Bobocei de sept-oct 2008 (241)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Citat:
citat din mesajul lui anamona

ada, ai vazut ce scrie la sfasit in linkul dat de tine?

["Datele centralizate despre virusul gripal A (H1N1) de la sfârsitul lunii decembrie 2009 indica aparitia unor tulpini virale cu mutatia H274Y, care le confera rezistenta fata de tratamentul antiviral cu oseltamivir" (pt cei ce nu au deschis linkul: oseltamivir=Tamiflu)

acum sper ca noile tulpini sa nu fi ajuns si la noi in tara

Pai, din pacate, e destul de normal. Nu prea ma pricep sa spun daca ar fi macar putin eficient pe tulpini noi dar similare, banuiesc ca noi inseamna evoluate (adica combinate pe ADN cu inca o porcarie)

Am citit un thread mai demult la debutul international al gripei, era o discutie a homeopatilor din india, anglia si nu mai stiu de pe unde despre INFLUENZINUM ca posibil tratament.
Influenzinum este un preparat homeopat rezultat din dilutie de gripa spaniola plus aviara parca (desi nici prin cap nu-mi trece cum pui mana pe astea si le faci dilutie homeopata ) si concluzia era ca nu, nu e eficient...
Recomandau ca tratament (preventiv) arsenicum, pentru SPAIMA DE A TE IMBOLNAVI. Anyway... m-a terminat discutia alora.

Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Sigur nu era topicul despre Harry Potter? (glumesc, nu te supara)

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Valiiiiiiiiiiiiii! Pai lasi aia si pleci? Ce mai face Luca?

Joy

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Cristina a mea nici pic de portocala nu vrea , in schimb baga la greu nectar de pere

Lidia am inteles

Joy

Cvaly votat , da' mai baga ceva vesti despre voi

I-am scos 4 bare de la patutul Crina...doar doar de o sta in el..ti-ai gasit...am stricat si patutul acum..poate maine oi avea vreo sansa

Azi fata mea a mancat doar fulgi de porumb si crochete...mancare nici sa nu vada...in schimb ne cam ameninta temperatura

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Citat:
citat din mesajul lui anamona

ada, ai vazut ce scrie la sfasit in linkul dat de tine?

["Datele centralizate despre virusul gripal A (H1N1) de la sfârsitul lunii decembrie 2009 indica aparitia unor tulpini virale cu mutatia H274Y, care le confera rezistenta fata de tratamentul antiviral cu oseltamivir" (pt cei ce nu au deschis linkul: oseltamivir=Tamiflu)

acum sper ca noile tulpini sa nu fi ajuns si la noi in tara

Pai, din pacate, e destul de normal. Nu prea ma pricep sa spun daca ar fi macar putin eficient pe tulpini noi dar similare, banuiesc ca noi inseamna evoluate (adica combinate pe ADN cu inca o porcarie)

Am citit un thread mai demult la debutul international al gripei, era o discutie a homeopatilor din india, anglia si nu mai stiu de pe unde despre INFLUENZINUM ca posibil tratament.
Influenzinum este un preparat homeopat rezultat din dilutie de gripa spaniola plus aviara parca (desi nici prin cap nu-mi trece cum pui mana pe astea si le faci dilutie homeopata ) si concluzia era ca nu, nu e eficient...
Recomandau ca tratament (preventiv) arsenicum, pentru SPAIMA DE A TE IMBOLNAVI. Anyway... m-a terminat discutia alora.

Gaia, mumă pentru voi:

Ada eu ii dau lui Luca INFLUENZINUM dar eu am citit despre el si mi-a zis si homeopata(alta decat o cunosti si tu) ca este un bioterapic obtinut pe baza vaccinului antigripal sintetizat al Institutului Pasteur dar nu mi-a pomenit nimeni ca e cu gripa aviara.Da-mi si mie te rog linkul daca il mai ai.Mie homeopata mi-a zis ca este un preparat care previne gripa si apara sistemul imunitar.Noi luam de o luna in combinatie cu alte granule si suntem ok adica fara raceli sau alte alea.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Baby boy multumesc de cuvintele frumoase.Si eu am avut placuta surpriza sa vad ca Luca acum bea suc de frcute desi cand era mic nu-i placeau.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

am gasit threadul SF (sau Harry Potter - in care as avea mai multa incredere decat in televiziunea incuiata)

http://www.anilsinghal.com/blog/2009/08/16/influenzinum-homeopathic-medicine/

La descriere scrie asa:
We have four types of Influenzin

- the Spanish Influenzin (the source of which I have not been able to learn),
- the Influenzin serum,
- Influenzin, antitoxin, Grippe pneumonia (which is rarely useful) and
- Influenza meningeal, furnished by Dr. Griggs of Philadelphia, who obtained this nosode from a child’s cerebrospinal fluid.

Totusi la o lectura mai atenta a threadului inteleg ca ce gasim noi sa cumparam ar fi(adica produsul modern) :
At present the biotherapic influenzinum is a specific preparation. the stock is prepared by Pasteur Institute. It is anti-grippe vaccine prepared from 2 varieties of viruses, the one being that of ordinary influenza A.P. R.- 8 and the other A – Singapore – 1, 1957, which is called Asiatic influenza. The preparation of this mixture is, 3 parts of Asiatic virus and one part of European virus. The stock contains influenza titrated 500 units of hemagglutinant per millilitre.

Gaia, mumă pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Scz ca am intrat asa pe fuga nu ma simt prea bine...
Sa va zic de noi suntem bine(in mare) Luca merge in picioare de o luna si ceva,acuma are ocupatie toata ziua sa colinde casa in lung si-n lat,a descoperit dansul,muzica si invartitul si il incanta la maxim,la capitolul mancare o zi mai bine,una mai rau in schimb cred ca o sa renuntam la piept cat mai repede (mai ales eu cu tratamentul si nu ii mai pot da) ce e bine in schimb si mai relaxant este ca adoarme si singur si nu se mai trezeste noapte(deocamdata)si bea la culcare 240lapte(pentru mine e minune ca el de 120-150 nu trecea neam,avem aproape dantura completa ne mai lipsesc doi canini si maselele din spate si gata terminam cu ele,am fost in concediu 3 saptamani (aici cateva poze)daca doriti sa vedeti ce mari ne-am facut,am fost raciti putin si cand am ajuns acolo cred ca schimbarea de aer a fost devina si acuma vad ca ne da tarcoale o raceala,deocamdata e doar o tuse vom vedea cum va evolua,suntem mai incapatanat pe zi ce trece(ca toti copii de alfel-cred),nu vrem sa vorbim decat mama,tata dei(sa-i dau) si cam atata...la capitolul greutate tot in urma suntem la fel si la cel de inaltime,speram sa recuperam pe parcurs.
Imi cer scz ca nu am mai intrat de atata vreme,dar deja nu mai gasesc timp..plus ca am fost si plecati nu mai promit ca o sa intru mai des ca nu stiu de o sa ma pot tine de cuvant...sa-mi fie rusine.
Voi ce mai faceti?ce va mai fac copii?nazbatii multe...sper ca sunt bine atat ei cat si voi,va si mai vb.

Luca Daniel

aici cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Cvaly tare frumoase pozele, felicitari mergaretului si pentru dantura , tare scumpic este

Unde ati fost in concediu? superb este acolo

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Ca tot e liniste pe aici am incercat sa recuperez nitelus macar in mare,vad ca va dau batai de cap copii noapte...of or fi dinti astia de vina ma gandeam ca numai noi avem probleme
Alessia2005 bine ne-am gasit si aici
Angelynna82ms,am fost in Spania.

Luca Daniel

aici cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Vali, multa sanatate! Ce tratament iei de nu il mai alaptezi? Daca vrei sa intarci ar fi mult mai bine pentru amandoi s-o faceti treptat.

edit: de spanac il mananc eu acum in timp ce scriu, nu a vrut sa guste. Nici eu nu am insistat pentru ca a supt foarte mult sid es dupa masa asta dupa ce am ntrat in casa si nu cred ca o sa pape. Las' ca ii dau eu lapte cu gust de usturoi si pupici la fel.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput