia crem e...oita??? am si eu un stres la ora asta tarzie-n noapte

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

mai sa stii ca si eu m-am gandit ca aduce mai degraba a maimutica/soricel decat a oita, dar de'..am lasat-o asa! parca o vad pe Ana peste cativa ani ca ne zice ca habar nu avem de animale

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Liliacule uite oita Anei
va pup! sa aveti o noapte buna!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mda, as fi putut jura cu mana pe suflet ca e maimutica
Deci, o vizita la oftalmolog ar fi potrivita pentru mine...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit cucoanelor!vorba Techilei, oare pe unde o mai fi de nu da niciun semn

Am avut mosafiri azi si abia ce au plecat. Am tras o recuperare asa rapida..sa vedem daca am tinere de minte

So, Luto,Maria, Santo, cred ca aveti dreptate cu plansul ala de oboseala. Se freaca la ochisori si nu mai vrea nimic si apoi se pune pe urlat. Da' nu prea stiu ce sa-i fac..adica e ceva nou asta in timpul zilei. O sa incerc s-o pun sa doarma la fel ca noaptea, adica in pat si sa-i dau sa tzitzi.

Diamar, azi n-a mai harait, habar nu am,o fi fost de la aerul ala rece. E drept ca ea a avut mai mereu mucozitati probabil nu au aspirat-o bine in maternitate si in primele 2 luni respira atat de greu noaptea de stateam si-o pazeam..mi se parea ca se ineaca mereu.

Hepilica, ce-a crescut dragalasa de Maia. Camera e superba si-am vazut o gramada de gadgeturi pt copii.
Am iesit azi afara scurt, cat sa luam ingrediente pt pizza de la Mega. A stat in sling ff cuminte, s-a uitat ala rafturi, n-a scos niciun sunet.

....si m-am scapat la prajituri azi

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

elle am vazut si eu poze de la nuntå si din calåtoriile tale..tu esti o frumoaså, gospodina, desteaptå, norocoasa cu o familie frumoaså.Cand vei mai fi trista sa iti repeti asta in gand..

sa ne spui si noua cum a fost la distractie asearå

Claudia pup pe Isabela ce frumoaså så isi revina repejor..ce sistem si acolo..off si ce sperietura cu alunecatul..påi acolo nu arunca astia cu nisip pe trotuare?!

hepilica mi-a palcut mult mesajul tau catre toate mamicile..te admir så stii si imi vine så te pup tare Si ce tare ai fost cu ''mai fetelor, in afara faptului ca eu nu tin regim pentru ca sunt o slabanoaga, vreau sa va mai dau o veste: nici parul nu-mi cade ''

La multe lunite bebe Joshua!!..Deci asa cu el..v-a intors din drum.

Io-s gata cu cap 43..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Deci sa va povestesc si cu mamaie,buni,mama.Cand eram insarcinata mama zicea ca ei sa-i nu ii spuna mamaie sa-i zica emilia,emi.Am nascut si ea singura si-a zis mamaie.Acum sora-mea ii mai spunea printul lui mama,iubitul lui mama etc si l-a un momentdat m-a intrebat daca ma supar si i-am spus ca nu,caci datorita ei am copilul(stiti faza cu pastila de a doua zi),ea mi-a dat bani de controale,pastile,hainute etc,dupa botez ii spune printul lui nasa deci a fost alegerea ei.Acum intr-o seara cam cand avea Iri o luna zice mama ca eu sunt mama 2 si i-am zis nu, tu esti mamaie,mama doi e Andreea.Binenteles ca la fiecare discutie cu rude tine sa le spuna ca i-am interzis sa-i zica mama ca ea e mamaie.Si mie se pare si normal sa-i interzic din moment ce eu sunt masa si cu mine va ramane dupa ce ei nu or sa mai fie...cunosc cazuri cand copii s-au atasat de bunici zicandu-le mami,tati si au suferit enorm cand acestia nu au mai fost.
Liliac daca i-as spune de la obraz sa se duca nu as mai avea pace cu ea,o cunosc si stiu ca ar zice la toata lumea ca am trimis-o acasa(in cel mai bun cazx) sau ca am dat-o afara din casa
IULIKA sa-ti trAiasca Bruculica.Sincer in momentul de fata e singura care reuseste sa ma supere dar asa a fost/este ea desi are si momentele ei bune.
Acum nu vb cu mine,trece pe langa mine ca si cum nu sunt,daca intru in camera iese ea,daca ma duc in sufragerie intra ea in camera,o situatie de kk,asa face si cu tata nu vb cu el cu zilele ca s-a dus la o bere sau mai stiu eu ce,vai mama ei

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Liliac aia mamå e o artificå..ei astia aici sunt nebuni.. nu mai au pe ce da banii..era un fel de balon zburator..in noaptea de revelion era plin cerul cu asa ceva..ma intreb daca nu or fi si periculoase dar...nu astept nici un raspuns anul asta

Vad ca nu a fost rost nici macar rost de o sarba pe loc vb Mihalelei asa ca o tai la somn ne-dansatå

noapte buna!!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Doamnelor, pe unde sunteti? Maria, hai, tu trebuie sa apari!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Hmm, din ciclul eu centrez eu dau cu capul...

Nela, cutiuta muzicala nu am, dar tare mi-ar placea. Aveam un ursuletz cantaretz dar am tras cu atata pasiune de snuruletzul ala de l-am stricat. Acum il foloseste Natalia pe post de suzeta.

Dana, e delicat tare cu prietena ta, insa cred ca dupa ce trece de soc ar trebui sa incerci sa vorbesti cu ea despre botez, sa-ti spuna ea ce ar dori. Sa nu faci presupuneri ca nu ar mai vrea, sau ca o va deranja sa vorbesti despre Ana, ca e foarte posibil sa nu fie asa.
Uite, cum la fost la mine la primul fiv, cel nereusit. Stiu ca nu se compara situatiile,durerea unei pierderi de sarcina e de nedescris. In ziua cand am aflat rezultatul negativ a trebuit sa umblu prin tot felul de magazine de copii sa cautam un cadou pt finutzul nostru care implinea 2 ani; a doua zi am fost la petrecere de copii iar dupa 3- 4 zile am fost la botezul fetitei unei prietene bune. A fost f nasol, insa cel mai tare ma durea ca prietenele evitau sa vb cu mine despre ce se intamplase. Imi doream sa vina cineva la mine sa-mi zica, nu stiu ce sa spun, dar te pot ajuta cumva, vrei sa-mi povestesti..etc
Tu esti o finutza si sunt convinsa ca vei stii cum sa-ti ajuti prietena.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

In sfarsit,v-am ajuns si eu din urma!

Kawaichan,stam cam departe,dar nu va fi asta o problema...abia astept sa iesim impreuna cu piticii!
La multi ani lui Josh, micul ninja!

Cristina Ana,i-am admirat pe Andrei electronistul si Emma fotomodelul, sunt foarte frumosi,sa-ti traiasca!

Santorini,ai fost foarte comica cu parcul! Bine ar fi sa avem astfel de parcuri in Romania!

Monica Dicut,m-am speriat si eu astazi.Ma uitam la TV si Annabelle dormea pe pat,langa mine...s-a trezit plangand de `sarea camasa de pe ea`! Cred ca viseaza urat si ei....

Madalina,imi pare rau ca ai astfel de neintelegeri cu mama ta. Daca spui ca asa este ea, incearca sa nu mai pui la suflet...Sunt sigura ca,pana acum, ai lasat de la tine de multe ori...mai incearca... Cat despre Irinel,sunt sigura ca iti va spune `mama` doar tie,cateodata,capacitatea copiilor de a intelege anumite lucruri,este mai mare decat vrem noi sa credem.

Hepilica,am admirat si pozicile cu Maia,e o dulceata de bebelusha! Si chiar ca are o gramada de par,a mea e mai cheluta

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Mi-a facut Elle pofta cu cheful asa ca mi-am luat sotiorul de brat si am intins-o asta-seara in club

Am recuperat mai pe diagonala ,ca mi-e tare somn,dar ,ma tin sa va pove ceva ca pe maine mi se duce elanul

Referitor la mamele astea ....fiind o pustoaica de 18 ani,mamei i se parea "ciudat" (goooddd) sa-mi zica cineva mama sau sa ma adresez eu cu "puiul mamei"...si avand si ea o varsta mai mno...(40 de ani) parca nu se putea obisnui cu ideea de a fi bunica,
Si din toate astea a rezultat ca ea ar fi mama si eu Mela (whatttt???????)
Tot asa o tinea,Alex era bebe avea cateva luni ..."dragu' lu' mama,puiu lu' mama," din astea .Pana intr-o zi cand i-am spus frumusel ca faptul ca am numai 18 ani nu ma priveaza de a fi MAMA si ca ar fi bine sa se obisnuiasca cu ideea ca e bunica....si daca nu-i place sa fie chemata asa,atunci ii va spune pe nume
Cu greu,s-a dezobisnuit si l-a invatat sa-i spuna "Mema" (de la Minerva)
Cel mai mult ma deranja cand aveam musafiri,eu eram inca pe a 12-a si no,cum stateau ei cu Alex pana veneam de la scoala,atunci cand intram pe usa ii zicea lu Alex"Uite ca a venit Mela!"...mai zicea una alta si apoi "Hai la mama". Credeti-ma ca faceam cu nervii la fazele alea, incerca sa le arate cumva celor prezenti ca ea e cea care-l ingrijeste pe Alex si pe ea o stie de mama.Inutil sa mai spun ca toata perioada cat am fost la scoala tata era cel care se ocupa de Alex de la a la z. Si o facea mai bine decat mamatata il adora pe Alex,il schimba,ii dadea sa manance,il scotea afara,ii facea baie....si se adresa cu "hai la mosu'"

Acum,ii mai zice uneori "hai la mama" dar din greseala
. Drept e ca si seamana "mema" cu "mama"

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput