Bobocei de sept-oct 2008 (241)
Raspunsuri - Pagina 22
c.valy spune:
Anamona[/b ]ms am fost undeva langa Madrid in Mejorada del campo.
Luca Daniel[b]aici
cu mine
Nerantula spune:
Gruia a adormit cu capul pe bratul meu, la san, cu o manuta cuprinzandu-ma si un piciorus pe mine ... ah, ce-as vrea sa traiesc o mie de vieti asa! 
A crescut, se face baietel, inca nu vorbeste mai nimic, doar 'a' de la 'alo' cand pune manuta pe vreun telefon sau 'am' cand ne spune, uneori, cum face cainele ... insa intelege cele mai multe lucruri, colaboram intr-o multime de activitati, isi duce pampersul la gunoi
, aprinde si stinge intr-o veselie luminile prin casa, ne intinde obrazul cand il rugam sa ne dea pupic, plange de ne stie tot blocul de cate ori pleaca mami pe usa, da din cap a 'nu' de cate ori o vede pe buni (pentru ca stie ca in curand dispare mami), nici nu vrea sa manance de la buni, probabil protestand impotriva absentei mele ..
Afta a mai trecut, insa azi nu a vrut sa pape nustiudece, in general, in ultimele saptamani, nu a mai avut probleme cu apetitul, avea cam 3 mese pe zi de vreo 200gr, a ajuns la 11kg, e ok. Incerc sa nu controlez prea tare chestia asta cu mancatul, insa tot nu reusim sa mancam altcumva decat la TV, se plictiseste in scaun, vrea actiune si, pe cat se poate, in contact cu mine: de mana, in brate, jucandu-ne cu aceleasi lucruri. Incerc sa ii citesc, insa nu e interesat, deocamdata, imi inchide cartea si imi arata ce e pe coperta, asa cum arata si in jur, peste tot, cu degetul, punandu-ma sa ii numesc lucrurile.
E un copil cuminte, sunt foarte putine momente in care plange cand vrea neaparat ceva, in general ii explic de ce nu se poate in acel moment sau il atrag in alta parte si se rezolva usor. Il las sa exploreze, sa incerce aproape orice, pana la limita pericolului, il ascult si incerc sa ii raspund solicitarilor, il tin in brate mult, in spun mereu cat de mult il iubesc .. si as tot trai asa... 
Gruia, farama de steluta
Paula-Laura spune:
Nerantula Mihnea care e un mancacios din fire nu mai are rabdare in aceasta perioad sa stea pe scaun sa manance. Asa ca alerg dupa el cu mancarea sau fac circ in fata scaunului sa manance. Altfel sta pe scaun cat isi baga ceva mancarica in stomca..si se duce la joaca.
Asa ca nu mi-as face probleme pt faptul ca nu sta sa manance in scaunul lui
E bine ca a inceput sa manance!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
angelynna82 spune:
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRINAtat de mare sunt
Nerantula spune:
Ange, e delicioasa Crinuta la parada modei!
Paula, multumesc 
Si, daca doriti sa-l vedeti si pe Gruia, la un anisor si un pic ![]()
Gruia, farama de steluta
angelynna82 spune:
Nerantula multumesc de aprecieri
. Mai da' are falcute Gruia, doamne si ochisorii sunt superbi, gecuta gen army e super tare si ii sta fff bine.

Nici Crina nu mai are deloc rabdare sa stea sa manance la masa normal...nici macar in scaun nu mai sta
, azi a luat doar vreo 4 lingurite de ciorbica...eu zic sa stai linistita...acum e perioada in care sunt tare agitati si au multa energie de consumat![]()
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
anamona spune:
babymom, urgenta a fost mai mult de partea doctoritei :D
eram programata cu o zi inainte ca sa o prind pe doctorita cand e de garda. culmea exact atunci doctorita a avut o problema de sanatate ce a determinat-o sa zaca in pat toata ziua. astfel m-a chemat la spital in ziua urmatoare, strategic la ora 6 dimineata, ca sa ii mai prind tura??? si ca sa nu stau sa imi prelungesc emotiile asteptand marele moment.
angelynna, pupam crinuta cea scumpa si zglobie.
nerantula, mai dar grasun bine e gruia, s-a facut baietandru si a inceput sa semene cu tatal lui cu exceptia gurii care e categoric a ta.
Nausica spune:
Am intrat si eu dupa o mie de ani, n-am avut si nici n-o sa am timp sa citesc din urma, dar stiu ca am vazut pozele noi cu Gruia care sint foarte, foarte frumoase. Gruia ramine preferatul meu, ceea ce nu inseamna ca nu mi-s la fel de dragi toti boboceii.
Noi sintem bine, Ania nu vorbeste dar face in schimb tot soiul de alte chestii, acum e la moda catzaratul, i-am luat un scaunel de la Ikea in ideea ca se va aseza pe el, da de unde, ea il cara peste tot ca sa ajunga unde nu ar ajunge fara.
Mai citesc din cind in cind, pe sarite, deci sint oarecum in zona.
Anamona, am vazut pozele la care ai pus link pe mail, sint absolut superbe, ce atmosfera, ce lumina! Sinteti foarte cochete, amindoua.
Felicic, Lidia, Miruna, Nikolici, Ada, Nerantula, Musette, Babytza, Mimihoo,ce faceti, fetelor? M-as bucura sa ne mai auzim pe mess din cind in cind.
Am mult de lucru, m-am organizat in asa fel incit sa fac absolut TOT cu Cipi dupa mine: cu ea cumparaturi, gatit, curat, spalat, dus. Astfel imi ramine timp sa lucrez cind doarme ea.
Si m-am apucat de cura, vreau sa dau jos kilogramele alea (4-5) care imi stau pe creier, inca dinainte de sarcina. E o cura destul de usoara, vad ca am foarte multa energie de cind m-am apucat, acum sa vedem daca da si rezultate.
Hai va pupam
anamona spune:
nausica, multumim
ce cura? ne-o impartasesti?
si eu mi-am propus sa renunt la cele 5 kilograme enervante :)
deocamdata am renuntat la ciocolatzelile pe care le mancam la birou
iar acasa incerc sa reduc painea....
nu se vede nimic dupa o saptamana, dar ma asteptam, astept efectele saptamana viitoare
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nausica Felicic, Lidia, Miruna, Nikolici, Ada, Nerantula, Musette, Babytza, Mimihoo,ce faceti, fetelor? M-as bucura sa ne mai auzim pe mess din cind in cind. Si m-am apucat de cura, vreau sa dau jos kilogramele alea (4-5) care imi stau pe creier, inca dinainte de sarcina. E o cura destul de usoara, vad ca am foarte multa energie de cind m-am apucat, acum sa vedem daca da si rezultate. Hai va pupam Nausica si Ania poze Right now I'm having amnesia and deja vu at the same time. I think I've forgotten this before. |
Sunt pe aici...cu treaba in ferma
Ne vedem ..auzim...ca doar suntem vecine
Bafta la dieta..si mai vrem poze cu Ania

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)