Bobocei de sept-oct 2008 (241)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Joy ce vorbareata e Sofia ! Abia astept sa ne mai vedem

Nu am apucat sa va spun ca ieri am cunoscut-o pe Angelyna cu printesa ei Crinuta e o bomboana de fetita care rade non stop si este foarte sociabila , iar mamica e o scumpa Va pup si ma bucur ca v-am cunoscut

c.valy ma bucur mult ca ai mai scris , felicitari mergaretului !!!! multa sanatate !!!!!!!! Ma uit la poze dupa baita si nani

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Cvaly uitasem sa va zic multa sanatate

Babytza multumim de aprecieri si tu esti o persoana deosebita iar Davidutzu un scump care isi apara canutza , si eu ma bucur tare mult ca v-am cunoscut, sper sa ne mai intalnim

moa, am facut niste poze de milioane...fetele se joaca amandoua in patut...sor'mea se tine de mine sa nu posetz poza pe net

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

de ce medicamentele homeopate nu trebuie atinse cu mana?

inteleg explicatii ce tin de igiena, sa nu contaminam pastilutele, dar de ce se spune ca nu isi mai fac efectul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Baby boy multumesc de cuvintele frumoase.Si eu am avut placuta surpriza sa vad ca Luca acum bea suc de frcute desi cand era mic nu-i placeau.

de Luca

Daaaa..chiar ca placuta surpriza. Acum o sa-i bag la storcator in fiecare zi..l-am scos de la nafltalina
Sa intri mai des sa ne mai spui despre Luca. Iti simtim lipsa. Eu cel putin..te citeam cu placere

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

cvaly fff rumoase pozele din concediu!! 3 saptamani!!!!WOW, asta DA concediu!!!

angelyna nu te lasa!!! VREM POZE!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am culcat copilul, sper sa nu avem iar disco

c.valy am vazut un pui frumos in poze vai de mine ce ochi are !!! O sa franga multe inimi cu ochii aia

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

300 iau antibiotic si nu ii mai dau asa des cum ii dadeam la fiecare repriza de somn si noaptea(de 3-4ori)ii mai dau doar cand vrea,cand cere,cam o data pe zi isi aminteste de ea ia cateva guri si fuge,apoi revine iar mai mult in joaca...de aia am zis ca incet incet va renunta ,eu una nu tin mortis sa-l intarc dar de renunta singur asta este.

Luca Daniel

aici cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

c.valy frumoase poze, unde anume ati fost in Spania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Multumesc pt aprecierile referitoare la poze.
Cavalerul l-am bagat deja la culcare(cu tati paznic)eu intrai doar sa va zic noapte buna,ma retrag si eu langa ei.

Luca Daniel

aici cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nocom nu ma induplec cu nimic

rad de ma prapadesc singura p-aci...acu' o schimba sor'mea...nebunie mare, mai devreme ia dat sa manance

am imbracat-o asta seara intr-o bluza de a mea de vara pe Crina... moa cat de mandra poate sa fie...facut poze si am inregistrat-o... o lasa pe sor-mea sa ii faca toate cele

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput