Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *44*
Raspunsuri - Pagina 5

madalina84 spune:
DANA, ai atata dreptate,cand nu sunt ii vrem cand sunt ne streseaza
,ba da as vrea sa plece si acasa si sa vina sa ma ajute,oricum baiatul doarme noaptea doar se trezeste papa si somn,mai ales ca sta la 3 scari distanta de mine dar nu stiu cum sa-i zic sa nu se supere.Acum eu am doua frici,prima e ca mie sa nu se ataseze baiatul prea tare de ea si sa o strige pe ea mama si nu pe mine(sunt nebuna stiu) si a doua e ca poate nu o sa ma descurc dar acum "traim si vedem".
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit

Iulika29 spune:
moni_iulia Tudor e un frumos..ce freza tare are el acolo
..parca seamana cu Bruce cand era mai mic
( acu e maaare)
Manga si al meu are obrajorii rosii..din acelasi motiv..nu te ingrijora ca va trece..de deranjat nu il deranjeaza nici pe Bruce prea tare..observ ca incep så se duca..daca nu sunt duse de tot voi intreba acum pe 13 cand merg la doctor daca så incerc så il mai dau cu altceva..Multumim de aprecieri
Ellenuta voi urmari så vad ce 'zice' Brucu de la brocoli..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå

madalina84 spune:
DANA referitor la prietena ta e o situatie tare delicata,parerea mea este ca ar trebui sa-l intrebi pe sotul ei daca vor sa o mai boteze pe Anuta si el sa o intrebe pe ea caci e mai simplu asa si nici nu te simti vinovata de ceva.Iar referitor la Ana mi se pare normal sa nu negi existenta ei in fata lor,ea exista indieferent de suferinta lor,e greu pentru ei dar asta e situatia
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit

Iulika29 spune:
madalina off asta iti mai trebuie tie acumm..supåråri..nu stiu ce sa iti spun de mami tau..vorbeste cu ea ce te deranjeaza..daca nu se rezolva ceva incearca si tu sa faci ceea ce crezi ca e bine pt tine..si numai fi supårici.e mama ta , cu alta nu o poti schimba
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå

Dana15 spune:
Ooo, Mada, dar mami tau sta super aproape! vorba aceea, daca ai nevoie, vine si in pijama la tine
sa stii ca nici mie nu mi-ar place ca fetita mea sa-i spuna altcuiva mama...de aceea cand mama mea ii zicea Anei "hai la mama" eu o corectam "hai la buni"..suna atat de bine "buni", de ce sa o privez pe mamica mea de aceasta titulatura, nu?!
eu cred ca o sa te descuri singura..eventual sa vina sa stea cu tine cateva ore,in timpul zilei, mai povestiti, mai faceti nuna alta, pleaca acasa..vi se mai face dor una de alta;
parerea mea este sa nu te temi de reactia ei cand ii spui ca ai vrea sa incerci sa te descuri singura cu Irinel..poate se va supara putin, dar bag mana in foc ca ii va trece repede..nu va putea sta prea mult timp de parte de voi; pe masura ce va trece timpul, va fi tot mai greu sa o "dezlipesti" de pui si probabil va suferi si ea si copilul;
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Ellenuta spune:
aceeasi problema o aveam si eu .. socrela i se adresa cu mama evei .. si eu muream de nervi .. o perioada copilul ii spunea mama .. o corectam mereu si ii spuneam .. mamaie .. acum, eva a invatat .. o striga ori mamaie nuti ori nuti .. iar pe mama mea, buni sau jeni sau buni jeni, iar pe tata .. tataie matica (mitica) ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

liliac1 spune:
'na seara fetili meli!
Reusit-ai si eu sa recuperez si aveam asa de multe de spus, dar sa vedem ce-mi mai amintesc.
Uof, bine ca nu-i trecut inca de miezul noptii sa-i pot spune si eu un "La Multe Lunite" lui Josh-Bruce Lee. Vorba lui Luto...strang eu firimiturile!
Ca tot vorbeati de fetishuri la copii, recunoscu cu tristete ca m-am uitat la pozele Danutei in amanunt, mi-am admirat nora-gagica-de-gagica da' n-am vazut mai oita L-am chemat si pe hazband sa-i prezentez frumusete de fata si sa-l pun s-o caute si el. Halal vigilenta pe capu' nostru
.
Iubita, imi pare nespus de rau de pierderea prietenei tale, nici nu vreau sa ma gandesc ce-i in sufletul ei acum . Si eu sunt de parere ca ar fi bine sa stai de vorba cu ea si daca simte nevoia sa planga, plangeti impreuna...daca nu atunci las-o sa spune ORICE!
Iuliko, Iuliko mare figura mai esti!! Vazut-ai niste poze dementiale cu meniuri care mai de care mai interesante, o mamis frumoasa rau de tot...da' eu n-am inteles ultima poza Mai nimic nu mai deslusesc in ultima perioada. Ce-o fi cu mine?? Oi fi suferinda si nu-mi dau eu seama??
Bruce e atat de frumusel si are deja trasaturi de baiat, nu mai seamana a bebe
hepilica Uelcam la noi si sedere placuta. Stie ea Ralu de ce te-a trimis la noi Ce, numai noi sa n-avem linisti de-astea ca nu stim ce mai fac fetele?? Ia sa mai "sufere" si altele de aceeasi boala
Mada ce "simpatica" e mama ta. Sa te invete astea mai batrane ca mine: nu mai pune la suflet fata mea! Las-o sa se manifeste si sa le faca asa cum simte ea iar tu poti sa-i explici cu umor ca tie chiar iti plac toate insirate pe jos ca in felul asta caruciorul tau se poate bloca pe undeva si ea va trebui s-o ia la picior mai rapid ca sa te substituie. Si chiar si sertarele asa iti plac...
Vezi tu cum pui problema. Fa-o de fapt sa inteleaga ca EA isi doreste sa faca pe placul tau ca doar e casa ta.
Abia astept vesti de la botezul lui Alex si al Alessiei
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei

Dana15 spune:
Elle, Mada multumesc
De fapt, va multumesc tuturor pentru cuvintele de incurajare;
m-am gandit la acesta varianta, sa-l intreb pe sotul ei..vom decide la fata locului; idee este ca noi vroiam sa o botezam pe Ana in mai, dar dat fiind faptul ca prietena urma sa nasca la sfarsitul lui aprilie,ne-am decalat..uff, vom vedea cum va fi pana la urma;
Thank God I'm a woman!

liliac1 spune:
Mai fetelor, asta cu "buni" si "mami" am experinentat-o si noi. Dupa ce m-am infuriat ca gogoasa ca maica-mea nu intelegea ce am, i-am explicat ca pentu copilul meu DOAR EU SUNT MAMA!!! S-a cam blocat initial...si a aplicat ceea ce i-am spus eu. Mai tarziu mi-a explicat ca de fapt ea nu era pregatita pentru a fi BUNI.
Acum ai mei sunt BUNI si BUBU iar socrii sunt MAMAIA si TATAIA, dar a fost extrem de greu la inceput.
Danuta ca mi-am amintit...maimutica aia crem e...oita??? am si eu un stres la ora asta tarzie-n noapte
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei

Dana15 spune:
Liliacule uite oita Anei
va pup! sa aveti o noapte buna!
Thank God I'm a woman!